Slaapgarantie | Verzekerd van een goede nachtrust | Droomvlucht

Slaapgarantie | Verzekerd van een goede nachtrust.

Wanneer u een matras, boxspring of ledikant koopt bij Droomvlucht Slaapcomfort bent u verzekerd van goed slaapcomfort.

Vanaf het moment dat u bij ons in de beddenwinkel binnen stapt richten wij ons op Optimale Service en advies. Door proef te liggen, een foto van uw rug te maken én advies te geven over uw ideale slaaphouding zijn we in staat om het optimale slaapcomfort voo u samen te stellen. Dit geeft ons de zekerheid dat u een passend product aanschaft. En zorgt voor duidelijkheid bij u over wat u koopt.

Uiteraard begrijpen wij dat u door proef te liggen in de beddenwinkel nog niet weet of het matras ook een hele nacht goed ondersteund. Daarom ligt u bij ons nooit zonder begeleiding en kijken we gelijk naar uw rug, houding en ondersteuning passend bij uw lichaam. Zo onstaat er geen twijfel en zijn wij in staat vol vertrouwen het beste bed voor u samen te stellen.

Ik raad de winkel ter harte aan een ieder, welke op zoek is naar service op maat. Gedurende de koop werd voor mij glashelder waar ik (qua slaaphouding etc) op moet letten bij het kiezen van een matras.
- Jaron uit Lekkerkerk, via Klantenvertellen.nl

60 dagen slaapgarantie

Wanneer u bij ons een matras koopt hanteren wij een aantal slaapgaranties. Dit zijn afspraken waar u gebruik van kunt maken, mocht het gekochte product tóch niet aansluiten bij uw comfort.

Bent u na 60 dagen slapen niet tevreden over de ondersteuning van uw matras? Neem dan contact op met onze winkel. Via onze website kunt u een service formulier invullen. Stuur ons uw achternaam, e-mail adres, ordernummer én omschrijving toe en wij gaan voor u aan de slag. 

De spelregels

  • Onze slaapgaranties gelden op alle matrassen uit onze collectie. Afhankelijk van het type matras kan een uitzondering worden gemaakt. Informeer hiernaar in de winkel.
  • U heeft recht op 30 dagen omruilgarantie. Wij verlengen deze periode naar 60 dagen. Zo heeft u 30 dagen om te wennen aan uw matras, waarna u alsnog kunt bepalen de kern van het matras te wisselen.
  • Deze omruilgarantie is niet van toepassing indien de matras zichtbaar beschadigd is door oneigenlijk of onvoorzichtig gebruik.
  • Het is mogelijk om van zowel hardheid, als type matras te wisselen. Afhankelijk van het type of merk kunt u binnen de collectie een alternatief uitkiezen. Eventuele meerprijs voor een luxere kern word doorberekend. Keuze voor een andere hardheid is altijd gratis.
  • Afhankelijk van de bewerking van het matras kan de kern niet gewisseld worden. Hiervoor zal een geheel nieuw matras moeten worden geleverd. Wanneer dit het geval is zal het oude matras worden opgehaald en vervangen worden voor een nieuw matras. Het oude matras wordt terug gebracht naar de fabriek en gerecycled.
  • Gestoffeerde matrassen in een boxspring kunnen door ons, of door uzelf worden vervangen. Afhankelijk van de boxspring is het mogelijk om, doormiddel van een rits, zelf de hoes te verwijderen. Wij helpen hier uiteraard graag mee.
  • Ruilen van een matras kan slechts éénmalig. Wanneer u voor een twede maal de matras wenst te ruilen wordt hier €150,- per matras voor in rekening gebracht.
  • Het omruilen van een matras kan kostenloos. Wel rekenen wij standaard €60,- levering en retour kosten. Hiervoor komen wij de nieuwe kern brengen en monteren, én nemen wij de oude kern mee terug en sturen wij deze retour.

De prodecure

Om u van de juiste slaapgaranties te kunnen voorzien is het noodzakelijk dat we de juiste stappen doorlopen. Dit voorkomt misverstanden en zorgt dat zowel u als wij weten wat er moet gebeuren.

Duidelijke communicatie is voor ons heel belangrijk. Ook de verschillende slaapgaranties die we bieden behoren duidelijk gecommuniceerd en genoteerd te worden. Hiervoor verwijzen wij altijd naar ons service formulier. Bewaar uw orderbevestiging goed. Hierop is altijd een ordernummer genoteerd (bij order vóór 2018 is de achternaam op de orderbevestiging leidend). Uw orderbevestiging is altijd nodig om de juiste garanties te kunnen bieden.

Heeft u vragen of twijfels over de garanties of voorwaarden? Vraag er dan gerust naar in de winkel of via ons aanvraag formulier. Wij leggen u graag uit hoe wij er voor zorgen dat u verzekerd bent van een goed product en een goede nachtrust. 

Wij streven er altijd naar uw Vakmensen voor Droomwensen te zijn.

Droomvlucht Slaapcomfort behoudt zich ten alle tijden het recht voor de slaapgaranties in te trekken, dan wel de spelregels te wijzigen