Norma | Vakmanschap anno 1884

Vakmanschap anno 1884

Norma bij Droomvlucht Slaapcomfort

Norma | Vakmanschap anno 1884

Norma is al sinds 1884 een toonaangevend merk. Heden ten dage maken en leveren ze nog steeds kwalitatief uitstekende boxsprings en matrassen voor een aantrekkelijke prijs.

Zoals u van ons gewent bent staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in ons vaandel. Dit wordt perfect gereflecteerd door de oer-hollandse beddenfabrikant Norma. Het ontwerpen van de bedden en boxsprings vindt bij Norma volledig in eigen huis plaats zodat ze optimaal kunnen inspelen op uw wensen en behoeftes. Zo kunnen wij u de garantie bieden dat uw Norma bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld. Norma maakt gebruik van unieke technieken die een uniek soort comfort creëert. Norma is met veel kennis en gevoel samengesteld door vakmensen. En dat merkt u aan alles.

Ervaar Norma in de regio Rotterdam bij Droomvlucht Slaapcomfort. Dé slaapspecialist als het gaat over ondersteuning, comfort en slaapkamer advies.

De Norma boxspring

De Norma boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort

De onlangs vernieuwde collectie van Norma kent twee selecties. De traditionele lijn en de tijdloze lijn.

Door een eenvoudig ontwerp te voorzien van verschillende opties is Norma in staat een mooie collectie te presenteren met een constante en goede kwaliteit. Bij ons in de winkel vindt u de Timeless collectie. Een veelzijdig assortiment met veel mogelijkheden.

Timeless; Select, Jubileum en magnifique

De Timeless collectie van Norma is precies wat de naam belooft: Timeless.

Diverse boxsprings met 7-zone pocketveren interieur bieden een basis aan de unieke Combispring® matrassen. Een ondersteunend matras ontwerp dat de ideale combinatie vormt tussen ondersteuning en comfort.
Een collectie van 6 verschillende hoofdborden bieden een mooi resultaat voor iedereen. Een goed bed mag er immers ook mooi uit zien. De timeless collectie van Norma is leverbaar in 6 verschillende stoffen en ruim 40 verschillende kleuren.

Ontdek de Norma Collectie

De 9 normen van norma

De 9 normen van norma

Uw slaapcomfort ligt in goede handen bij Norma. Wij doen er alles aan om voor u de juiste slaapcomfort te vinden die u zoekt. Hoe doen we dat? Alle modellen en producten toetsen we aan onze eigen Normen. Zo garanderen we dat op alles van Norma onze Normen gelden.

Kwaliteit slaapt áltijd beter
Norma levert kwaliteit

Norma levert kwaliteit

Norma gelooft dat u op goede kwaliteit beter slaapt. Daarom staat kwaliteit op één, op alle vlakken. Zo maakt Norma alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen voor onze bedden en boxsprings. Maar ook de kwaliteit op de service en dienstverlening staat hoog in het vaandel. Al deze kwaliteit resulteert in het beste slaapcomfort voor u.

Norma levert vakmanschap

Norma levert vakmanschap

Vakmanschap bewijst zich door de jaren heen. Al meer dan 135 jaar heeft Norma ervaring op het gebied van slapen en slaapcomfort. De vakmensen zitten boordevol kennis en expertise die ze bundelen in een breed assortiment van de matrassen en boxsprings. En u profiteert hier van!

Norma maakt slapen concreet

Norma maakt slapen concreet

Een bed is heel concreet. En daar zorgt Norma voor. Bij Norma zijn veel modellen op voorraad, zodat u niet lang hoeft te wachten om te genieten van de slaapcomfort van Norma. Daarnaast weten ze hoe persoonlijk slaapcomfort is. Daarom wordt uw slaapcomfort concreet vertaald naar een passend matras of boxspring van Norma.

Natuurlijk Norma

Natuurlijk Norma

Norma biedt een slaapoplossing voor iedereen. Er is voor ieder wat wils. Hoe het bed ook wordt gebruikt, er is altijd een ideale match. Daarom kiest u natuurlijk voor een Norma boxspring. Want goede kwaliteit slaapt nou eenmaal beter.

Norma is Luxe

Norma is Luxe

Luxe zie je niet alleen, dat voel je. Dat ervaar je. Beleef de nieuwe luxe van slaapcomfort. Luxe zit van binnen en van buiten. En daarom is luxe de nieuwe standaard van Norma!

Norma is Tijdloos

Norma is Tijdloos

Toekomst voor tijdloze kwaliteit. Met alle ervaring en kennis die in 135 jaar is opgedaan is Norma een icoon geworden die tijdloos is op het gebied van matrassen en boxsprings. Altijd wordt een hoge kwaliteitsnorm gehanteerd en gebruiken ze traditioneel vakmanschap om een tijdloos resultaat neer te zetten.

Norma is Nederlands

Norma is Nederlands

Norma is een Nederlands design. Nederlandse degelijkheid met hoogwaardige materialen. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn. Samen met Droomvlucht Slaapcomfort zorgt Norma ervoor dat u verzekerd bent van Nederlandse kwaliteit en dus volop kunt geniet van Norma boxspring.

Norma is Comfort

Norma is Comfort

Comfort is essentieel als het gaat om slapen. Na een drukke dag werken, studeren, sporten of welke activiteit dan ook is een goede nachtrust belangrijk. Norma heeft meerdere modellen zodat we altijd een optimale oplossing hebben voor je persoonlijk slaapcomfort.

Norma is Compleet

Norma is Compleet

De boxspringsets van Norma zijn alle zeer compleet. Geen verrassingen met enorme meerprijzen voor maat of andere “normale” wijzigingen. Tevens heeft Norma bij alle sets luxe stoffen standaard en ook de toppers zijn altijd van de hoogste kwaliteit met latex kernen en afgewerkt met luxe stof. Dus altijd compleet! Gewoon lekker slapen

Maak kennis met Norma bij Droomvlucht Slaapcomfort

In onze beddenwinkel in Zevenhuizen en Krimpen aan den IJssel is Norma te ervaren.

Als beddenspeciaalzaak hanteren we veel merken van Nederlandse bodem. Daarbij mag Norma uiteraard niet ontbreken. U krijgt alle tijd om de diverse comfort opties naast elkaar te bekijken en te ervaren. Vergelijk en kom er achter wat de kracht is van het comfort en de ondersteuning van Norma.

Uw vakmensen staan voor u klaar met advies en service.

Bekijk de collectie online of kom langs in de winkel. De koffie staat klaar.

Naar de Norma collectie