Slaapgarantie | Verzekerd van een goede nachtrust | Droomvlucht

Slaapgarantie | Verzekerd van een goede nachtrust.

Wanneer u een matras, boxspring of ledikant koopt bij Droomvlucht Slaapcomfort bent u verzekerd van goed slaapcomfort.

Vanaf het moment dat u bij ons in de beddenwinkel binnen stapt richten wij ons op Optimale Service en advies. Door proef te liggen, een foto van uw rug te maken én advies te geven over uw ideale slaaphouding zijn we in staat om het optimale slaapcomfort voo u samen te stellen. Dit geeft ons de zekerheid dat u een passend product aanschaft. En zorgt voor duidelijkheid bij u over wat u koopt.

Uiteraard begrijpen wij dat u door proef te liggen in de beddenwinkel nog niet weet of het matras ook een hele nacht goed ondersteund. Daarom ligt u bij ons nooit zonder begeleiding en kijken we gelijk naar uw rug, houding en ondersteuning passend bij uw lichaam. Zo onstaat er geen twijfel en zijn wij in staat vol vertrouwen het beste bed voor u samen te stellen.

Omruilgarantie

60 dagen slaapgarantie

Wanneer u bij ons een matras koopt hanteren wij een aantal slaapgaranties. Dit zijn afspraken waar u gebruik van kunt maken, mocht het gekochte product tóch niet aansluiten bij uw comfort.

Bent u na 60 dagen slapen niet tevreden over de ondersteuning van uw matras? Neem dan contact op met onze winkel. Via onze website kunt u een service formulier invullen. Stuur ons uw achternaam, e-mail adres, ordernummer én omschrijving toe en wij gaan voor u aan de slag. 

De spelregels

  • Onze slaapgaranties gelden op alle matrassen uit onze collectie. Afhankelijk van het type matras kan een uitzondering worden gemaakt. Informeer hiernaar in de winkel.
  • U heeft recht op 30 dagen omruilgarantie. Wij verlengen deze periode naar 60 dagen. Zo heeft u 30 dagen om te wennen aan uw matras, waarna u alsnog kunt bepalen de kern van het matras te wisselen.
  • Deze omruilgarantie is niet van toepassing indien de matras zichtbaar beschadigd is door oneigenlijk of onvoorzichtig gebruik.
  • Het is mogelijk om van zowel hardheid, als type matras te wisselen. Afhankelijk van het type of merk kunt u binnen de collectie een alternatief uitkiezen. Eventuele meerprijs voor een luxere kern word doorberekend. Keuze voor een andere hardheid is altijd gratis.
  • Afhankelijk van de bewerking van het matras kan de kern niet gewisseld worden. Hiervoor zal een geheel nieuw matras moeten worden geleverd. Wanneer dit het geval is zal het oude matras worden opgehaald en vervangen worden voor een nieuw matras. Het oude matras wordt terug gebracht naar de fabriek en gerecycled.
  • Gestoffeerde matrassen in een boxspring kunnen door ons, of door uzelf worden vervangen. Afhankelijk van de boxspring is het mogelijk om, doormiddel van een rits, zelf de hoes te verwijderen. Wij helpen hier uiteraard graag mee.
  • Ruilen van een matras kan slechts éénmalig. Wanneer u voor een twede maal de matras wenst te ruilen wordt hier €150,- per matras voor in rekening gebracht.
  • Het omruilen van een matras kan kostenloos. Wel rekenen wij standaard €60,- levering en retour kosten. Hiervoor komen wij de nieuwe kern brengen en monteren, én nemen wij de oude kern mee terug en sturen wij deze retour.

Droomvlucht Slaapcomfort behoudt zich ten alle tijden het recht voor de slaapgaranties in te trekken, dan wel de spelregels te wijzigen

Laagste prijs garantie

BIJ ONS VIND U ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

Droomvlucht Slaapcomfort hanteert een laagste prijsgarantie. Hoe dit werkt en wat dit voor u betekend leggen we graag even uit.

Lees meer...

Reviews

Goede voorlichting en kennis van zaken

Goede uitleg en neemt de tijd

Dhr/mevrCarla uit Capelle aan den IJssel

Goede service is goud waard, en dat leveren ze.

Goede service is goud waard, en dat leveren ze.

Dhr/mevr v Dijk uit Waddinxveen

Super!

Super advies en service! Helaas werd het bed niet binnen de beloofde vier weken bezorgd, maar de goede bezorging en installatie maakt een hoop goed!

Chantal uit Ouderkerk aan den IJssel

Klant vriendelijkheid

Voor de goede service zijn wij weer voor droomvlucht slaapcomfort gegaan.

Jl petersen uit Capelle aan den ijssel

Goede service en een prachtig bed!

Ik ben goed geholpen en heb foto’s van alle informatie via de telefoon ontvangen. Het bed was na levering uit de fabriek snel geleverd en goed in elkaar gezet. Helemaal top!

Zoë uit Utrecht

Fijne zaak om een bed te kopen

Goed geholpen en goed advies, en een snelle Levering !

Dhr Antonie uit Krimpen aan den IJssel

Prima

Goed En de bezorging was ook prima

Mevr g de lange uit Moordrecht

Topbedrijf met kwaliteit en service!

Reeds 15 jaar klant bij Droomvlucht. Kwaliteit en service zijn top.

Dhr/mevr Mark uit NIEUWERKERK AD IJSSEL

uitstekende service

In de winkel in Zevenhuizen uitgebreid en uitstekend geholpen van advies en testen. Op laatste moment na bestelling tot nog een ander kussen uitgekozen, dit was geen probleem. Bij aflevering van het bed thuis werd het bed bezorgd door twee vriendelijke mensen die het vlot in elkaar monteerden en alle afval netjes meenamen. Kortom prima medewerkers en uitstekende service.

Hemelaar uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Goede advisering, prettig contact en prima aflevering!

Voor de aankoop werden wij heel rustig en goed geadviseerd door mevrouw Zuidervaart. Tegen de tijd dat levering kon plaatsvinden, hadden wij goed contact over moment en wijze van levering. De levering zelf en de montage van het bed werden prima verzorgd door twee zeer vriendelijke en nette heren, die ook zorgden voor een goede demontage van het oude bed en het oude bed voor ons naar beneden brachten, waar het kon worden opgehaald door een tweede-kans-winkel.

Peter uit Veerman