M line Cool Motion 3 matras | 70 x 200 cm | Droomvlucht Slaapcomfort

M line Cool Motion 3 matras

70 x 200 cm

Actie

Actie Topsport Korting

Het dagelijks leven is Topsport

De zomerdagen liggen inmiddels achter ons en de herfst laat zich langzaam zien. Tijd om het dagelijks leven weer op te pakken.

We kijken uit naar een nieuw seizoen. De vakantie is voorbij dus we moeten weer aan de slag. Dat valt soms zwaar, want het dagelijks leven kan ook topsport zijn; werk, een gezin, huishouden, noem het maar op. Gelukkig weten we allemaal dat slaap aan de basis ligt van elke (top)prestatie. Om u kennis te laten maken met een goede nachtrust profiteert u komende actieperiode van aantrekkelijke kortingen. Want slaap staat aan de basis van elk succes. 

Nu 15% korting op matrassen en kussens.

Slaap goed en presteer beter met M line

Bekijk de matrassen

Bekijk de actievoorwaarden

De M line Cool Motion 3 matras is een drukverlagend matras met een stevige HR-schuim basis.

Een M line matras bestaat uit verschillende schuimlagen en iedere laag heeft bijzondere kenmerken. De combinatie van deze lagen resulteert in een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en perfecte ventilatie. De Cool Motion 3 matras is 22 cm hoog.

STEVIGE BASIS

De M line Cool Motion 3 matras heeft een opencellig HR-schuim als basis. Dit geprofileerd schuim heeft stevige zones, zodat uw hele lichaam op de juiste manier wordt ondersteund. De unieke Clima Support laag tussen de kern en de toplaag zorgt voor een optimale ventilatie.

“Om optimaal te presteren moet je goed rusten!”
- Robert Gesink

TOPLAAG MET UNIEKE INSNIJDINGEN

Het hoogwaardige visco-elastische schuim in deze toplaag staat garant voor een goede drukverdeling. Door het gebruik van schuim met verschillende hard- en dichtheden is het onderscheid tussen zacht en hard goed voelbaar. Speciale insnijdingen per lichaamszone zorgen voor soepele ondersteuning op maat. De Cool Motion 3 beschikt over een soft toplaag, deze is wat zachter dan de toplaag van de Cool Motion 4.

FRISSE TIJK VOOR OPTIMALE TEMPERATUUR

De ventilerende en thermische eigenschappen van het matras krijgen een extra boost door de tijk gemaakt van gepatenteerde textielvezels. Deze microvezels voelen koel aan en halen de warmte uit uw lichaam, zodat uw temperatuur ’s nachts tot comfortabele waarden daalt. Met een Cool Motion 3 matras begint u topfit aan elke nieuwe dag.

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting (BxL)
70 x 200 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
22
Kern
Geprofileerd HR-schuim
Afdeklaag
Soft Visco-Elastisch schuim
Aantal comfortzones
3 zones
Hoes/Tijk samenstelling
Cool Motion Tijk
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Nee

Onze M line collectie vindt u in onze vestiging in: