Mérens Rotterdam | Natuurlijk Slapen | bij Droomvlucht Slaapcomfort

Natuurlijk slapen met

Mérens bij Droomvlucht Slaapcomfort

Mérens Rotterdam | Natuurlijk Slapen | Luxe boxsprings en matrassen van Nederlandse bodem

Voel u welkom op Mérens bij Droomvlucht Slaapcomfort en ervaar natuurlijk slapen op luxe boxsprings en matrassen 

De boxspringcombinaties en topdekmatrassen van Mérens worden in Nederland met de hand gemaakt volgens de laatste inzichten en met natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. Mérens ontleent zijn naam aan het gelijknamige paardenras. Door gebruik te maken van paardenhaar in de opbouw ervaart u de meerwaarde van natuurlijke materialen in slaapcomfort en ondersteuning.

De kracht van Mérens ligt in de combinatie van natuurlijke materialen met ambachtelijk maatwerk. Elk bed is een uniek product dat tegemoet komt aan uw individuele wensen op het gebied van stugheid, comfort, ondersteuning en maatvoering. Al onze producten zijn bovendien fraai afgewerkt, met veel oog voor detail. Een bed van Mérens is daarmee een aanwinst voor elke slaapkamer!

Maak kennis met Mérens Rotterdam bij Droomvlucht Slaapcomfort

Luxe Mérens Voordeel.

Ontvang nu 15% voordeel op een complete boxspringcombinatie.

Bekijk de boxsprings

*Lees de actie voorwaarden

Ontdek het complete assortiment van Mérens bij Droomvlucht Slaapcomfort

Bekijk de boxspringmodellen

Zoekt u persoonlijk advies in een ontspannen ambiance?

Maak een afspraak bij Droomvlucht Slaapcomfort en ervaar Mérens onder begeleiding van een van onze slaapexperts

Maak een afspraak

Mérens Rotterdam | Ontdek het assortiment bij Droomvlucht Slaapcomfort

Persoonlijk comfort kan maar door één persoon worden bepaald. En dat bent u zelf. Ga daarom voor advies naar Droomvlucht Slaapcomfort en bepaal uw optimale comfort met het assortiment Mérens boxsprings.

Oriënteer u alvast online en doe inspiratie op voor al het moois dat Mérens te bieden heeft. Zo bent u bekend met de stijl en uitstraling die past bij natuurlijk slapen. Uw nieuwe Mérens boxspring is binnen handbereik. Maak de stap en kom langs, dan zijn slapeloze nachten verleden tijd.


Het assortiment van Mérens

Mérens; Nederlands Fabrikaat

Mérens; Nederlands Fabrikaat

Handwerk is het Handelsmerk. Wellicht slaapt u nog beter in de wetenschap dat Mérens veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen. Door zoveel mogelijk te werken met Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen, beperkt Mérens de uitstoot door transport.

Mérens; Ambachtelijk gemaakt

Mérens; Ambachtelijk gemaakt

Elke Mérens is een uniek product. Met de hand vervaardigd uit de beste materialen in de door u gewenste maatvoering. Elk model heeft zijn eigen samenstelling en design. Met altijd een fraaie, gedetailleerde afwerking. Ambachtelijk is heel iets anders dan ouderwets. Het betekent individuele kwaliteiten van vakmensen, voor elk product opnieuw.

Natuurlijk slaap je het beste op een Mérens Boxspring

De natuurlijke boxsprings van Mérens

Een goed bed draagt onmiskenbaar bij aan de kwaliteit van uw leven.

Mérens bedden worden op ambachtelijke wijze gemaakt met uitsluitend natuurlijke materialen zoals wol, biologisch katoen, vlas, kamelenwol, paardenhaar en zuiver natuurlatex.

Een Mérens boxspring staat garant voor kwaliteit en comfort van het hoogste niveau. De stijl is landelijk, het gevoel is vorstelijk en de prijs bijzonder betaalbaar.

Lees meer over de Mérens Boxsprings

Opbouw van Mérens

Opbouw van Mérens

U weet zich ondersteund door de beste, duurzame materialen. Stoffen die nauwelijks aan slijtage onderhevig zijn en van nature goed isoleren en ventileren. Dat zorgt elk seizoen voor maximaal comfort en een heerlijke slaapbeleving.

Persoonlijk & luxe slapen op Mérens

Persoonlijk & luxe slapen op Mérens

De ideale hardheid van een matras is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Al onze producten zijn bovendien fraai afgewerkt, met veel oog voor detail. Een bed van Mérens is daarmee een aanwinst voor elke slaapkamer!

Topkwaliteit van Mérens

Topkwaliteit van Mérens

De productie van de matrassen vindt plaats in een moderne en goed geoutilleerde werkplaats die voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Ambachtelijk is voor ons namelijk heel iets anders dan ouderwets.

Beter slapen op een natuurlijk matras van Mérens

Beter slapen op een natuurlijk matras van Mérens

Het was eeuwenlang de normaalste zaak van de wereld: slapen op een matras die gemaakt is van natuurlijke materialen. Totdat de beddenindustrie kunststof alternatieven ontdekte zoals synthetische latex en schuim. Gelukkig is het oude ambacht van matrassenmaker niet verloren gegaan.

De ideale hardheid van een matras is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Wellicht slaapt u nog beter in de wetenschap dat Mérens veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen. Door zoveel mogelijk te werken met Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen, beperken we de uitstoot door transport.

Ontdek de matrassen van mérens