Over ons | Droomvlucht Slaapcomfort | Uw Vakmensen voor Droomwensen

Vakkundig advies

met een kopje koffie

Maak kennis met uw Vakmensen voor Droomwensen

Droomvlucht Slaapcomfort is er met jarenlange kennis en ervaring voor u!

Als slaapspecialist met twee beddenwinkels in de regio Rotterdam adviseren wij u graag, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed.

Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen.

Kortom: wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Marcel Kok
& Marco Korstanje

Al 24 jaar uw Vakmensen voor Droomwensen

Beddenwinkel met een visie

Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Het personeel van Droomvlucht Slaapcomfort weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee.

Uitgebalanceerde collectie

Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen.
De showrooms van onze beddenwinkels zijn er op gericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Moderne beddenwinkel met twee vestigingen in regio Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is een moderne beddenwinkel met twee vestigingen in de regio Rotterdam. Onze medewerkers geven u persoonlijk advies in één van onze vestigingen in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.


Speerpunten van Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Droomvlucht Slaapcomfort is alles mogelijk! Voor ieder probleem hebben onze experts een oplossing.
Daarnaast kunt u er bij ons van op aan dat wij u zullen begeleiden met:

TOT ZIENS IN ONZE BEDDENWINKEL!

Reviews via klantenvertellen.nl

Klantenvertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Wij streven altijd naar Vakkundig Advies, Optimale Service en Persoonlijk benadering. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met klantenvertellen.nl. Deze onafhankelijke partij stelt u als klant in staat een review achter te laten.

Lees meer...

Reviews

Superadvies met kennis van zaken voor heerlijk slapen

Met goede adviseur diverse matrassen uitgeprobeerd in 2 verschillende zaken en uiteindelijk heeft 1 matras gewonnen en daar slapen we nu heerlijk op.

G.van Boheemen uit Rotterdam

Heel goed. Zeer naar tevredenheid en geheel vlgs verwachting

Na een moeizaam op gang gekomen communicatie is de verdere aankoop uitstekend verlopen. Prima advies van meerdere er bij betrokken verkoop-adviseurs, met stuk voor stuk verstand van zaken en inlevingsvermogen in de situatie en de vraag van de klant. De service bij aflevering van het nieuwe bed met nachtkastje + het nieuwe dekbed was meer dan uitstekend. Het geadviseerde, nieuwe dekbed 'Droomvlucht Grandeur' voldoet boven verwachting goed. Het was zeker niet goedkoop maar is zijn geld dubbel en dwars waard.

Joh.G. Bon uit Nieuwerkerk aan den IJssel

top klasse

Wij zijn net als altijd heel goed geholpen De chauffeurs toppie keurig en netjes geleverd en geplaats ga zo door Toppers Groetjes Aad en Ellen Steenbergen

A.G.A. Steenbergen uit Nieuwerkerk ad IJssel

Van binnenkomst in Uw showroom tot en met het slapen op mede door U gedaan advies kent een hoge waar

Veel woorden zijn niet nodig zie hiervoren.

Markus uit Capelle Aan Den Ijssel

Geweldig

Wij zijn heel goed geholpen , deskundig advies, veel uitleg en ze nemen echt de tijd voor je. Wij slapen op een boxspring van kreamat. Dat kan ik iedereen aanraden Heb al jaren rugpijn als ik uit bed kwam, en nu niet meer. En eindelijk een goed kussen. Na zeker al 7 soorten uitgeprobeerd, ne een die bij dit matras past. Geen nekpijn meer We worden uitgerust wakker.

Fam hoogendijk uit Ouderkerk ad ijssel

Prachtige ervaring

Goede service

Ron uit Zoetermeer

Geweldig geholpen en advies gekregen

.

Richard Lucas uit Berkel en Rodenrijs

Ik kan deze zaak aanbevelen

Fantastisch geholpen met aanschaf van een nieuw bed ze nemen echt de tijd voor je en er word je niets opgedrongen . Bed is keurig bezorgd binnen de afgesproken levertijd Bezorging van het bed en montage keurig en vakkundig afgeleverd oude bed meegenomen inclusief de verpakkingen van het nieuw bed Ik kan Droomvlucht slaapconfort van harte aanbevelen .

Ton uit Krimpen aan den IJssel

Fijne ervaring met duidelijke uitleg.

Pas in de winkel in Zevenhuizen geweest. Wij zijn daar bijzonder goed geholpen. Door een bijzonder vriendelijke en vakkundige jonge man geholpen. Een analyse gehad en verschillende matrassen uitgeprobeerd met advies . En we zijn geslaagd,nu is het wachten tot onze boxspring binnen komt. Ik kan niet wachten....

Anneke Koene uit Schiedam