M line Cool Motion Hybrid 7 matras | 70 x 200 cm

M line Cool Motion Hybrid 7 matras

70 x 200 cm - Wasbare Tijk

Actie

Actie 25% korting | M line

Nu 25% korting op alle Cool Motion matrassen!

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Wat is er dan fijner dan lekker warm in bed liggen? Met M line kom je deze koude periode goed door, want uw klanten kunnen profiteren van onze najaarsdeals!

Bekijk de matrassen online

Lees de actievoorwaarden

Pocketveren en traagschuim, perfect in balans. Ervaar de voordelen van optimale drukverdeling en het slapen zonder drukpunten. Dat is slapen op het M line Cool Motion Hybrid 7 matras.

Stelt u zich eens voor: iedere dag uitgerust vol energie opstaan en optimaal presteren! Als geen ander weten fysiotherapeuten en topsporters hoe belangrijk een goede nachtrust is. Na een periode van intensief ontwikkelen presenteert M line een nieuwe generatie matrassen, die garant staat voor uitstekende nachtrust en volledig herstel van het lichaam, elke dag opnieuw. Gun uzelf ook een uitstekende nachtrust en ervaar zelf wat een M Line matras voor uw lichaam doet.

Het M Line Cool Motion Hybrid 7 matras heeft de volgende eigenschappen:

Kern
7 zones Pocketveren interieur
Afdeklaag
HR-schuim met gegolfd oppervlak
Toplaag
Visco-elastisch iSM-Gel
Support
Dynamic Support doormiddel van schuimballen.
FleXnet Support® systeem voor extra ondersteuning van de pocketveer t.o.v. de afdeklaag
Extra
Air Release; waardoor vocht en warmte snel en efficiënt worden afgevoerd.
Tijk
Afritsbare Cool Motion tijk, wasbaar op 60ºC
hoogte
26 cm.

Twee matrassen in één

Wanneer u twee M line matrassen op één bed legt bieden wij de mogelijkheid om deze te voorzien van een M line Duo Cover of M line Twin Cover.

De M line Duo Cover wordt als een hoes om twee matrassen gedaan. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van twee losse matrassen:

Zo ervaart u geen naad tussen de twee matrassen, zijn er verschillende matras hardheden te combineren in één twee-persoons matras en is de hoes van het matras afritsbaar en wasbaar op 60ºC. Wij bieden de M line Duo cover aan vanaf de breedtematen 160, 180 en 200 cm. En ze zijn geschikt voor alle lengtematen.

De M line Twin Cover heeft naast alle functionaliteiten van een Duo Cover ook een split. Deze split maakt het mogelijk om bij een elektrisch verstelbaar bed de matrassen los van elkaar omhoog en omlaag te bewegen. Wel zo makkelijk!


Ervaar de M line Cool Motion Hybrid 7

Om uzelf te verzekeren van passend slaapcomfort adviseren wij u om de matras te komen ervaren in een van onze beddenwinkels. U bent van harte uitgenodigd.

Of u nu belt naar de winkel, of online een bezoek afspraak inplant, u krijgt bij ons de aandacht die u verdient. Door met een adviseur alle mogelijkheden te bekijken weten wij zeker dat de matras bij u past én bent u verzekerd van het beste slaapcomfort voor u. U bent van harte uitgenodigd. 

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting (BxL)
70 x 200 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
26
Kern
Pocketveer met 7-zone technologie en Dynamic Support schuimballen
Afdeklaag
HR-schuim met visco-elastische drukverdeler
Aantal comfortzones
7-zones
Hoes/Tijk samenstelling
Cool Motion Tijk
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Nee

Onze M line collectie vindt u in onze vestiging in: