Zoekt u goede matrassen? | Vind matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Het beste matras

passend bij u!

de beste matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Goede matrassen komen in vele soorten en maten. Het maakt hierbij niet uit of u een merkproduct of actiematras zoekt. Droomvlucht Slaapcomfort heeft alles in huis om het beste comfort te vinden voor u.

Het matras vormt samen met de bedbodem het belangrijkste onderdeel voor een goed slaapcomfort. Hierdoor is het van belang dat u goede matrassen in uw ledikant of bedombouw heeft. De adviseur van Droomvlucht Slaapcomfort helpt u hierbij graag. Zo kunt u een matras vinden dat past bij uw voorkeur.

Wij adviseren u altijd proef te liggen voordat u een matras koopt? Dit is voor ons niet meer dan logisch. Uiteindelijk wilt u goed kunnen slapen. Het kopen van een matras is een jarenlange investering. Daarover hoort u op de best mogelijke manier te worden geïnformeerd.

Om u alvast een voorproefje te geven van de verschillende mogelijkheden hebben wij ons assortiment online inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u op uw gemak alle specificaties en mogelijkheden bekijken. Voor goed slaapadvies komt u vervolgens naar de winkel.

Maak een bezoekafspraak


Goede matrassen hebben een goede inhoud.

Goede matrassen zijn opgebouwd uit verschillende materialen. Maar elk matras heeft ook een andere inhoud. U heeft bijvoorbeeld keuze uit traagschuim- of pocketveer matrassen. Maar was is nu een goede inhoud?

Een belangrijk onderscheid maken we tussen schuim en pocketveer matrassen. Een pocketveer matras heeft bonnel- of pocketveren. Hierdoor wordt het lichaam actief ondersteund. Een (traag) schuim matras ondersteund het lichaam op een andere manier. Het vormt mee met het lichaam. De traagschuim matrassen van M line zijn een uitzondering op deze regel. Dit doen zij door een hybride combinatie van pocketveren én traagschuim aan te bieden in 1 matras. En deze combinatie zorgt voor de perfecte balans in ondersteuning en comfort.

De collectie Silverline matrassen van Pullman zijn ook in onze beddenwinkels te vinden. De pocketveren in de kern zijn verdeeld in 7 comfortzones. Hierdoor wordt het lichaam in de zij-ligging optimaal ondersteund. Afhankelijk van uw lichaamsbouw en comfort-behoefte kan de hardheid namelijk worden aangepast. U kunt voor een standaard of stevige pocketveren kern kiezen. Hierdoor heeft u dus persoonlijk comfort met bewezen ondersteuning. Dit vind ook de consumentenbond. Extra zekerheid dus.

Ook binnen onze huiscollectie vind u een ruim aanbod matrassen. Zowel met pocketveren als met traagschuim. Bent u benieuwd naar wat dit voor u kan betekenden? Kom dan gerust de verschillen ervaren in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. Wij laten u hier graag alle mogelijkheden zien.


Vind de goede matrassen voor u.

Laat u door ons goed adviseren. In uw zoektocht naar het beste matras voor u is goed advies zeer belangrijk. Laat u dus goed informeren over onze matrassen in een van onze beddenwinkels.

Er is een groot aanbod aan matrassen. Hierdoor is het lastig om te bepalen welk comfort het beste is voor u. Laat staan welk matras u moet kiezen. Vind goede matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort. Onze jarenlange ervaring en vakkennis garandeert een goede nachtrust voor u.

Onze beddenwinkels zijn uitgerust met alles voor goed slaapcomfort. U kunt rustig de tijd nemen om rond te kijken. Bekijk dus ons assortiment en stel vragen als dat nodig is. Wij nemen alle tijd voor u.

Mocht u specifieke klachten hebben waar u advies over wilt? Neem dan van tevoren even contact op met ons op. Een afspraak op maat is zo gemaakt. Wij zorgen er dan voor dat er in alle rust naar uw situatie kan worden gekeken. We denken met u mee op zo het beste voor u te vinden. Zo bent u verzekerd van ondersteuning die bij u aansluit. Dat slaapt heerlijk en zeker.

Tot ziens in onze beddenwinkel en slaap lekker!

Goede matrassen vragen om slaapadvies op maat

Bij Droomvlucht Slaapcomfort geloven we in goede matrassen voor iedereen. Is er twijfel over het beste matras voor u? Dan biedt een scan of adviesgesprek uitkomst.

In onze beddenwinkels vindt u het meetsysteem van Kreamat. Kreamat Slapen à la Carte. Aan de hand van diverse foto's wordt uw ruggengraat in beeld gebracht. Met deze informatie wordt een matrasadvies uitgebracht en dit komt samen in een maatwerk matras. Het Kreamat à la Carte matras verzekerd u van de best mogelijke ondersteuning voor uw rug. Hierdoor wordt slecht slapen verleden tijd.

Vindt u dit matras tóch niet helemaal comfortabel? Dan nemen wij het advies mee door onze winkel en kijken we samen met u naar een matras dat passende aansluiting op u rug heeft én voldoet aan uw comfort. Zo bent u verzekerd van passende ondersteuning maar kunt u nog wél uw eigen comfort kiezen. Het beste van twee werelden.

Een Kreamat scan kan alleen op afspraak in onze winkel. Wij nemen graag de tijd om samen met u te kijken naar een passend advies. Dit adviesgesprek en de scan zijn volledig vrijblijvend. Dus maak vooral een afspraak en ontdek samen met ons waar we uw slaapcomfort mee kunnen verbeteren.

Maak een Kreamat à la Carte scan afspraak


De Slaapgaranties van Droomvlucht Slaapcomfort

Wanneer u een matras, boxspring of ledikant koopt bij Droomvlucht Slaapcomfort bent u verzekerd van goed slaapcomfort.

Vanaf het moment dat u bij ons in de beddenwinkel binnen stapt richten wij ons op Optimale Service en advies. Door proef te liggen, een foto van uw rug te maken én advies te geven over uw ideale slaaphouding zijn we in staat om het optimale slaapcomfort voor u samen te stellen. Dit geeft ons de zekerheid dat u een passend product aanschaft. En zorgt voor duidelijkheid bij u over wat u koopt.

Lees onze Slaapgaranties