M line matras - Slow Motion Hybrid 5 - 120 x 210 cm

M line Cool Motion Hybrid 5 matras

120 x 210 cm

Actie

Actie 2e matras voor de helft | M line Cool Motion matrassen

2e M line Cool Motion matras, halve prijs!

Slaap ligt aan de basis van elke prestatie, dat weet M line als geen ander.

Ontvang daarom bij aanschaf van een M line matras uit de Cool Motion serie de 2e voor de helft! Daarnaast ontvangt u ook 25% korting op het M line Wave pillow.

Bekijk de matrassen

*bekijk de actievoorwaarden >

Een unieke combinatie tussen visco-elastisch traagschuim en pocketveren. Hit hybride matras van M line is druk verlagend en druk verdelend voor optimaal comfort. De M line Cool Motion hybrid 5.

Het M line Cool Motion Hybrid 5 matras in de HYBRID Series van M line heeft een royale dikte van 26 cm. Bij dit matras is namelijk een extra ondersteunende laag pocketveren toegevoegd. Deze pocketveren verhogen de mobiliteit in bed en zorgen voor een betere drukverdeling van uw lichaam. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van het lichaam, terwijl de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones extra ondersteuning bieden. Bovendien stimuleren deze pocketveren in combinatie met het opencellige visco-elastisch schuim met iSM-Gel® de ventilatie en afvoer van lichaamsvocht.

Het M line Cool motion Hybrid matras 5 heeft de volgende eigenschappen:

Ondersteuning
7 zones Pocketveren interieur
Afdeklaag
HR-schuim met gegolfd oppervlak
Toplaag
Toplaag van visco-elastisch iSM-Gel
Drukverdeling
FleXnet Support® systeem voor extra ondersteuning van de pocketveer t.o.v. de afdeklaag
Tijk
Afritsbare Cool tijk, wasbaar op 60ºC
hoogte
26 cm.

Twee matrassen in één

Wanneer u twee M line matrassen op één bed legt bieden wij de mogelijkheid om deze te voorzien van een M line Duo Cover of M line Twin Cover.

De M line Duo Cover wordt als een hoes om twee matrassen gedaan. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van twee losse matrassen:

Zo ervaart u geen naad tussen de twee matrassen, zijn er verschillende matras hardheden te combineren in één twee-persoons matras en is de hoes van het matras afritsbaar en wasbaar op 60ºC. Wij bieden de M line Duo cover aan vanaf de breedtematen 160, 180 en 200 cm. En ze zijn geschikt voor alle lengtematen.

De M line Twin Cover heeft naast alle functionaliteiten van een Duo Cover ook een split. Deze split maakt het mogelijk om bij een elektrisch verstelbaar bed de matrassen los van elkaar omhoog en omlaag te bewegen. Wel zo makkelijk!

De M line Cool motion tijk

De ventilerende en temperatuurregulerende eigenschappen van het matras worden nog eens versterkt door de revolutionaire Cool Motion tijk. Deze is gemaakt van speciale microvezels die koel aanvoelen en uw lichaamswarmte opnemen, zodat uw temperatuur daalt tot comfortabele waarden. Het hele jaar door.

Lees meer...


Meer weten over de M line Cool Motion 5 matras?

Bel naar onze beddenwinkel of maak een bezoekafspraak voor persoonlijk advies.

Onze adviseurs laten u graag de verschillende matrassen van M line ervaren om zo tot een gedegen en passend persoonlijk advies te komen. Zo bent u verzekerd van een matras dat bij u past en slaapt u voortaan weer zonder problemen verder. U bent van harte uitgenodigd.

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting (BxL)
120 x 210 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
26 cm
Kern
Pocketveer met 7-zone technologie
Afdeklaag
HR-schuim met visco-elastische drukverdeler
Aantal comfortzones
7-zones
Hoes/Tijk samenstelling
Cool Motion Tijk
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Nee

Onze M line collectie vindt u in onze vestiging in: