M line Cool Motion 3 matras | 180 x 200 cm | Droomvlucht Slaapcomfort

M line Cool Motion 3 matras

180 x 200 cm

Actie

Actie 15% Woonmaand korting

15% korting op het hele M line assortiment

Oktober is dé woonmaand, een maand waarin op het gebied van wonen veel nieuwe collecties en trends worden gepresenteerd en voorspeld.
Hier staan wij ook graag bij stil, en daarom ontvangt u tot November 15% korting op de complete collectie van M line*.

Bekijk alles van M line

Bekijk de actievoorwaarden

De M line Cool Motion 3 matras is een drukverlagend matras met een stevige HR-schuim basis.

Het Cool Motion 3 matras is opgebouwd uit verschillende lagen traag- en koud-schuim. Dit zorgt er voor dat het matras een goede basis heeft. De toplaag van het matras is een visco-elastisch schuim met iSM-Gel. Visco-elastisch schuim is drukverlagend. Het verlicht de druk op spieren en gewrichten en zorgt zo voor een stabiele en comfortabele slaaphouding. De iSM gel is infusion Slow Motion Gel. Een van de belangrijkste eigenschappen van dit schuim is dat het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt.

Het matras heeft een hoogte van 22 cm en is opgebouwd uit meerdere comfortzones. Elke zone heeft een unieke uitsnijding, waardoor de drukverdeling optimaal is. Samen met de toplaag zorgt de M line Cool Motion 3 matras voor een zeer comfortabel gevoel. Dankzij de opencellige structuur van het matras is de ventilatie in het matras zeer goed. Een van de voordelen van de meerdere zone's in het matras is dat het, ongeacht uw slaaphouding, mee vormt met uw lichaam. Draai dus gerust een paar keer om zonder comfort of ondersteuning te verliezen.

De M line Cool Motion 3 matras heeft de volgende eigenschappen:

Comfort
Visco-elastisch schuim met iSM-Gel (traagschuim)
Ligcomfort
Soepel ligcomfort d.m.v. iSM-Gel en visco elastisch schuim
Ondersteuning
Basislaag van HR-schuim
Unieke insnijding en verdeling in verschillende 'zones'.
Tijk
Voorzien van een afritsbare hoes die wasbaar is op 60ºC
Hoogte
22 cm.

Twee matrassen in één

Wanneer u twee M line matrassen op één bed legt bieden wij de mogelijkheid om deze te voorzien van een M line Duo Cover of M line Twin Cover.

De M line Duo Cover wordt als een hoes om twee matrassen gedaan. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van twee losse matrassen:

Zo ervaart u geen naad tussen de twee matrassen, zijn er verschillende matras hardheden te combineren in één twee-persoons matras en is de hoes van het matras afritsbaar en wasbaar op 60ºC. Wij bieden de M line Duo cover aan vanaf de breedtematen 160, 180 en 200 cm. En ze zijn geschikt voor alle lengtematen.

De M line Twin Cover heeft naast alle functionaliteiten van een Duo Cover ook een split. Deze split maakt het mogelijk om bij een elektrisch verstelbaar bed de matrassen los van elkaar omhoog en omlaag te bewegen. Wel zo makkelijk!

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting
180 x 200 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
22
Kern
Geprofileerd HR-schuim
Afdeklaag
Soft Visco-Elastisch schuim
Aantal comfortzones
3 zones
Hoes/Tijk samenstelling
Cool Motion Tijk
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Nee

Onze M line collectie vindt u in onze vestiging in: