Avek Topdek Matras '1927' - Talalay Latex - Avek - 9 cm - 80 x 200 cm...

Avek topdek matras '1927' - Talalay Latex

80 x 200 cm - Standaard

Actie

Luxe Talalay latex topdekmatras voor op uw boxspringcombinatie van Avek. Het Talalay Latex topdekmatras 1927.

Talalay Latex staat garant voor ongekende ventilatie, comfort en warmtecontrole. Door de natuurlatex op een bijzondere manier te behandelen ontstaat een zeer open structuur die optimaal vocht en warmte kan afvoeren. Deze manier van behandelen geeft de latex ook zijn naam: talalay latex. Voorzien van een comfortabele kern van deze Talalay latex biedt dit topdekmatras een heerlijk soepele ondersteuning en draagt het bij aan een goede drukverdeling en ondersteuning van het lichaam. Met een dikte van c.a. 9 cm voelt het topdekmatras rijk en luxe aan. 

De topdekmatrassen van Avek zijn stuk voor stuk handwerk en van hoge kwaliteit. Voorzien van een afritsbare bordertijk is dit topdekmatras eenvoudig schoon te houden. U kunt het chemisch laten reinigen en zo de duurzaamheid van uw matras verhogen. Zowel de hoes als de kern zijn 100% anti-allergeen.

Optioneel:

U kunt het topdekmatras laten voorzien van een Coolrest stoffering aan een zijde van het topdekmatras voor een extra coole slaapervaring. Dit kan bij alle tweepersoonsuitvoeringen voor een meerprijs van €150,-

Eigenschappen

Merk
Avek
Afmeting
80 x 200 cm
Type
Standaard
Hoogte
9 cm
Kern
Talalay latex

Onze Avek collectie vindt u in onze vestiging in: