Over ons | Droomvlucht Slaapcomfort

Vakkundig advies

met een kopje koffie

Over ons | Persoonlijk advies in bijzondere tijden

Gezondheid is in deze tijd extra belangrijk. En dát maakt deze periode van maatregelen juist zo bijzonder. Bij Droomvlucht Slaapcomfort begrijpen we dit, maar in onze winkels staan onze medewerkers nog elke dag voor u klaar.

De maatregelen en regels die ons door de overheid worden opgelegd respecteren we uiteraard. We staan voor onszelf en onze medewerkers garant voor een veilige en gezonde werkomgeving. Maar ook voor u zien wij nog mogelijkheden. We kunnen ons voorstellen dat er specifieke wensen zijn ten aanzien van zorg- en welzijns gerelateerde producten zoals Hoog- Laag bedden, drukverlagende matrassen of een medische noodgeval. Daarom zijn onze winkels alleen beperkt open. Informeer via onderstaande formulier over de mogelijkheden voor een afspraak op maat voor u. De eigenaren, Marcel Kok en Marco Korstanje staan voor u klaar, en kijken samen met u naar een manier om u veilig van advies en een oplossing te bieden.

Informeer via 0180-328231 (zevenhuizen) of 0180-516563 (krimpen aan den IJssel), bereikbaar van maandag t/m zaterdag, naar uw mogelijkheden tot het maken van een afspraak. De eigenaren van Droomvlucht Slaapcomfort helpen u graag.

Het gezicht achter onze winkel:

Marcel Kok

Marcel Kok

Marco Korstanje

Marco Korstanje

Maak veilig een afspraak

Welkom bij dé beddenspeciaalzaak in regio Rotterdam. Droomvlucht Slaapcomfort is er met jarenlange kennis en ervaring voor u!

Als specialist met twee beddenwinkels in de regio Rotterdam adviseren wij u graag, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom: wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Beddenwinkel met een visie

Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Het personeel van Droomvlucht Slaapcomfort weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee.

Uitgebalanceerde collectie

Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen.
De showrooms van onze beddenwinkels zijn er op gericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Moderne beddenwinkel met twee vestigingen in regio Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is een moderne beddenwinkel met twee vestigingen in de regio Rotterdam. Onze medewerkers geven u persoonlijk advies in één van onze vestigingen in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.


Speerpunten van Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Droomvlucht Slaapcomfort is alles mogelijk! Voor ieder probleem hebben onze experts een oplossing.
Daarnaast kunt u er bij ons van op aan dat wij u zullen begeleiden met:

TOT ZIENS IN ONZE BEDDENWINKEL!

SLAAPADVIES
IN EEN VEILIGE OMGEVING?

Maak een afspraak

 

Reviews via klantenvertellen.nl

Klantenvertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Wij streven altijd naar Vakkundig Advies, Optimale Service en Persoonlijk benadering. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met klantenvertellen.nl. Deze onafhankelijke partij stelt u als klant in staat een review achter te laten.

Lees meer...

Reviews

Goede behandeling en goede aankoop

In onze orienterende fase hebben wij in de winkel een goede kijk gekregen op het aanbod van goede bedden. Op onze vragen kregen wij een goed en eerlijk antwoordt. Tevens konden wij de ligging van een aantal bedden ondervinden. Toen wij tot aankoop overgingen werd er goed door de verkoper meegedacht. Het was hem niet te doen om (te) veel te verkopen maar om een goede aankoop te doen. Ook werd meegedacht in de opslag van de aankoop daar wij naar een andere woning uitkeken. Toen het bed werd afgeleverd en geinstalleerd werd dit gedaan door vriendelijk en vakkundig personeel. Al met al zijn wij zeer tevreden met de aankoop, ook over het personeel en wij zullen Slaapcomfort zeker aanbevelen bij mensen die een bed zoeken.

G Rink uit Krimpen aan den IJssel

Geweldige service ! Medewerkers hebben ontzettend veel kennis

Heel fijn geholpen om een nieuw bed te vinden. Ze nemen alle tijd en je merkt dat ze er een passie voor hebben. Ik heb zelfs wat geleerd :-) Het bed werd erg snel geleverd en netjes in elkaar gezet in de slaapkamer. De verkopers en de bezorgers waren erg vriendelijk en behulpzaam.

B. uit Den Haag

Enorm tevreden over kwaliteit, service en vooral hoe we geholpen zijn in de winkel.

Vanaf het moment dat wij de boxspring hebben zijn we blij. We zijn uitgerust als we opstaan, we slapen als een roos, rugklachten zijn minder. Fantastisch!!!

Ron uit Krimpen aan den IJssel

Heel blij dat we in deze zaak zijn gekomen.

Na veel zoeken voor de juiste topper en instelling van de bedden zijn wij heel goed geholpen.

Dik uit Rotterdam

netjes op tijd en plaatsing netjes

heel goed en vakkundig

J.M. uit zoetermeer

Goed geadviseerd en prima afgeleverd

We kijken zeer tevreden terug op het aankoopproces van onze boxspring. Dit betreft , zowel het advies gesprek als de levering en de montage . Vakkundige mensen

A. uit Bergambacht

vriendelijk geholpen

de bestelling is keurig verwerkt en op redelijk op tijd bij ons bezorgd

P.J. uit krimpen ad IJssel

Geweldig!

Allereerst een hele fijne ervaring in de winkel, ze nemen echt de tijd voor je en zijn zeer deskundig! Helaas had ons bed een iets langere levertijd maar we werden hier ruim optijd netjes over geïnformeerd. De plaatsing was snel, vriendelijke monteurs die zelfs de trapleuning nog hebben moeten losmaken om het hoofdbord naar boven te krijgen, centimeter werk maar helemaal goed gekomen. We zeggen bijna nog dagelijks tegen elkaar; wat een heerlijk bed!

Patty uit Lekkerkerk

Snelle nette levering

Netjes geholpen in de winkel

W.illem uit Krimpen aan den IJssel