Over ons | Droomvlucht Slaapcomfort

Vakkundig advies

met een kopje koffie

Droomvlucht Slaapcomfort helpt u in uw zoektocht naar het beste bed

Welkom bij dé beddenspeciaalzaak in regio Rotterdam. Droomvlucht Slaapcomfort is er met jarenlange kennis en ervaring voor u!

Als specialist met 2 beddenwinkels in de regio Rotterdam adviseren wij u graag, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom: wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Beddenwinkel met een visie

Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Het personeel van Droomvlucht Slaapcomfort weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee.

Uitgebalanceerde collectie

Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen.
De showrooms van onze beddenwinkels zijn er op gericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Moderne beddenwinkel met twee vestigingen in regio Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is een moderne beddenwinkel met twee vestigingen in de regio Rotterdam. Onze medewerkers geven u persoonlijk advies in één van onze vestigingen in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.

Speerpunten van Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Droomvlucht Slaapcomfort is alles mogelijk! Voor ieder probleem hebben onze experts een oplossing.
Daarnaast kunt u er bij ons van op aan dat wij u zullen begeleiden met:

TOT ZIENS IN ONZE BEDDENWINKEL!

Reviews via klantenvertellen.nl

Klantenvertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Wij streven altijd naar Vakkundig Advies, Optimale Service en Persoonlijk benadering. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met klantenvertellen.nl. Deze onafhankelijke partij stelt u als klant in staat een review achter te laten.

Lees meer...

Reviews

prima voorlichting en keus

in een keer onze wensen in beeld gebracht en de keus bepaald

Kees uit Rotterdam

Vertrouwd en weer boven verwachting

De persoonlijke en zeer vakkundige benadering en het advies voor het maken van onze keuze hebben wij,als vanouds, weer enorm gewaardeerd.

Abel en Jeannette Vermeulen uit Nieuwerkerk a/d IJssel

Super

Geweldige service, deskundig en vriendelijk in de winkel maar ook aan de telefoon, magazijn en bij het afleveren en monteren

M kieboom uit Krimpen aan den IJssel

Klantvriendelijk

Er werd de tijd genomen wat ik erg fijn vond.

A uit Kr ad Ijssel

Zeer fijn en goed geholpen in onze keuze

Bij onze keuze voor een matras bij dit fijne goede winkel uitgekomen. Goed advies, goede service. Aanrader

Patrick uit Rotterdam

Uitstekend geadviseerd

Ik kwam met een gerichte klacht en werd professioneel benaderd en geadviseerd. Zal zeker weer kiezen voor Droomland.

Wim uit Capelle aan den IJssel

Goed advies, goede service!

Zeer prettige zaak, waar je uitstekend geadviseerd wordt. Kennis van zaken mbt slaaphouding. Kortom, méer dan bedden alleen. Met het gegeven advies mag je doen wat je wilt, er wordt niets opgedrongen. Dat is wel zo prettig. De bezorging was sneller dan verwacht en ging geruisloos. Er bleek iets mis met de topper (kleinigheidje) maar werd meteen werk van gemaakt.

Gijs uit Nieuwerkerk ad IJssel

Een zaak waar de klant nog echt een klant is.

We werden op de eerste dag zeer vriendelijke ontvangen en alle vragen die we nog hadden werden op een professionele manier beantwoord. Hierdoor besloten we dezelfde dag het bed te bestellen. Twee dagen daarna nog even langs geweest om wat te veranderen, degene die ons de vorige keer had geholpen was nog even bezig, zijn collega bood ons een kopje koffie aan en we konden zonder problemen onze bestelling veranderen. Beide dagen werden we op een zeer vriendelijke manier geholpen. en zo zien we dat graag. De levering en montage ging ook goed en zijn zeer tevreden met de boxspring.

Freek uit Krimpen aan den IJssel

Goed advies en snelle levering

We wilde niet heel veel beddenzaken af om een bed uit te kiezen. Dus uitgekomen bij droomvlucht. Met aandacht en goed advies na 1 bezoek gelijk ons nieuwe bed uit gezocht en........... 3 wkn later werd het bed vakkundig geïnstalleerd. Kleine foutje in de bon van de kussens keurig van de factuur vh bed afgehaald. Het slaapt voortreffelijk!

Sabina uit Rotterdam

Goede verzorging in de winkel

De prettige behandeling bij het uitzoeken van de matrassen De bezorging was dik in orde

Willem uit Nieuwerkerk aan den IJssel