Serta Topdek matras - HR Koudschuim - Serta - 10 cm - 100 x 210 cm - S...

Serta Topdek matras - HR Koudschuim

100 x 210 cm - Standaard

Actie

Een stevig en veerkrachtig comfort vind u in de Serta topdek matras HR koudschuim.

Koudschuim wordt ook wel High Resilience-schuim (HR-schuim) genoemd. Door de open celstructuur neemt de veerkracht van het materiaal toe. De Serta topdek matras HR Koudschuim is veerkrachtig en duurzaam. Daarnaast is de vocht- en warmteregulatie van koudschuim topmatrassen zeer goed te noemen.

De topdek matrassen worden met de hand afgewerkt tot een maatwerk product. Hierdoor is de stabiliteit, stevigheid en kwaliteit gegarandeerd. Een topdek matras is zowel los, als gecombineerd met een matras leverbaar. Samen met een Splendid of Royalty matras bent u verzekerd van goede ondersteuning en stevig comfort.

De Serta topdek matras HR Koudschuim is standaard voorzien van een rits aan de onderzijde. Hierdoor is de topdek matras niet keerbaar, maar wel te bevestigen aan het Serta matras. Hierdoor is verschuiven of verplaatsen onmogelijk.

Split-topdek matras

Deze topdek matras is in de twee-persoons maatvoering (vanaf 140 x 200 cm) ook met Split verkrijgbaar. Hierdoor kan deze goed op een elektrisch verstelbare boxspring worden toegepast.

Meerprijs: €202,-

Eigenschappen

Merk
Serta
Afmeting (BxL)
100 x 210 cm
Type
Standaard
Hoogte
10 cm
Materiaal
HR Koudschuim
Kern
HR-koudschuim

Onze Serta collectie vindt u in onze vestiging in: