Slaapgarantie | Verzekerd van een goede nachtrust | Droomvlucht

Slaapgarantie | Verzekerd van een goede nachtrust.

Wanneer u een matras, boxspring of ledikant koopt bij Droomvlucht Slaapcomfort bent u verzekerd van goed slaapcomfort.

Vanaf het moment dat u bij ons in de beddenwinkel binnen stapt richten wij ons op Optimale Service en advies. Door proef te liggen, een foto van uw rug te maken én advies te geven over uw ideale slaaphouding zijn we in staat om het optimale slaapcomfort voo u samen te stellen. Dit geeft ons de zekerheid dat u een passend product aanschaft. En zorgt voor duidelijkheid bij u over wat u koopt.

Uiteraard begrijpen wij dat u door proef te liggen in de beddenwinkel nog niet weet of het matras ook een hele nacht goed ondersteund. Daarom ligt u bij ons nooit zonder begeleiding en kijken we gelijk naar uw rug, houding en ondersteuning passend bij uw lichaam. Zo onstaat er geen twijfel en zijn wij in staat vol vertrouwen het beste bed voor u samen te stellen.

Omruilgarantie

60 dagen slaapgarantie

Wanneer u bij ons een matras koopt hanteren wij een aantal slaapgaranties. Dit zijn afspraken waar u gebruik van kunt maken, mocht het gekochte product tóch niet aansluiten bij uw comfort.

Bent u na 60 dagen slapen niet tevreden over de ondersteuning van uw matras? Neem dan contact op met onze winkel. Via onze website kunt u een service formulier invullen. Stuur ons uw achternaam, e-mail adres, ordernummer én omschrijving toe en wij gaan voor u aan de slag. 

De spelregels

  • Onze slaapgaranties gelden op alle matrassen uit onze collectie. Afhankelijk van het type matras kan een uitzondering worden gemaakt. Informeer hiernaar in de winkel.
  • Afhankelijk van de matras kan u aanspraak maken op onze omruilgarantie. Bij ons is deze periode standaard 60 dagen. Zo heeft u 30 dagen om te wennen aan uw matras, waarna u alsnog kunt bepalen de kern van het matras te wisselen.
  • Deze omruilgarantie is niet van toepassing indien de matras zichtbaar beschadigd is door oneigenlijk of onvoorzichtig gebruik.
  • Het is mogelijk om van zowel hardheid, als type matras te wisselen. Afhankelijk van het type of merk kunt u binnen de collectie een alternatief uitkiezen. Eventuele meerprijs voor een luxere kern word doorberekend. Keuze voor een andere hardheid.
  • Afhankelijk van de bewerking van het matras kan de kern niet gewisseld worden. Hiervoor zal een geheel nieuw matras moeten worden geleverd. Wanneer dit het geval is zal het oude matras worden opgehaald en vervangen worden voor een nieuw matras. Het oude matras wordt terug gebracht naar de fabriek en gerecycled. Uiteraard overleggen wij vooraf altijd met u de kosten die hierbij moeten worden gemaakt.
  • Gestoffeerde matrassen in een boxspring zullen altijd door ons moeten worden vervangen. Afhankelijk van de boxspring is het mogelijk om, doormiddel van een rits, zelf de hoes te verwijderen. Wij helpen hier uiteraard graag mee.
  • Ruilen van een matras kan slechts éénmalig. Wanneer u voor een tweede maal de matras wenst te ruilen wordt hier €150,- per matras extra voor in rekening gebracht.
  • Voor het omruilen van een matras rekenen wij standaard €60,- levering en retour kosten. Hiervoor komen wij de nieuwe kern brengen en monteren, én nemen wij de oude kern mee terug en sturen wij deze retour.

Droomvlucht Slaapcomfort behoudt zich ten alle tijden het recht voor de slaapgaranties in te trekken, dan wel de spelregels te wijzigen

Laagste prijs garantie

BIJ ONS VIND U ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

Droomvlucht Slaapcomfort hanteert een laagste prijsgarantie. Hoe dit werkt en wat dit voor u betekend leggen we graag even uit.

Lees meer...

Reviews

fijne winkel met goede service en vriendelijke mensen die naar je luistern

Prima bedden en nieuwe kussens gekocht bij Droomvlucht. Toen de kussens toch niet helemaal goed bevielen hebben ze dat bij Droomvlucht heel fijn voor ons opgelost. Mooie service en nu heerlijk slapen!

Sonja uit Capelle aan den IJssel

Goede service, klantgerichtheid en prima materialen.

Goede service en klantgerichtheid. Prima materialen.

Henk uit Zevenhuizen

Prima

Alles prima , verkoper deskundig, prijs correct,levering volgens afspraak aleen jammer oude matras niet meegenomen werd (had ik afspraak over moeten maken)

P.van Reeuwijk uit Nieuwerkerk a/d IJssel

Geen gevoel van nieuw bed, passende oplossing gezocht

Nieuwe topper en matrassen gekocht, waren in eerste instantie niet tevreden erover. Samen met Droomvlucht gekeken en een passende oplossing voor gezocht. Top service

Rene uit Nieuwerkerk ad ijssel

Mooie showroom, netjes gehopen

Er is ruim voldoende tijd genomen om onze wensen om te zetten in een mooie boxspring combinatie. Na enkele weken gebruik, zijn wij nog steeds heel blij met ons nieuwe bed met toebehoren.

Greet en Arie uit Krimpen aan den IJssel

Zeer snelle service

We kwamen op donderdagmiddag in de zaak en de maandag erop hadden we een nieuwe boxspring in de uitvoering die e graag wilden hebben Plus twee op maat gemaakte matrassen in huis. Top

Jenny Groenveld uit Scharendijke

Perfecte service, klant vriendelijk, snelle levering

Perfecte service, klant vriendelijk, snelle levering

Etienne van Druenen uit Krimpen aan den IJssel

prima persoonlijke service zoals we gewend zijn, fijn bedrijf

Zoals een klant graag behandeld word en de juiste kennis in huis. ruime zaak ook in deze moeilijke tijd , prima alles op tijd en ondanks weigering computersysteem , de volgende dag handgeschreven nota in huis. Keurig een belletje voor aflevering

John van der Sluis uit NIEUWERKERK AD IJSSEL

Mooi product

Volgens ons is het product kleiner dan de opgegeven maat. De topper is mooi afgewerkt en het belangrijkste is “ het ligt geweldig “. Jammer dat wij niet gebeld zijn hoe het product bevalt.

Ben uit Barendrecht