Serta matras - Royalty - 100 x 220 cm

Serta matras - Royalty HR

100 x 220 cm

Actie

Actie 15% Korting | WinterSale

Profiteer deze winter van een mooie actie op de LXRY serie van Serta. Maar liefst 15% op alle boxsprings, matrassen, topdek matrassen en accessoires.

We maken het deze winter extra comfortabel voor u. De luxe hotelboxsprings van Serta gunnen wij iedereen, en daarom ontvangt u bij Droomvlucht Slaapcomfort in December en Januari 15% korting op het gehele Luxury assortiment*

Ontdek de collectie

*Bekijk de actievoorwaarden

Een zeer compleet matras uit de American Series van Serta. De Serta Matras Royalty.

De American Series matrassen van Serta bieden heel veel mogelijkheden. U bent in staat uw matras aan te sluiten op uw persoonlijke slaapbehoefte. Doormiddel van diverse topmatrassen in combinatie met een enkel of dubbel veersysteem is het comfort volledig aanpasbaar aan uw voorkeur. De topdekmatrassen zijn vast of afritsbaar verkrijgbaar. Daarnaast heeft u de keuze uit HR koudschium, Visco, latex of Gelfoam. De twee-persoons matrassen kunnen met twee verschillende kernen worden geleverd. Zo kan de ene slaper firm en de andere slaper medium hardheid krijgen. U kunt de matrassen uit de American Series niet draaien. 


Doorsnede Serta Royalty matras

De Serta matras Royalty is een Multi-layer matras. We bedoelen hiermee de verschillende lagen waaruit het matras is opgebouwd. En dat zijn er veel.
Zo heeft het matras een dubbel veersysteem, zowel Mira-Coil (of bonnel) veer en daar bovenop het 5-zone pocketveersysteem. Zo word het matras maximaal geventileerd en is uw comfort ongekend. Ook de temperatuur regulatie in dit matras is optimaal. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen gecombineerd met een luxe damast in de tijk, is het matras met recht een Royalty te noemen

De Serta matras Royalty heeft de volgende eigenschappen:

 • Innovatieve Multispring, bonell veer én pocketveer interieur
 • Compressed Stabilizer
 • 5-zone pocketsysteem
 • Serta HR Support Foam
 • Topdekmatras in verschillende uitvoeringen (standaard met HR-schuim)
 • Serta Comfort en Fiber Foam
 • Hoogte: 40 cm

De tweepersoons matrassen kunnen voorzien worden van twee verschillende kernen. Zo kunt u voor beide slapers het optimale comfort samenstellen. Meerprijs: €200,-


Royalty afritsbare topmatrassen

De Royalty topdekmatrassen 

De Serta matras Royalty komt standaard met vast topdekmatras van Visco Elastisch traagschuim. Deze editie noemen wij de Royalty Luxury. Maar Serta biedt ook de mogelijkheid om uw topdekmatras los van het matras te bestellen.
Deze vatten wij samen onder de Royalty | afritbare topdekmatrassen.

De Royalty matras is niet als split-topper verkrijgbaar en dus alleen geschikt voor een niet verstelbare boxspring combinatie.

KEUZE UIT 4 VERSCHILLENDE materialen:

 • Topmatras Royalty HR-schuim
 • Topmatras Royalty Latex
 • Topmatras Royalty Visco-Elastisch Traagschuim
 • Topmatras Royalty Gelfoam

Om te testen wat het beste bij u past nodigen wij u graag uit in onze showroom in Zevenhuizen.


Serta Matras Royalty, een Samenhangend geheel

Voor alle matrassen van Serta geldt dat ze zowel wit, als doorgestoffeerd leverbaar zijn. Dit houdt in dat het matras is mee te stofferen met uw boxspring. U heeft hierbij de optie een mooi lijnen patroon of blokjes patroon mee te laten stikken in de stof. Zo kunt u uw matras en bed volledig op elkaar afstemmen.
De niet gestoffeerde matrassen vatten wij samen onder de Executive reeks. Wanneer een matras wel wordt doorgestoffeerd noemen wij dit een Superior uitvoering.


MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over het Serta matras - Royalty of het product bekijken in onze showroom? Vraag dan gerust informatie aan via het formulier naast de productfoto of kom langs op onze locatie in Zevenhuizen.
We zullen u dan zo spoedig mogelijk verder helpen in uw zoektocht naar uw nieuwe matras.

Eigenschappen

Merk
Serta
Afmeting
100 x 220 cm
Dikte
40
Kern
Pocketveer met 5-zone technologie
Afdeklaag
Super Soft Eco Foam
Handvatten
Nee

Onze Serta collectie vindt u in onze vestiging in: