Serta Topdek matras - Gelfoam - Serta - 10 cm - 200 x 220 cm - Standaa...

Serta Topdek matras - Gelfoam

200 x 220 cm - Standaard

Actie

Een ventilerend en drukverlagend comfort vind u in de Serta topdek matras Gelfoam.

Een hygiënisch en aangenaam slaapklimaat is één van de voordelen van de Gelfoam topmatrassen. Een ander voordeel is de innovatieve structuur van deze topmatrassen. Het zorgt voor een optimale ventilatie en warmteregulering tijdens het gebruik. Op deze wijze past het topmatras zich aan naar lichaams- en omgevingstemperatuur. Hierdoor worden gewrichten en spieren ontlast waardoor u een betere bloeddoorstroming krijgt en uitgerust wakker wordt.

De topdek matrassen worden met de hand afgewerkt tot een maatwerk product. Hierdoor is de stabiliteit, stevigheid en kwaliteit gegarandeerd. Een topdek matras is zowel los, als gecombineerd met een matras leverbaar. Samen met een Splendid of Royalty matras bent u verzekerd van goede ondersteuning en stevig comfort.

De Serta topdek matras Gelfoam is standaard voorzien van een rits aan de onderzijde. Hierdoor is de topdek matras niet keerbaar, maar wel te bevestigen aan het Serta matras. Hierdoor is verschuiven of verplaatsen onmogelijk.

Split-topdek matras

Deze topdek matras is in de twee-persoons maatvoering (vanaf 140 x 200 cm) ook met Split verkrijgbaar. Hierdoor kan deze goed op een elektrisch verstelbare boxspring worden toegepast.

Meerprijs: €202,-

Eigenschappen

Merk
Serta
Afmeting (BxL)
200 x 220 cm
Type
Standaard
Hoogte
10 cm
Kern
Gelfoam

Onze Serta collectie vindt u in onze vestiging in: