M line matras - Cool Motion Hybrid 6 - 80 x 200 cm

M line Cool Motion Hybrid 6 matras

80 x 200 cm - Wasbare Tijk

Actie

Actie Topsport Korting

Het dagelijks leven is Topsport

De zomerdagen liggen inmiddels achter ons en de herfst laat zich langzaam zien. Tijd om het dagelijks leven weer op te pakken.

We kijken uit naar een nieuw seizoen. De vakantie is voorbij dus we moeten weer aan de slag. Dat valt soms zwaar, want het dagelijks leven kan ook topsport zijn; werk, een gezin, huishouden, noem het maar op. Gelukkig weten we allemaal dat slaap aan de basis ligt van elke (top)prestatie. Om u kennis te laten maken met een goede nachtrust profiteert u komende actieperiode van aantrekkelijke kortingen. Want slaap staat aan de basis van elk succes. 

Nu 15% korting op matrassen en kussens.

Slaap goed en presteer beter met M line

Bekijk de matrassen

Bekijk de actievoorwaarden

De tweede hybride matras uit de Cool motion Hybrid series van M line. De Cool Motion 6 matras.

Het M line Cool Motion Hybrid 6 matras in de HYBRID Series van M line heeft een royale dikte van 26 cm. Bij dit matras is namelijk een extra laag toegevoegd om de mobiliteit in bed te vergroten. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van het lichaam, terwijl de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones extra ondersteuning bieden. Bovendien stimuleren deze pocketveren in combinatie met het opencellige visco-elastisch schuim met iSM-Gel® de ventilatie en afvoer van lichaamsvocht.

 NIEUW! COOL TIJK 

De ventilerende en temperatuur regulerende eigenschappen van het matras worden nog eens versterkt door de revolutionaire Cool Motion tijk. Deze is gemaakt van speciale microvezels die koel aanvoelen en uw lichaamswarmte opnemen, zodat uw temperatuur daalt tot comfortabele waarden. Het hele jaar door.

Lees meer...


HET M LINE Cool MOTION HYBRID MATRAS 6 HEEFT DE VOLGENDE EIGENSCHAPPEN:

  • 7 zones Pocketveren interieur
  • Afdeklaag van HR-schuim met gegolfd oppervlak
  • Toplaag van visco-elastisch iSM-Gel
  • FleXnet Support® systeem voor extra ondersteuning van de pocketveer t.o.v. de afdeklaag
  • Afritsbare Cool motion tijk, wasbaar op 60ºC
  • hoogte: 26 cm.

Twee matrassen in één

Wanneer u twee M line matrassen op één bed legt bieden wij de mogelijkheid om deze te voorzien van een M line Duo Cover of M line Twin Cover.

De M line Duo Cover wordt als een hoes om twee matrassen gedaan. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van twee losse matrassen:

Zo ervaart u geen naad tussen de twee matrassen, zijn er verschillende matras hardheden te combineren in één twee-persoons matras en is de hoes van het matras afritsbaar en wasbaar op 60ºC. Wij bieden de M line Duo cover aan vanaf de breedtematen 160, 180 en 200 cm. En ze zijn geschikt voor alle lengtematen.

De M line Twin Cover heeft naast alle functionaliteiten van een Duo Cover ook een split. Deze split maakt het mogelijk om bij een elektrisch verstelbaar bed de matrassen los van elkaar omhoog en omlaag te bewegen. Wel zo makkelijk!

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting (BxL)
80 x 200 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
26
Kern
Pocketveer met 7-zone technologie
Afdeklaag
HR-schuim met visco-elastische drukverdeler
Aantal comfortzones
7-zones
Hoes/Tijk samenstelling
Cool Motion Tijk
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Nee

Onze M line collectie vindt u in onze vestiging in: