Serta Topdek matras - Pulse Latex - Serta - 10 cm - 200 x 210 cm - Sta...

Serta Topdek matras - Pulse Latex

200 x 210 cm - Standaard

Actie

Een druk-verdelend en veerkrachtig comfort vind u in de Serta topdek matras Pulse Latex.

Dit topmatras kent een zeer goede aanpassing aan de vormen van het lichaam. Wanneer een latex topmatras weinig belast wordt, veroorzaakt dit ook weinig aanpassing in het materiaal. En wanneer een latex matras zwaar belast wordt, dan zorgt dit ook voor een zware aanpassing van het latex. Een ander groot voordeel van latex topdekmatrassen is dat latex een open celstructuur heeft. Hierdoor absorbeert het vocht als geen ander materiaal, zonder af te doen aan ventilatie of veerkracht.

Met andere woorden: al uw lichaamsdelen worden op een juiste manier ondersteund en u zult weinig tot geen tegendruk op uw lichaam voelen.

De topdek matrassen worden met de hand afgewerkt tot een maatwerk product. Hierdoor is de stabiliteit, stevigheid en kwaliteit gegarandeerd. Een topdek matras is zowel los, als gecombineerd met een matras leverbaar. Samen met een Splendid of Royalty matras bent u verzekerd van goede ondersteuning en stevig comfort.

De Serta topdek matras Pulse latexis standaard voorzien van een rits aan de onderzijde. Hierdoor is de topdek matras niet keerbaar, maar wel te bevestigen aan het Serta matras. Hierdoor is verschuiven of verplaatsen onmogelijk.

Split-topdek matras

Deze topdek matras is in de twee-persoons maatvoering (vanaf 140 x 200 cm) ook met Split verkrijgbaar. Hierdoor kan deze goed op een elektrisch verstelbare boxspring worden toegepast.

Meerprijs: €202,-

Eigenschappen

Merk
Serta
Afmeting (BxL)
200 x 210 cm
Type
Standaard
Hoogte
10 cm
Kern
Pulse Latex

Onze Serta collectie vindt u in onze vestiging in: