Serta Topdek matras - Visco - Serta - 10 cm - 160 x 210 cm - Standaard

Serta Topdek matras - Visco

160 x 210 cm - Standaard

Actie

Een druk-verlagend en zacht comfort vind u in de Serta topdek matras Visco.

Visco topmatrassen bestaan uit traagschuim. Dit materiaal reageert op lichaamswarmte en kan zich daardoor perfect aanpassen aan de contouren van uw lichaam. Daardoor ervaart u in traagschuim geen drukpunten waardoor dit zeer comfortabel aanvoelt. 

In de topmatras zijn maar liefst drie verschillende lagen Super Soft Eco Foam verwerkt en is het materiaal over drie drukpunten verdeeld.

De topdek matrassen worden met de hand afgewerkt tot een maatwerk product. Hierdoor is de stabiliteit, stevigheid en kwaliteit gegarandeerd. Een topdek matras is zowel los, als gecombineerd met een matras leverbaar. Samen met een Splendid of Royalty matras bent u verzekerd van goede ondersteuning en stevig comfort.

De Serta topdek matras Visco is standaard voorzien van een rits aan de onderzijde. Hierdoor is de topdek matras niet keerbaar, maar wel te bevestigen aan het Serta matras. Hierdoor is verschuiven of verplaatsen onmogelijk.

Split-topdek matras

Deze topdek matras is in de twee-persoons maatvoering (vanaf 140 x 200 cm) ook met Split verkrijgbaar. Hierdoor kan deze goed op een elektrisch verstelbare boxspring worden toegepast.

Meerprijs: €200,-

Eigenschappen

Merk
Serta
Afmeting (BxL)
160 x 210 cm
Type
Standaard
Hoogte
10 cm
Materiaal
Visco-elastisch traagschuim
Kern
Visco-elastisch Traagschuim

Onze Serta collectie vindt u in onze vestiging in: