Omruilgarantie op matrassen | Slaapgaranties van Droomvlucht Slaapcomf

Omruilgarantie op matrassen | Slaapgaranties van Droomvlucht Slaapcomfort

Wanneer u bij ons een matras koopt hanteren wij een aantal slaapgaranties. Dit zijn afspraken waar u gebruik van kunt maken, mocht het gekochte product tóch niet aansluiten bij uw comfort.

Bent u na 60 dagen slapen niet tevreden over de ondersteuning van uw matras? Neem dan contact op met onze winkel. Via onze website kunt u een service formulier invullen. Stuur ons uw achternaam, e-mail adres, ordernummer én omschrijving toe en wij gaan voor u aan de slag. 

De spelregels

  • Onze slaapgaranties gelden op alle matrassen uit onze matrassen collectie.
  • Afhankelijk van het type matras, merk of maatvoering kan een uitzondering worden gemaakt. Benieuwd wat de specifieke garanties op uw matras zijn? Neem dan contact op met onze winkel.
  • Bij ons is deze periode standaard 60 dagen. Zo heeft u 30 dagen om te wennen aan uw matras, waarna u alsnog kunt bepalen de kern van het matras te wisselen.
  • Deze omruilgarantie is niet van toepassing indien de matras zichtbaar beschadigd is door oneigenlijk of onvoorzichtig gebruik.
  • Het is mogelijk om van zowel hardheid, als comfort-type matras te wisselen. Hierbij kunt u binnen het gekozen merk een alternatief matras uitkiezen.. Eventuele meerprijs voor een luxere kern word doorberekend. Keuze voor een andere hardheid is altijd zonder meerprijs.
  • Sommige matrassen kunnen helaas niet worden hergebruikt. Afhankelijk van de bewerking van het matras kan de kern niet verwijderd of gewisseld worden. Hiervoor zal een geheel nieuw matras moeten worden geleverd. Wanneer dit het geval is zal het oude matras worden opgehaald en vervangen worden voor een nieuw matras. Het oude matras wordt terug gebracht naar de fabriek en gerecycled. Uiteraard overleggen wij vooraf altijd met u de kosten die hierbij moeten worden gemaakt.
  • Gestoffeerde matrassen in een boxspring zullen altijd door ons moeten worden vervangen. Slechts zelden is het mogelijk om doormiddel van een rits zelf de hoes te verwijderen. Om de kwaliteit te garanderen en misverstanden te voorkomen helpen wij u hier uiteraard graag mee.
  • Ruilen van een matras kan slechts éénmalig. Wanneer u voor een tweede maal de matras wenst te ruilen wordt hier €150,- per matras extra voor in rekening gebracht. Deze kosten zijn exclusief eventuele kosten die vanuit de leverancier of merk worden doorgerekend. Wij informeren u altijd vooraf over de kosten voor een ruiling. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
  • Voor het omruilen van een matras rekenen wij standaard €60,- handelingskosten. Hiervoor komen wij de nieuwe kern brengen en monteren, én nemen wij de oude kern mee terug en sturen wij deze retour naar de leverancier. U wordt dus volledig ontzorgt.

Droomvlucht Slaapcomfort behoudt zich ten alle tijden het recht voor de slaapgaranties in te trekken, dan wel de spelregels te wijzigen