Serta Topdek matras Mini pocket | 70 x 200 cm | Standaard

Serta Topdek matras - Mini pocket

70 x 200 cm - Standaard

Actie

De drukverdeling van een extra mini-pocketveer geeft soepele ondersteuning. Ontdek de Serta topdek matras Mini-pocket.

De mini pocket topdek matras heeft een kern met een geneste micro-pocketveer. Door de combinatie van stevig schuim en een drukverdelende veer is de ventilatie en drukverdeling optimaal.

Daarnaast is de minipocket-kern in deze topper enorm flexibel. Dat betekent dat het zich direct aanpast aan uw lichaam. Daarnaast staat de open structuur van de pockets garant voor een snelle vochtafvoer. Samen met de afdeklagen de mini-pocket een grote comfortboost aan uw ligcomfort.

De topdek matrassen worden met de hand afgewerkt tot een maatwerk product. Hierdoor is de stabiliteit, stevigheid en kwaliteit gegarandeerd. Een topdek matras is zowel los, als gecombineerd met een matras leverbaar. Samen met een Splendid of Royalty matras bent u verzekerd van goede ondersteuning en stevig comfort.

De Serta topdek matras Mini Pocket is standaard voorzien van een rits aan de onderzijde. Hierdoor is de topdek matras niet keerbaar, maar wel te bevestigen aan het Serta matras. Hierdoor is verschuiven of verplaatsen onmogelijk.

Split-topdek matras

Deze topdek matras is in de twee-persoons maatvoering (vanaf 140 x 200 cm) ook met Split verkrijgbaar. Hierdoor kan deze goed op een elektrisch verstelbare boxspring worden toegepast.

Meerprijs: €202,-

Eigenschappen

Merk
Serta
Afmeting (BxL)
70 x 200 cm
Type
Standaard
Hoogte
10 cm
Kern
Mini-pocketveer

Onze Serta collectie vindt u in onze vestiging in: