Slaapgarantie | Verzekerd van een goede nachtrust | Droomvlucht

Slaapgarantie | Verzekerd van een goede nachtrust.

Wanneer u een matras, boxspring of ledikant koopt bij Droomvlucht Slaapcomfort bent u verzekerd van goed slaapcomfort.

Vanaf het moment dat u bij ons in de beddenwinkel binnen stapt richten wij ons op Optimale Service en advies. Door proef te liggen, een foto van uw rug te maken én advies te geven over uw ideale slaaphouding zijn we in staat om het optimale slaapcomfort voo u samen te stellen. Dit geeft ons de zekerheid dat u een passend product aanschaft. En zorgt voor duidelijkheid bij u over wat u koopt.

Uiteraard begrijpen wij dat u door proef te liggen in de beddenwinkel nog niet weet of het matras ook een hele nacht goed ondersteund. Daarom ligt u bij ons nooit zonder begeleiding en kijken we gelijk naar uw rug, houding en ondersteuning passend bij uw lichaam. Zo onstaat er geen twijfel en zijn wij in staat vol vertrouwen het beste bed voor u samen te stellen.

Omruilgarantie

60 dagen slaapgarantie

Wanneer u bij ons een matras koopt hanteren wij een aantal slaapgaranties. Dit zijn afspraken waar u gebruik van kunt maken, mocht het gekochte product tóch niet aansluiten bij uw comfort.

Bent u na 60 dagen slapen niet tevreden over de ondersteuning van uw matras? Neem dan contact op met onze winkel. Via onze website kunt u een service formulier invullen. Stuur ons uw achternaam, e-mail adres, ordernummer én omschrijving toe en wij gaan voor u aan de slag. 

De spelregels

  • Onze slaapgaranties gelden op alle matrassen uit onze collectie. Afhankelijk van het type matras kan een uitzondering worden gemaakt. Informeer hiernaar in de winkel.
  • U heeft recht op 30 dagen omruilgarantie. Wij verlengen deze periode naar 60 dagen. Zo heeft u 30 dagen om te wennen aan uw matras, waarna u alsnog kunt bepalen de kern van het matras te wisselen.
  • Deze omruilgarantie is niet van toepassing indien de matras zichtbaar beschadigd is door oneigenlijk of onvoorzichtig gebruik.
  • Het is mogelijk om van zowel hardheid, als type matras te wisselen. Afhankelijk van het type of merk kunt u binnen de collectie een alternatief uitkiezen. Eventuele meerprijs voor een luxere kern word doorberekend. Keuze voor een andere hardheid is altijd gratis.
  • Afhankelijk van de bewerking van het matras kan de kern niet gewisseld worden. Hiervoor zal een geheel nieuw matras moeten worden geleverd. Wanneer dit het geval is zal het oude matras worden opgehaald en vervangen worden voor een nieuw matras. Het oude matras wordt terug gebracht naar de fabriek en gerecycled.
  • Gestoffeerde matrassen in een boxspring kunnen door ons, of door uzelf worden vervangen. Afhankelijk van de boxspring is het mogelijk om, doormiddel van een rits, zelf de hoes te verwijderen. Wij helpen hier uiteraard graag mee.
  • Ruilen van een matras kan slechts éénmalig. Wanneer u voor een twede maal de matras wenst te ruilen wordt hier €150,- per matras voor in rekening gebracht.
  • Het omruilen van een matras kan kostenloos. Wel rekenen wij standaard €60,- levering en retour kosten. Hiervoor komen wij de nieuwe kern brengen en monteren, én nemen wij de oude kern mee terug en sturen wij deze retour.

Droomvlucht Slaapcomfort behoudt zich ten alle tijden het recht voor de slaapgaranties in te trekken, dan wel de spelregels te wijzigen

Laagste prijs garantie

BIJ ONS VIND U ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

Droomvlucht Slaapcomfort hanteert een laagste prijsgarantie. Hoe dit werkt en wat dit voor u betekend leggen we graag even uit.

Lees meer...

Reviews

Goede service, transparant en betrouwbaar.

Goede service, transparant en betrouwbaar.

Elise uit Rotterdam

Fijne persoonlijke service!

Wij hebben een prachtig Avek bed voor onszelf aangeschaft en voor mijn moeder een Caresse bed. Er werd alle tijd voor ons genomen en voor mijn moeder ook. De aflevering was ook tip-top, hele fijne, nette bezorgers die goed meedenken en netjes werken. Helaas was het matras voor mij niet de juiste. Droomvlucht (en Avek) heeft er echt alles aan gedaan om het op te lossen, echt heel erg fijn. Mijn man sliep vanaf moment nummer 1 perfect op het matras. Zo zie je maar weer dat het zo persoonlijk is, een matras! Verder heeft Droomvlucht in Zevenhuizen écht een uitgebreid assortiment. Dank Marco!!! Vriendelijke groet, Jessica Groote

Jessica uit Bloemendaal

Prima advies en perfecte uitvoering!

Van begin tot eind een prima ervaring. Deskundige medewerkers, goede communicatie, snelle levering en het eindresultaat geheel naar wens.

Anja uit Waddinxveen

Vriendelijke en behulpzame service.

Mijn bestelling heeft enige vertraging gegeven, dit is heel netjes opgelost door het bieden van een tijdelijke lattenbodem, waardoor ik uit de brand ben geholpen.

Dhr/mevr M. uit Rotterdam

Slaap als een roos met de spullen van Droomvlucht.

Een leuke, aardige en goed advies en raad. En prima kwaliteit van de spullen van alle soorten beddengoed.

Regina uit Capelle aan den IJssel

klantgerichte winkel!

Zeer fijn geholpen door de dame (Janny), na een dag bedden kiezen. Na 3 soorten bedden geprobeerd te hebben kwamen we er achter wat ons beviel. Nagedacht over de keuze en uiteindelijk voor Pullman gekozen. Een prima keuze! Mede dankzij de verkoopster! Helemaal niet opdringerig en goed luisterend naar onze wensen. Ook de mannen die het bed kwamen afleveren en monteren, niets anders dan lof. Netjes en beleefd! Ik zou het iedereen aanraden om daar over bedden te laten informeren en er evt 1 aan te schaffen. Fijne winkel met veel keuze!

Dhr John uit Zoetermeer

prima service en correcte plaatsing van bed en kast

zeer netjes geholpen bij aankoop , en nette plaatsing van kast en bed , kortom perfect

johan bos uit Zoetermeer

Fijn verkoopgesprek, contact over leveringsdatum, snelle levering en vriendelijke monteurs.

Ontzettend plezierig

Dhr/mevr Broere uit Krimpen ad Lek

Zeer deskundig en uitgebreid geadviseerd

Zeer deskundig en uitgebreid geadviseerd

Dhr E. Harms uit Nieuwerkerk ad IJssel

afspraak is afspraak/tijd is geld

no problemo

Dhr dekking uit rotterdam