M line matras - Slow Motion 3 - 120 x 200 cm

M line Cool Motion 3 matras

120 x 200 cm

Actie

Actie 25% korting | M line

Nu 25% korting op alle Cool Motion matrassen!

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Wat is er dan fijner dan lekker warm in bed liggen? Met M line kom je deze koude periode goed door, want uw klanten kunnen profiteren van onze najaarsdeals!

Bekijk de matrassen online

Lees de actievoorwaarden

De M line Cool Motion 3 matras is een drukverlagend matras met een stevige HR-schuim basis.

Een M line matras bestaat uit verschillende schuimlagen en iedere laag heeft bijzondere kenmerken. De combinatie van deze lagen resulteert in een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en perfecte ventilatie. De Cool Motion 3 matras is 22 cm hoog.

De M line Cool Motion 3 matras

De M line Cool Motion 3 matras heeft een opencellig HR-schuim als basis. Dit geprofileerd schuim heeft stevige zones, zodat uw hele lichaam op de juiste manier wordt ondersteund. De unieke Clima Support laag tussen de kern en de toplaag zorgt voor een optimale ventilatie.

“Om optimaal te presteren moet je goed rusten!”
- Robert Gesink

Cool motion 3, Unieke techniek

Door een toplaag met unieke insnijdingen wordt uw lichaam optimaal ondersteund. De matras vormt zich beter naar het lichaam, en is hierdoor sneller comfortabel. Unieke techniek die u merkt.

Het hoogwaardige visco-elastische schuim in deze toplaag staat garant voor een goede drukverdeling. Door het gebruik van schuim met verschillende hard- en dichtheden is het onderscheid tussen zacht en hard goed voelbaar. Speciale insnijdingen per lichaamszone zorgen voor soepele ondersteuning op maat. De Cool Motion 3 beschikt over een soft toplaag, deze is wat zachter dan de toplaag van de Cool Motion 4.

De Cool motion 3 tijk

Optimale ventilatie zorgt voor een fris matras en ideale temperatuur. De Cool Motion tijk helpt om dit voor elkaar te krijgen.

De ventilerende en thermische eigenschappen van het matras krijgen een extra boost door de tijk gemaakt van gepatenteerde textielvezels. Deze microvezels voelen koel aan en halen de warmte uit uw lichaam, zodat uw temperatuur ’s nachts tot comfortabele waarden daalt. Met een Cool Motion 3 matras begint u topfit aan elke nieuwe dag.


Meer weten over de M line Cool motion 3 matras?

Onze beddenwinkel in Zevenhuizen heeft het complete assortiment van M line in de toonzaal. Onze winkel in krimpen aan den IJssel heeft de M line Cool Motion 5 of hoger om te ervaren.

Maak dus gerust een afspraak voor een winkelbezoek en wij kunnen u in alle rust uitleggen waar de verschillen zitten en wat het beste bij u aan kan sluiten. U bent van harte uitgenodigd.

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting (BxL)
120 x 200 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
22
Kern
Geprofileerd HR-schuim
Afdeklaag
Soft Visco-Elastisch schuim
Aantal comfortzones
3 zones
Hoes/Tijk samenstelling
Cool Motion Tijk
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Nee

Onze M line collectie vindt u in onze vestiging in: