Optimale Service bij Droomvlucht Slaapcomfort

Optimale service

bij Droomvlucht Slaapcomfort

Optimale Service bij Droomvlucht Slaapcomfort

Optimale service is een van de pijlers van Droomvlucht Slaapcomfort. Door u in alle rust te adviseren en te begeleiden vind u altijd het comfort dat bij u past. 

Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u nog persoonlijke aandacht, vakkundig advies en optimale service verwachten. Wij onderscheiden ons met kennis en ervaring. Tijdens een bezoek aan onze beddenwinkel staat u als klant centraal. U wordt 1 op 1 geholpen door een gediplomeerd slaapspecialist. Met oog voor detail helpen wij u de ideale slaaphouding en comfort te vinden. Door middel van een slaapanalyse bent u verzekerd van het comfort dat het beste bij u past. Onder het genot van een kopje koffie krijgt u rustig de tijd om rond te kijken. In een beddenwinkel moet ontspanning immers centraal staan.

Persoonlijke benadering

Optimale SERVICE IS PERSOONLIJKE BENADERING

Het mooie van onze ruime showrooms is dat u er in alle rust rond kunt kijken en laten voorlichten. En wees gerust, er springt niet direct een verkoper op uw nek.

Onze beddenwinkels zijn ingericht met een divers aanbod aan ledikanten, boxsprings, matrassen, kussens en slaapkameraccessoires. Alles draagt bij aan een goed comfort en sfeer in uw slaapkamer. In het adviesgesprek komen uw persoonlijke slaapwensen tot in detail aan de orde. Samen met een slaapspecialist wordt u door onze showroom geleid en gaan wij op zoek naar het beste bed voor u. Bijvoorbeeld door proef te liggen en door de optimale positie van heup, schouder en nek af te stemmen. Zo zijn wij in staat het bed te vinden dat het beste aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarnaast hebben wij een eigen bezorg en montage service. U kunt er dus van uitgaan dat wij alles met de grootst mogelijke zorg voor u zullen realiseren.

 Droomvlucht
 Slaapcomfort
 is CBW Erkend
 

Optimale service is CBW-erkend voor extra zekerheid

Wanneer u bij ons een nieuw matras, bed, boxspring of slaapkamer accessoire koopt kunt u dit op meerdere manieren betalen. Wij passen ons zo veel mogelijk aan naar wat u prettig vind.

Doordat wij zijn aangesloten bij het CBW kunt u uitgaan van een aantal garanties rondom betalingen en optimale service: Zo hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

  • Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop
    Dit is extra productgarantie bovenop de standaard productgarantie.
  • Een nette aanbetalingsregeling*
    Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling*. Wij vragen u om deze reden ook altijd een aanbetaling te doen.
  • Onpartijdige klachtafhandeling
    Mocht je een klacht hebben en er met ons niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Bekijk de CBW-voorwaarden:

Download

 

Bezorging aan huis.

Met een eigen bezorg en service dienst in huis kunnen wij uw oude bed, matras of boxspring netjes ingepakt mee nemen.

Optimale service is: Haal/Breng Service

Wanneer u opzoek gaat naar een nieuw bed of ledikant is het prettig om dat in alle rust zelf in de winkel te komen bekijken. Helaas gaat dit niet altijd even makkelijk, en daarom maken wij het mogelijk om u op te halen en thuis te brengen.

U kunt eenvoudig een afspraak maken via dit formulier:

Maak een afspraak

Wij nemen dan contact met u op om de afspraak te bevestigen en de gewenste tijd en mogelijkheden door te nemen.


Tijdens uw bezoek aan onze winkel krijgt u een rondleiding en aan de hand van uw voorkeur, budget en comfort behoefte word de ideale slaapcombinatie voor u samengesteld. Ook met het thuisbrengen denken we met u mee. Zo ervaart u de optimale service van Droomvlucht Slaapcomfort, en slaapt u voortaan heerlijk.

Optimale service

OOK TOE AAN Optimale SERVICE EN EEN GOEDE NACHTRUST?

Als beddenspeciaalzaak is het onze verantwoordelijkheid dat iedereen een goede nachtrust ervaart.

Dit zien wij als onze missie, en met deze beweegreden zijn wij úw vakmensen voor droomwensen. Onze adviseurs staan zes dagen per week voor u klaar met vakkundig advies en optimale service. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar!