Auping Topper Deluxe | 180 x 200 cm | Standaard

Auping Topper Deluxe

180 x 200 cm - Standaard

Actie

Actie Warme Winterweken met Auping

Door heel goed te kijken en te luisteren naar uw persoonlijke eigenschappen en voorkeuren adviseren wij de juiste matrassen voor een zo goed mogelijke nachtrust. Auping is hierin betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Want iedereen is nét even anders. 

Deze winter ontvangt u extra voordeel op alle matrassen, topdek matrassen en gestoffeerde matrassen.

Direct online bestellen?

Bestel deze winter uw nieuwe Auping matras gemakkelijk en voordelig via Auping.nl. Geef hierbij Droomvlucht Slaapcomfort Krimpen aan den IJssel op als uw Auping partner, en wij helpen u graag verder! En als het weer mag verwelkomen we je ook graag in onze winkel in Krimpen aan den IJssel. 

Matrassen bestellen

*Bekijk de actievoorwaarden

Een deluxe latex topdek matras van Auping.

Topper met deluxe comfort

De comfortlaag van Perfo latex zorgt voor heerlijk comfort dankzij een zeer hoge veerkracht en hoogwaardige vochtregulatie. Door de Tencel® die is verwerkt in de tijk werkt deze perfect samen met de comfortlaag om vocht- en temperatuur te reguleren. De hoes voelt superzacht aan en zorgt voor goede ventilatie. Dit is ideaal voor goed slaapcomfort.

De onderkant van dit topdek matras is voorzien van een extra luchtdoorlatend materiaal van 100% polyester. Deze comfortlaag loopt door tot aan de zijkanten en zorgt voor doorademing van het gehele topdekmatras. Daarnaast is er een fixeersysteem met lussen aan de onderkant van deze topdekmatras gemonteerd. Hierdoor kan deze aan de matras worden gekoppeld en blijft hij beter op zijn plek liggen.

Een écht topdek matras met deluxe comfort.

Eigenschappen

Merk
Auping
Afmeting (BxL)
180 x 200 cm
Type
Standaard
Hoogte
8 cm
Kern
Perfo Latex
Bekledingsstof
breisel, 35% viscose / 65% polyester

Onze Auping collectie vindt u in onze vestiging in: