Serta Royalty HR matras | 80 x 210 cm | Droomvlucht Slaapcomfort

Serta matras - Royalty HR 2022

80 x 210 cm

Actie

Een zeer compleet matras uit de American Series van Serta. De Serta Matras Royalty.

De American Series matrassen van Serta bieden heel veel mogelijkheden. U bent in staat uw matras aan te sluiten op uw persoonlijke slaapbehoefte. Doormiddel van diverse topmatrassen in combinatie met een enkel of dubbel veersysteem is het comfort volledig aanpasbaar aan uw voorkeur. De topdekmatrassen zijn in een handige afritsbare uitvoering verkrijgbaar. Daarnaast heeft u de keuze uit HR koudschuim, Visco, latex of Gelfoam. De twee-persoons matrassen kunnen met twee verschillende kernen worden geleverd. Zo kan de ene slaper firm en de andere slaper medium hardheid krijgen. 


Doorsnede Serta Royalty matras

De Serta matras Royalty is een Multi-layer matras. We bedoelen hiermee de verschillende lagen waaruit het matras is opgebouwd. En dat zijn er veel.
Zo heeft het matras een dubbel veersysteem, zowel Mira-Coil (of bonnel) veer en daar bovenop het 5-zone pocketveersysteem. Zo word het matras maximaal geventileerd en is uw comfort ongekend. Ook de temperatuur regulatie in dit matras is optimaal. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen gecombineerd met een luxe damast in de tijk, is het matras met recht een Royalty te noemen. U kunt de matrassen uit de American Series niet draaien. 

De Serta matras Royalty heeft de volgende eigenschappen:

Kern
Innovatieve Multispring, bonell veer én pocketveer interieur
Compressed Stabilizer
Pocketveer
5-zone pocketsysteem
Support
Serta HR Support Foam
Comfortlaag
Topdekmatras in verschillende uitvoeringen (standaard met HR-schuim)
Drukverdeler
Serta Comfort en Fiber Foam
Hoogte
40 cm

De tweepersoons matrassen kunnen voorzien worden van twee verschillende kernen. Zo kunt u voor beide slapers het optimale comfort samenstellen. Meerprijs: €200,-


Royalty afritsbare topmatrassen

De Royalty topdekmatrassen 

De Serta matras Royalty komt standaard met vast topdekmatras van HR-koudschuim. Deze editie noemen wij de Royalty Luxury. Maar Serta biedt ook de mogelijkheid om uw topdekmatras los van het matras te bestellen.
Deze vatten wij samen onder de Royalty | afritbare topdekmatrassen.

De Royalty matras is niet als split-topper verkrijgbaar en dus alleen geschikt voor een niet verstelbare boxspring combinatie.

KEUZE UIT 4 VERSCHILLENDE materialen:

  • Topmatras Royalty HR-schuim (standaard, prijs zoals weergegeven)
  • Topmatras Royalty Latex (Meerprijs, vraag er naar in de winkel)
  • Topmatras Royalty Visco-Elastisch Traagschuim (Meerprijs, vraag er naar in de winkel)
  • Topmatras Royalty Gelfoam (Meerprijs, vraag er naar in de winkel)

Om te testen wat het beste bij u past nodigen wij u graag uit in onze showroom in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.


Serta Matras Royalty, een Samenhangend geheel

Voor alle matrassen van Serta geldt dat ze zowel wit, als doorgestoffeerd leverbaar zijn. Dit houdt in dat het matras is mee te stofferen met uw boxspring. U heeft hierbij de optie een mooi lijnen patroon of blokjes patroon mee te laten stikken in de stof. Zo kunt u uw matras en bed volledig op elkaar afstemmen.
De niet gestoffeerde matrassen vatten wij samen onder de Executive reeks. Wanneer een matras wel wordt doorgestoffeerd noemen wij dit een Superior uitvoering.


MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over het Serta matras - Royalty of het product bekijken in onze showroom? Vraag dan gerust informatie aan via het formulier naast de productfoto of kom langs in een van onze beddenwinkels in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.
We zullen u dan zo spoedig mogelijk verder helpen in uw zoektocht naar uw nieuwe matras.

Eigenschappen

Merk
Serta
Afmeting (BxL)
80 x 210 cm
Tijk
Standaard Tijk
Dikte
40 cm
Kern
Pocketveer met 5-zone technologie
Afdeklaag
Super Soft Eco Foam
Aantal comfortzones
5 zones
Hoes/Tijk samenstelling
Luxe belgisch damast
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Nee

Onze Serta collectie vindt u in onze vestiging in: