M line Cool Motion 3 matras | 70 x 220 cm | Droomvlucht Slaapcomfort

M line Cool Motion 3 matras

70 x 220 cm

Actie

Actie Najaarskorting | -25%

25% Korting op matrassen en kussens

Slaap is uiterst belangrijk in deze periode. Dit najaar kan dat extra voordelig met M line.

De dagen worden korter en de zon laat zich minder zien. Slaap is nodig om lichaam en geest te laten herstellen en tot rust te komen. Een goede nacht geeft nieuwe energie en heeft een positieve invloed op onze gezondheid. Kortom hoe beter de slaap, hoe groter het effect.

Geniet nu van 25% korting op alle matrassen en haal meer uit je dag. 

Bekijk de matrassen

Bekijk de actievoorwaarden

De M line Cool Motion 3 matras is een drukverlagend matras met een stevige HR-schuim basis.

Een M line matras bestaat uit verschillende schuimlagen en iedere laag heeft bijzondere kenmerken. De combinatie van deze lagen resulteert in een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en perfecte ventilatie. De Cool Motion 3 matras is 22 cm hoog.

STEVIGE BASIS

De M line Cool Motion 3 matras heeft een opencellig HR-schuim als basis. Dit geprofileerd schuim heeft stevige zones, zodat uw hele lichaam op de juiste manier wordt ondersteund. De unieke Clima Support laag tussen de kern en de toplaag zorgt voor een optimale ventilatie.

“Om optimaal te presteren moet je goed rusten!”
- Robert Gesink

TOPLAAG MET UNIEKE INSNIJDINGEN

Het hoogwaardige visco-elastische schuim in deze toplaag staat garant voor een goede drukverdeling. Door het gebruik van schuim met verschillende hard- en dichtheden is het onderscheid tussen zacht en hard goed voelbaar. Speciale insnijdingen per lichaamszone zorgen voor soepele ondersteuning op maat. De Cool Motion 3 beschikt over een soft toplaag, deze is wat zachter dan de toplaag van de Cool Motion 4.

FRISSE TIJK VOOR OPTIMALE TEMPERATUUR

De ventilerende en thermische eigenschappen van het matras krijgen een extra boost door de tijk gemaakt van gepatenteerde textielvezels. Deze microvezels voelen koel aan en halen de warmte uit uw lichaam, zodat uw temperatuur ’s nachts tot comfortabele waarden daalt. Met een Cool Motion 3 matras begint u topfit aan elke nieuwe dag.

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting (BxL)
70 x 220 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
22
Kern
Geprofileerd HR-schuim
Afdeklaag
Soft Visco-Elastisch schuim
Aantal comfortzones
3 zones
Hoes/Tijk samenstelling
Cool Motion Tijk
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Nee

Onze M line collectie vindt u in onze vestiging in: