Over ons | Droomvlucht Slaapcomfort | Uw Vakmensen voor Droomwensen

Vakkundig advies

met een kopje koffie

Maak kennis met uw Vakmensen voor Droomwensen

Gezondheid is in deze tijd extra belangrijk. En dát maakt deze periode van maatregelen juist zo bijzonder. Bij Droomvlucht Slaapcomfort begrijpen we dit, dus in onze winkels staan onze medewerkers nog elke dag voor u klaar.

Afgelopen maanden hebben onze klanten mogen ervaren wat de voordelen zijn van een bezoek op afspraak. We hebben van onze klanten de terugkoppeling gekregen dat het beperkte aantal mensen in de winkel, de persoonlijke aandacht en tijd én de efficiëntie door het vooraf overleg als zéér prettig zijn ervaren. Daarom stellen wij het op prijs wanneer u tóch een afspraak maakt.

Informeer via 0180-328231 (zevenhuizen) of 0180-516563 (krimpen aan den IJssel), bereikbaar van maandag t/m zaterdag, naar uw mogelijkheden tot het maken van een afspraak. De eigenaren van Droomvlucht Slaapcomfort helpen u graag.

Het gezicht achter onze winkel:

Marcel Kok
& Marco Korstanje

Al 21 jaar uw Vakmensen voor Droomwensen

Welkom bij dé beddenspeciaalzaak in regio Rotterdam.

Droomvlucht Slaapcomfort is er met jarenlange kennis en ervaring voor u!

Als specialist met twee beddenwinkels in de regio Rotterdam adviseren wij u graag, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom: wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Beddenwinkel met een visie

Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Het personeel van Droomvlucht Slaapcomfort weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee.

Uitgebalanceerde collectie

Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen.
De showrooms van onze beddenwinkels zijn er op gericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Moderne beddenwinkel met twee vestigingen in regio Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is een moderne beddenwinkel met twee vestigingen in de regio Rotterdam. Onze medewerkers geven u persoonlijk advies in één van onze vestigingen in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.


Speerpunten van Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Droomvlucht Slaapcomfort is alles mogelijk! Voor ieder probleem hebben onze experts een oplossing.
Daarnaast kunt u er bij ons van op aan dat wij u zullen begeleiden met:

TOT ZIENS IN ONZE BEDDENWINKEL!

Reviews via klantenvertellen.nl

Klantenvertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Wij streven altijd naar Vakkundig Advies, Optimale Service en Persoonlijk benadering. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met klantenvertellen.nl. Deze onafhankelijke partij stelt u als klant in staat een review achter te laten.

Lees meer...

Reviews

Zeer positief

Matrassen zijn uitstekend. Goede advisering. Hoofd-kussen maar moeilijk aan te wennen. Na 10 dagen vervangen.

Kees uit Capelle aan den IJssel

Zij doen hun naam eer aan!

Zij leveren een zeer goede service, zijn klantgericht en laten je in de showroom alle tijd om the proberen en te besluiten.

Ton uit lekkerkerk

Geweldig bedrijf

Wij hebben inmiddels ons 3/e bed daar gekocht. En zoals gewoonlijk weer super goed geholpen. Ook de bezorgers zijn zeer beleeft was zelfs gezellig toen zij er waren. Ze zetten het ook met beleid in elkaar verdienen wat ons betreft een pluim.

Jan van Deventer uit Capelle aan den IJssel

Uitstekend

Goed geadviseerd, snelle levering en heerlijk slapen in ons nieuwe bed!

Jacolien uit KRIMPEN AAN DE LEK

prima advies , service en plaatsing

wij zijn prettig geholpen op de locatie in Zevenhuizen, prima advies gekregen en vriendelijke monteurs bij de plaatsing. inmiddels ons bed met volle tevredenheid in gebruik genomen.

piet uit lekkerkerk

Mooi, goed en breed assortiment en de juiste advisering

Prima advies gekregen en snelle schakeling. Levering op afgesproken tijd met fijne monteurs. Zeer positieve ervaring.

A. A. Brehm uit Nootdorp

Ben geweldig geholpen en snel

Mensen gaat naar droomvlucht daar wordt je weldig geholpen en goed en beleeft en niet duur .

A. uit Waddinxveen

Heel goede service en keurig alles op tijd geleverd

Keurig geholpen en goede adviezen gekregen en alles werd op tijd geleverd en zeer vriendelijk mensen en deze hadden er verstand van...

C Noordam uit NIEUWERKERK AAN DEN IJSS