Werk aan de winkel | Nieuwe ledikanten in de beddenwinkel Zevenhuizen

Werk aan de winkel

in Zevenhuizen

Werk aan de (bedden)winkel

De tijd gaat snel en in beddenland veranderd er een hoop. Om bij de tijd te blijven moeten ook wij ons doorontwikkelen. En dat betekend: Werk aan de winkel.

2019 staat bij Droomvlucht Slaapcomfort in het teken van de ledikanten. Met de toenemende vraag naar een mooie bedombouw of ledikant groeide bij ons het verlangen om hier meer mee te doen in onze beddenwinkel. Het beeld dat een ledikant ouderwets is blijkt al lang niet meer van toepassing. De mogelijkheden zijn tegenwoordig minstens zo groot als bij boxspringbedden. En toch willen we onze beddenwinkel niet zomaar vol zetten met ledikanten. Deze bedden verdienen nu eenmaal meer ruimte en stijl. Voor ons was er dus werk aan de winkel, en dat werk is vandaag begonnen.

Werk aan de winkel

Vanaf eind april hopen we u, in een nieuw gedeelte van onze beddenwinkel, een groot aanbod aan ledikanten, kasten, slaapkamer meubels en complete slaapkamer concepten te laten zien. Dit alles in de vertrouwde sfeer die u van Droomvlucht gewent bent.
Vandaag (12-04) wordt er aardig wat werk verzet in de winkel. Kijk dus niet raar op als u binnenstapt en hier en daar een losse bedbodem of ombouw ziet staan. Alles valt straks weer netjes op zijn plaats.

Werk aan de winkel | Ledikanten

Werk aan de winkel | Ledikanten

Meer dan 300 m2 nieuwe ruimte wordt ingericht met ledikanten, kasten en accessoires. Alles om uw slaapkamer compleet in te kunnen richten.

Werk aan de winkel | Accessoires

Werk aan de winkel | Accessoires

Diverse kasten, slaapkamermeubels en meer. Alles voor opbergruimte en mooi meubilair passend bij uw nieuwe ledikant. Genoeg inspiratie voor iedereen

Werk aan de winkel | Boxsprings

Werk aan de winkel | Boxsprings

In het oude gedeelte wordt het assortiment boxsprings uitgebreid. Meer keuze en meer mogelijkheden om proef te liggen en comfort te ervaren.

Ledikanten in Zevenhuizen

Ledikanten in Zevenhuizen

De beddenwinkel in Zevenhuizen is dé plek om te slagen voor uw nieuwe ledikant of bedombouw. Met meer dan 300 m2 aan ledikanten, kasten, slaapkamer meubels en complete slaapkamer concepten. 

Wanneer u opzoek bent naar een ledikant of bedombouw is het prettig om dit bij een specialist in alle gemak te kunnen doen. Gaat uw voorkeur uit naar hout, gestoffeerd, staal of beton? Welke stijl past het beste bij u? En hoe kunt u het beste comfort garanderen bij uw perfect ledikant? Doe inspiratie op in onze beddenwinkel in Zevenhuizen.

Bijpassende meubels zorgen er voor dat u naast een nieuw ledikant ook de kast of nachtkastjes helemaal kunt aansluiten bij uw nieuwe bed. Deze slaapkamer concepten zijn netjes voor u opgebouwd en sfeervol aangekleed.

Zowel oude bekenden als nieuwe ledikanten worden tentoon gesteld. Zo gaan we met onze tijd mee, en kunt u alle nieuwe producten op de markt bekijken. Kom langs voor een rondleiding. Volg de rode loper en stap binnen bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen. 

Ons aanbod bestaat uit ledikanten van o.a.: