Pullman Silverline Comforttopper - Natuurlatex - Pullman - 8 cm - 160...

Pullman Silverline Comforttopper - Natuurlatex

160 x 210 cm - Standaard

Actie

Een soepel en luxe topdek matras. De Pullman Silverline comforttopper natuurlatex.

Een boxspring van Pullman is niet compleet zonder bijpassend comfort. Dit vindt u terug in de comforttoppers. Deze comforttopper is voorzien van een kern van 8 cm Natuurlatex. Met meer dan 80% natuurproduct draagt deze topdek matras bij aan een gezond en goed slaapclimaat. Dit biedt een soepel en drukverdelend comfort. Latex verdeeld uw lichaamsdruk beter over het matras en voelt hierdoor heerlijk soepel en luxe aan.

De tijk is samengesteld uit een luxe stretch stof die met Sensity® is behandeld. Hierdoor blijft de topdek langer fris en is het klimaat van de comforttopper natuurlatex minder gevoelig voor huisstofmijt. De topdekmatrs is doorstikt met een zacht en veerkrachtig Comfortfill anti-allergische vezel. Door de genopte stikking en border met bies blijft de topdekmatras goed stevig en verliest hij minder snel zijn vorm. Voor een elektrisch verstelbare boxspring is deze topdekmatras ook in Split uitvoering leverbaar. Dit hoeft alleen bij een twee-persoons boxspring en kan dus alleen bij een maatvoering vanaf 160 cm breed.

De eigenschappen van de Pullman Silverline Comforttopper natuurlatex:

Kern
Natuurlatex
Doorstikking
Zacht en veerkrachtig Comfortfill
Confectionering
Genopt met border en bies
Tijk
Stretch tijk behandeld met Sensity®
Hoogte
ca. 8 cm

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over deze comforttopper of deze uitproberen in de winkel? Kom langs in ons filiaal in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel. Dan helpen wij u graag verder.

Eigenschappen

Merk
Pullman
Afmeting (BxL)
160 x 210 cm
Type
Standaard
Hoogte
8 cm
Materiaal
(Natuur) Latex
Materiaal Details
Natuurlatex
Kern
Natuurlatex
Bekledingsstof
Stretch tijk behandeld met Sensity®

Onze Pullman collectie vindt u in onze vestiging in: