Pullman Silverline Excellence matras | 120 x 200 cm

Pullman Silverline Excellence matras

120 x 200 cm

Actie

De Pullman Silverline Excellence matras met een afmeting van 80 x 200 cm is de luxere versie van de Silverline premier matras. Dit een-persoons matras met een Latex afdeklaag voelt heerlijk comfortabel aan en biedt optimale ondersteuning aan het lichaam.

Een Pullman Silverline Excellence matras bevat een geavanceerd pocketvering-interieur met zeven zones. Hierdoor wordt u op zowel de heup als de schouders optimaal ondersteund. De matras is afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Door deze drukverdeler wordt uw lichtaamsdruk over het gehele matras verdeeld en ervaart u stevige ondersteuning. De latex comfortlaag maakt het gevoel van dit matras zacht en soepel, waardoor het een matras wordt om heerlijk op weg te dromen.

De tijk

De Pullman Silverline Excellence matras 80 x 200 cm is voorzien van een Elastische stretch hoes die is behandeld met Sensity®. Opgebouwd uit wol, zijde en katoen zorgt deze tijk voor optimale ventilatie en afvoer van vocht. De Sensity® behandeling zorgt voor een anti-allergisch klimaat binnen het matras. Hierdoor slaapt u verzekerd fris en hygiënisch.

De Pullman Silverline Excellence matras 80 x 200 cm heeft met de volgende eigenschappen:

Interieur:
7- Zones
Nageharde geneste pocketvering
Comfortlaag:
Latex en een jute drukverdeler
Tijk:
Elastische stretch met Sensity® behandeling
Hardheden:
Standaard en firm
Hoogte:
Standaard uitvoering: ca. 24 cm

Pullman Silverline Excellence als beste getestDe Pullman Silverline Excellence matras als beste geteste matras 2016/2017

als beste getest matras

Vanuit de consumentenbond is de Pullman Silverline Excellence matras in Juni 2016 én Januari 2017 uitgeroepen tot Beste uit de test.

Welk matras de consumentenbond als beste uit de test laat komen word aan de hand van een groot aantal tests bepaald. Zo kijkt de consumentenbond onder andere naar lichaamsondersteuning, ventilatie en levensduur. U kunt zich dus verzekerd weten van kwaliteit en duurzaamheid wanneer u voor dit matras kiest.

Van alle door de Consumentenbond geteste matrassen biedt de Pullman Silverline Excellence matras de beste ondersteuning voor zijslapers. Ook de veerkracht en ventilerende eigenschappen worden hoog gewaardeerd.

Eigenschappen

Merk
Pullman
Afmeting (BxL)
120 x 200 cm
Tijk
Standaard Tijk
Dikte
Ca. 24
Kern
Pocketveer met 7-zone technologie
Afdeklaag
Latex comfortlaag met jute drukverdeler
Aantal comfortzones
7- zones
Hoes/Tijk samenstelling
Elastisch dubbeldoek met Sensity® behandeling
Anti-Allergisch
Nee
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Ja
Handvatten
Ja

Onze Pullman collectie vindt u in onze vestiging in: