Merens boxsprings

Een mérens boxspring

Luxe en natuurlijk slapen

Merens boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort

Wanneer u opzoek bent naar een luxe boxspring van natuurlijke materialen dan bent u met een Mérens boxspring aan het juiste adres.

Mérens boxsprings worden namelijk op ambachtelijke wijze gemaakt met uitsluitend natuurlijke materialen zoals wol, biologisch katoen, vlas, kamelenwol, paardenhaar en zuiver natuurlatex. Natuurlijke materialen verpulveren niet, zijn milieuvriendelijk, ecologisch verantwoord en duurzaam. Daarnaast geven ze een zacht en luxe uitstraling aan het bed. Een goed bed draagt onmiskenbaar bij aan de kwaliteit van uw leven.

Een Mérens boxspring staat daarom garant voor kwaliteit en comfort van het hoogste niveau. De stijl is landelijk, het gevoel is vorstelijk en de prijs bijzonder betaalbaar.

 

Natuurlijk slaap je het beste op een Mérens Boxspring

Natuurlijk slaap je het beste op een Mérens boxspring

Dat een natuurlijk materiaal lekker ligt dat bewijst Mérens in haar opbouw van de boxsprings.

De beddenmakers van Mérens houden onder andere rekening met uw gewicht, lengte en favoriete slaaphouding. Door individuele benadering kan Mérens ook tegemoet komen aan speciale voorkeuren en wensen. Zo kunt u uw eigen Mérens boxspring helemaal naar wens samenstellen. Uiteraard helpen de adviseurs van Droomvlucht Slaapcomfort u met het bepalen van de juiste stugheid en slaaphouding. Zo slaapt u niet alleen lekker maar ook goed.

Handgemaakt

Elke Mérens boxspring is een uniek product. Met de hand vervaardigd uit de beste materialen in de door u gewenste maatvoering. Elk model heeft zijn eigen samenstelling en design. Met altijd een fraaie, gedetailleerde afwerking.

U weet zich ondersteund door de beste, duurzame materialen. Stoffen die nauwelijks aan slijtage onderhevig zijn en van nature goed isoleren en ventileren. Dat zorgt elk seizoen voor maximaal comfort en een heerlijke slaapbeleving.

Elke boxspring wordt in Nederland met de hand gemaakt. Er komen dus geen machines aan te pas. Alleen dan kan de kwaliteit en duurzaamheid van de boxspring worden bijgehouden en bewezen.

Topkwaliteit

De productie van de matrassen vindt plaats in een moderne en goed geoutilleerde werkplaats die voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Ambachtelijk is voor ons namelijk heel iets anders dan ouderwets.

Luxe & Persoonlijk comfort

Een boxspring van Mérens staat garant voor luxe en persoonlijk slaapcomfort gecombineerd.

Alle producten van Mérens zijn zeer fraai afgewerkt, met veel oog voor detail. Hierdoor ontstaat het luxe suite gevoel van een hotelbed. Een bed van Mérens zorgt daarmee voor een ware metamorfose elke slaapkamer!

Bekijk de verschillende design hoofdborden online of kom langs in een van de winkels van Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen en Krimpen aan den IJssel