Eerlijke prijs garantie

Bij ons vind u altijd de laagste prijs

Droomvlucht Slaapcomfort hanteert een eerlijke prijsgarantie. Hoe dit werkt en wat dit voor u betekend leggen we graag even uit.

Onze eerlijke prijsgarantie is niet in het leven geroepen om in elk opzicht voor ieder product altijd goedkoper te zijn dan onze gerespecteerde collega’s. Voor iedere toekomstige klant en ongeacht beschikbaar budget willen wij het verschil maken in vakkundig advies, optimale service én persoonlijke benadering.

Gastvrijheid en service centraal

Wij stellen hoge eisen aan onze collectie-invulling, algemene verzorging van onze winkels, vakkennis én betrokkenheid van onze verkoopmedewerkers.

Gastvrijheid én vrijblijvendheid in de ruimste zin van het woord moeten centraal staan in onze klantbenadering ook tijdens uw oriëntatieproces.
Een betrouwbare prijsstelling voor ieder product geeft voor u als toekomstige klant  natuurlijk een veilig gevoel.
Ook voor ons als ondernemer zijn de uiteindelijke verkoopprijzen dé fundamenten voor handhaving van een gezonde organisatie.

Een organisatie die u als klant uiteindelijk ten goede komt wanneer het aankomt op nakomen van service/garantieafspraken in de ruimste zin van het woord.
Onze offerte of orderbevestiging zal zo transparant mogelijk voor u worden uitgewerkt echter wanneer er zich onverhoopt toch relevante verschillen voordoen zijn wij hier graag van op de hoogte.

Afhandeling van Offertes

Wij stellen het dan bijzonder op prijs wanneer u ons alsnog de gelegenheid geeft om de offerte met ons te evalueren en te vergelijken met onze collega.
Wanneer blijkt dat er prijsverschillen zijn voor gelijke producten welke onder dezelfde voorwaarden aan u worden geleverd zal de offerte door ons naar beneden worden bijgesteld en desbetreffend product scherp tegen het licht worden gehouden. Dit zal overigens nooit ten koste gaan van onze doelstelling van onze optimale servicegraad.

Met vertrouwen zien wij uit naar uw bezoek aan één van onze filialen van droomvlucht slaapcomfort.

Terug naar onze beddencollectie