Over ons | Droomvlucht Slaapcomfort

Vakkundig advies

met een kopje koffie

Over ons | Persoonlijk advies in bijzondere tijden

Gezondheid is in deze tijd extra belangrijk. En dát maakt deze periode van maatregelen juist zo bijzonder. Bij Droomvlucht Slaapcomfort begrijpen we dit, maar in onze winkels staan onze medewerkers nog elke dag voor u klaar.

Afgelopen maanden hebben onze klanten mogen ervaren wat de voordelen zijn van een bezoek op afspraak. We hebben van onze klanten de terugkoppeling gekregen dat het beperkte aantal mensen in de winkel, de persoonlijke aandacht en tijd én de efficiëntie door het vooraf overleg als zéér prettig zijn ervaren. Daarom stellen wij het op prijs wanneer u tóch een afspraak maakt.

Informeer via 0180-328231 (zevenhuizen) of 0180-516563 (krimpen aan den IJssel), bereikbaar van maandag t/m zaterdag, naar uw mogelijkheden tot het maken van een afspraak. De eigenaren van Droomvlucht Slaapcomfort helpen u graag.

Het gezicht achter onze winkel:

Marcel Kok

Marcel Kok

Marco Korstanje

Marco Korstanje

Maak veilig en vrijblijvend een afspraak

Welkom bij dé beddenspeciaalzaak in regio Rotterdam. Droomvlucht Slaapcomfort is er met jarenlange kennis en ervaring voor u!

Als specialist met twee beddenwinkels in de regio Rotterdam adviseren wij u graag, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom: wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Beddenwinkel met een visie

Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Het personeel van Droomvlucht Slaapcomfort weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee.

Uitgebalanceerde collectie

Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen.
De showrooms van onze beddenwinkels zijn er op gericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Moderne beddenwinkel met twee vestigingen in regio Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is een moderne beddenwinkel met twee vestigingen in de regio Rotterdam. Onze medewerkers geven u persoonlijk advies in één van onze vestigingen in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.


Speerpunten van Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Droomvlucht Slaapcomfort is alles mogelijk! Voor ieder probleem hebben onze experts een oplossing.
Daarnaast kunt u er bij ons van op aan dat wij u zullen begeleiden met:

TOT ZIENS IN ONZE BEDDENWINKEL!

SLAAPADVIES
IN EEN VEILIGE OMGEVING?

Maak een afspraak

 

Reviews via klantenvertellen.nl

Klantenvertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Wij streven altijd naar Vakkundig Advies, Optimale Service en Persoonlijk benadering. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met klantenvertellen.nl. Deze onafhankelijke partij stelt u als klant in staat een review achter te laten.

Lees meer...

Reviews

prima

ontvangst en behandeling is in goede handen. vriendelijke benadering en deskundige adviezen

w lanser uit ROTTERDAM

Fantastisch

Goed advies gekregen over de verschillende matrassen en in alle rust de matrassen kunnen proberen. Snelle service en weer lekker kunnen slapen.

A. Van den Bogerd uit Bleiswijk

Zeer klantvriendelijk en servicegericht, inclusief uitstekend advies!

We hebben in een aangename ambiance van deskundig advies mogen profiteren en zijn dolblij met onze aankoop.

C. Mayer uit Krimpen aan den IJssel

ervaring is prima

zijn heel tevreden slaapt prima

wil warnders uit Zevenhuizen

Fantastische service!

Een fantastische service. De medewerkers nemen de tijd voor de klant en hebben zeer veel ervaring en kennis over de producten.

Ruud uit Nootdorp

.

.

S. uit Krimpen Aan den ijssel

heel goed

Ontzettend aardige mensen zowel van de verkoop, de planning als de monteurs die de bedden in elkaar gezet hebben. Nette prijzen.

J.G. uit Capelle aan den IJssel

Super zo als altijd

Gewoon altijd keurig

G Hoogendoorn uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alles wat ik van een winkel kan wensen

Prima en kundige winkel ervaring,netjes geleverd en geplaatst helemaal top.

Paul uit Brielle