Kreamat matras - Individo Latex - Kreamat - 80 x 200 cm - Wasbare Tijk

Kreamat matras - Individo Latex

Kreamat - 80 x 200 cm

Actie

Het Kreamat À la Carte matras met volledige latex kern

Het Kreamat Individo Latex matras is een uniek opgebouwd matras passend bij uw lichaamsbouw en postuur. Dit matras kan dan ook alleen op maat gemaakt worden aan de hand van een Kreamat matras scan. U kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak maken in onze winkel.Kreamat presenteert: Slapen à la Carte

Slapen doen we allemaal, maar niet iedereen slaapt goed.

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat ruim 65% van de bevolking slecht slaapt. Een oorzaak hiervan is veelal een verkeerd bed. Een te zacht of te harde matras kan de slaap behoorlijk negatief beïnvloeden en daarmee zijn stempel drukken op het dagelijks leven.

Kreamat maakt van deze regel haar drijfveer in de gehele bedrijfsfilosofie. De nachtrust centraal om samen met een expert opzoek te gaan naar ideale slaaphouding en ontspanning gedurende de nacht.

De zoektocht naar de beste slaap heeft geleerd dat iedere persoon anders is. Elk lichaam is uniek en daarom is ook elke slaap anders. Door de Kreamat à la Carte scan te doen wordt uw ideale bedsysteem samengesteld aan de hand van uw fysiek.

Het uniek gepatenteerd Kreamat concept werkt niet alleen met maatwerk maar ook met losse modules.

De schouder, lende en heup zijn los van elkaar in verschillende stevigheden én comforttypes leverbaar. Hierdoor zijn wel 50 verschillende variaties mogelijk. Uw matras was nog nooit zo persoonlijk aangepast en daarmee is slapen op een Kreamat à la Carte matras uniek en optimaal.

Kreamat; Slapen is nog nooit zo persoonlijk geweest.

Maak een vrijblijvende afspraak.

Droomvlucht Slaapcomfort is gewaardeerd partner van kreamat. Hiermee zijn we in staat een unieke scan te maken van uw lichaam om daarmee op een passend advies uit te komen. U moet hiervoor altijd een afspraak maken, maar deze afspraak is altijd vrijblijvend.

Uw nachtrust staat centraal en deze brengen wij graag voor u in kaart.

Bel naar onze winkel: 0180-516563

of maak een afspraak via ons afspraakformulier

Afspraak maken

Eigenschappen

Merk
Kreamat
Afmeting (BxL)
80 x 200 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
26 cm
Kern
100% Natuurlatex
Aantal comfortzones
Drie aanpasbare zones (schouder/lende/heup)
Hoes/Tijk samenstelling
Thermogel
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Nee

Onze Kreamat collectie vindt u in onze vestiging in: