Over ons | Droomvlucht Slaapcomfort

Vakkundig advies

met een kopje koffie

Droomvlucht Slaapcomfort helpt u in uw zoektocht naar het beste bed

Welkom bij dé beddenspeciaalzaak in regio Rotterdam. Droomvlucht Slaapcomfort is er met jarenlange kennis en ervaring voor u!

Als specialist met 2 beddenwinkels in de regio Rotterdam adviseren wij u graag, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom: wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Beddenwinkel met een visie

Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Het personeel van Droomvlucht Slaapcomfort weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee.

Uitgebalanceerde collectie

Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen.
De showrooms van onze beddenwinkels zijn er op gericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Moderne beddenwinkel met twee vestigingen in regio Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is een moderne beddenwinkel met twee vestigingen in de regio Rotterdam. Onze medewerkers geven u persoonlijk advies in één van onze vestigingen in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.

Speerpunten van Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Droomvlucht Slaapcomfort is alles mogelijk! Voor ieder probleem hebben onze experts een oplossing.
Daarnaast kunt u er bij ons van op aan dat wij u zullen begeleiden met:

TOT ZIENS IN ONZE BEDDENWINKEL!

Reviews via klantenvertellen.nl

Klantenvertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Wij streven altijd naar Vakkundig Advies, Optimale Service en Persoonlijk benadering. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met klantenvertellen.nl. Deze onafhankelijke partij stelt u als klant in staat een review achter te laten.

Lees meer...

Reviews

Goede woorden en goede daden.

Kennis en service gaan hier samen.

Ger uit Capelle a/d IJssel

Droomvlucht maakt waar wat ze pretenderen!

Veel keus, uitstekend advies, correcte levering en plaatsing!

Geo uit Nieuwerkerk a/d IJssel

Heel goed

Zeer goed

Gjm schenk uit Zoetermeer

prima

goed geholpen

Sjon uit Krimpen aan de lek

Voldoet volledig aan de verwachting

Gesprekken in de showroom waren fijn. Behulpzaam in keuze. Levering was ook netjes en op afgesproken tijd. Er werd niets onnodig achtergelaten.

Dirk uit Barendrecht

Top

Mooie zaak, heel veel keuze in bedden. Gelijk al bij binnenkomst straalde het bedrijf vertrouwen uit. Goed en deskundig geholpen. Goede service, levering netjes en op tijd!

Ietje uit Zoetermeer

Snel geholpen

Persoonlijk en goed

Ina bakker uit Rotterdam

Geweldig!!!!

Wij zijn geweldig geholpen door een mevrouw, weet helaas de naam niet meer, maar ze heeft ons echt heel veel laten proberen.

Ali uit Zoetermeer

Goede service

Goede service en advies

M van Dijk uit Waddixveen