Auping Topper prestige | 120 x 220 cm | Standaard

Auping Topper Prestige (latex)

120 x 220 cm - Standaard

Actie

Actie Warme winter weken

Wintervoordeel op Auping.

Buiten is het koud, binnen zoeken we de warmte op. Auping zorgt voor warme winterweken.

Tot en met 5 februari 2023 ontvangt u een mooi wintervoordeel op alle bedden, boxsprings, matrassen en beddengoed. De gehele collectie dus. Hierdoor wordt Auping nét wat comfortabeler deze winter. En daar krijgen we toch een warm gevoel van.

Bekijk de bedden

Bekijk de boxsprings

Bekijk de matrassen

*Lees de actievoorwaarden

 

 

Een luxe latex topdek matras van Auping.

Echte prestige in een topdekmatras; de Auping topdek prestige rich.

De comfortlaag van Latex Pura* soft creëert een uitstekende comfortbelevenis dankzij een unieke combinatie van superieure veerkracht, optimale vochtregulatie. Het matriaal is geproduceerd volgens een energiezuinig proces en dus zeer millieuvriendelijk. Door de Tencel® die is verwerkt in de tijk werkt deze perfect samen met de comfortlaag om vocht- en temperatuur te reguleren. De hoes voelt superzacht aan en zorgt voor goede ventilatie. Dit is ideaal voor goed slaapcomfort.

De onderkant van dit topdek matras is voorzien van een extra luchtdoorlatend materiaal van 100% polyester. Deze comfortlaag loopt door tot aan de zijkanten en zorgt voor doorademing van het gehele topdekmatras. Daarnaast is er een fixeersysteem met lussen aan de onderkant van deze topdekmatras gemonteerd. Hierdoor kan deze aan de matras worden gekoppeld en blijft hij beter op zijn plek liggen.

Een prestige topper, met optimaal comfort

Om het optimale comfort te vinden heeft deze topdekmatras van Auping 3 verschillende afdeklagen. De Latex Pura afdeklaag is in een soft en firm variant verkrijgbaar. Een stevige laag Latex Pura* geeft de topper prestige natural een stevige en ondersteunend karakter. terwijl de zachtere latex zorgt voor een soepel en zacht comfort.

Daarnaast is deze topdekmatras ook met een Visco-elastisch Traagschuim te verkrijgeb. De drukverlagende kwaliteiten van dit materiaal laten uw lichaam zweven en maken het gewichtsloos. hierdoor vind u vrijwel altijd de optimale slaaphouding. Ook wanneer u last heeft van uw gewrichten, artrose of slapeloze ledematen is Visco-elastisch traagschuim dé uitkomst.

De stevige uitvoering wordt geadviseerd vanaf een gewicht van 80 kilo of bij behoefte aan stevig comfort.

Eigenschappen

Merk
Auping
Afmeting (BxL)
120 x 220 cm
Type
Standaard
Hoogte
8 cm
Materiaal
(Natuur) Latex
Kern
Latex Pura (soft of firm)
Bekledingsstof
breisel, 35% viscose / 65% polyester

Onze Auping collectie vindt u in onze vestiging in: