Merens boxsprings

Merens boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort

Mérens bedden worden op ambachtelijke wijze gemaakt met uitsluitend natuurlijke materialen zoals wol, biologisch katoen, vlas, kamelenwol, paardenhaar en zuiver natuurlatex. Natuurlijke materialen verpulveren niet, zijn milieuvriendelijk, ecologisch verantwoord en duurzaam. Daarnaast geven ze een zacht en luxe uitstraling aan het bed.

 

Natuurlijk slaap je het beste op een Mérens

Natuurlijk slaap je het beste op een boxspring van Mérens

De beddenmakers van Mérens houden onder andere rekening met uw gewicht, lengte en favoriete slaaphouding. Door individuele benadering kan Mérens ook tegemoet komen aan speciale voorkeuren en wensen.

Handgemaakt

Elke Mérens is een uniek product. Met de hand vervaardigd uit de beste materialen in de door u gewenste maatvoering. Elk model heeft zijn eigen samenstelling en design. Met altijd een fraaie, gedetailleerde afwerking.

U weet zich ondersteund door de beste, duurzame materialen. Stoffen die nauwelijks aan slijtage onderhevig zijn en van nature goed isoleren en ventileren. Dat zorgt elk seizoen voor maximaal comfort en een heerlijke slaapbeleving.

Topkwaliteit

De productie van de matrassen vindt plaats in een moderne en goed geoutilleerde werkplaats die voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Ambachtelijk is voor ons namelijk heel iets anders dan ouderwets.

Luxe & Persoonlijk comfort

Alle producten van Mérens zijn bovendien fraai afgewerkt, met veel oog voor detail. Een bed van Mérens is daarmee een aanwinst voor elke slaapkamer!