M line matras - Slow Motion 3 - 140 x 210 cm

M line Cool Motion 3 matras

140 x 210 cm

Actie

Actie 2e matras voor de helft | M line Cool Motion matrassen

2e M line Cool Motion matras, halve prijs!

Slaap ligt aan de basis van elke prestatie, dat weet M line als geen ander.

Ontvang daarom bij aanschaf van een M line matras uit de Cool Motion serie de 2e voor de helft! Daarnaast ontvangt u ook 25% korting op het M line Wave pillow.

Bekijk de matrassen

*bekijk de actievoorwaarden >

De M line Cool Motion 3 matras is een drukverlagend matras met een stevige HR-schuim basis.

Een M line matras bestaat uit verschillende schuimlagen en iedere laag heeft bijzondere kenmerken. De combinatie van deze lagen resulteert in een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en perfecte ventilatie. De Cool Motion 3 matras is 22 cm hoog.

De M line Cool Motion 3 matras

De M line Cool Motion 3 matras heeft een opencellig HR-schuim als basis. Dit geprofileerd schuim heeft stevige zones, zodat uw hele lichaam op de juiste manier wordt ondersteund. De unieke Clima Support laag tussen de kern en de toplaag zorgt voor een optimale ventilatie.

“Om optimaal te presteren moet je goed rusten!”
- Robert Gesink

Cool motion 3, Unieke techniek

Door een toplaag met unieke insnijdingen wordt uw lichaam optimaal ondersteund. De matras vormt zich beter naar het lichaam, en is hierdoor sneller comfortabel. Unieke techniek die u merkt.

Het hoogwaardige visco-elastische schuim in deze toplaag staat garant voor een goede drukverdeling. Door het gebruik van schuim met verschillende hard- en dichtheden is het onderscheid tussen zacht en hard goed voelbaar. Speciale insnijdingen per lichaamszone zorgen voor soepele ondersteuning op maat. De Cool Motion 3 beschikt over een soft toplaag, deze is wat zachter dan de toplaag van de Cool Motion 4.

De Cool motion 3 tijk

Optimale ventilatie zorgt voor een fris matras en ideale temperatuur. De Cool Motion tijk helpt om dit voor elkaar te krijgen.

De ventilerende en thermische eigenschappen van het matras krijgen een extra boost door de tijk gemaakt van gepatenteerde textielvezels. Deze microvezels voelen koel aan en halen de warmte uit uw lichaam, zodat uw temperatuur ’s nachts tot comfortabele waarden daalt. Met een Cool Motion 3 matras begint u topfit aan elke nieuwe dag.


Meer weten over de M line Cool motion 3 matras?

Onze beddenwinkel in Zevenhuizen heeft het complete assortiment van M line in de toonzaal. Onze winkel in krimpen aan den IJssel heeft de M line Cool Motion 5 of hoger om te ervaren.

Maak dus gerust een afspraak voor een winkelbezoek en wij kunnen u in alle rust uitleggen waar de verschillen zitten en wat het beste bij u aan kan sluiten. U bent van harte uitgenodigd.

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting (BxL)
140 x 210 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
22
Kern
Geprofileerd HR-schuim
Afdeklaag
Soft Visco-Elastisch schuim
Aantal comfortzones
3 zones
Hoes/Tijk samenstelling
Cool Motion Tijk
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Nee

Onze M line collectie vindt u in onze vestiging in: