Over ons | Droomvlucht Slaapcomfort

Vakkundig advies

met een kopje koffie

Over ons | Persoonlijk advies in bijzondere tijden

Gezondheid is in deze tijd extra belangrijk. En dát maakt deze periode van maatregelen juist zo bijzonder. Bij Droomvlucht Slaapcomfort begrijpen we dit, maar in onze winkels staan onze medewerkers nog elke dag voor u klaar.

Afgelopen maanden hebben onze klanten mogen ervaren wat de voordelen zijn van een bezoek op afspraak. We hebben van onze klanten de terugkoppeling gekregen dat het beperkte aantal mensen in de winkel, de persoonlijke aandacht en tijd én de efficiëntie door het vooraf overleg als zéér prettig zijn ervaren. Daarom stellen wij het op prijs wanneer u tóch een afspraak maakt.

Informeer via 0180-328231 (zevenhuizen) of 0180-516563 (krimpen aan den IJssel), bereikbaar van maandag t/m zaterdag, naar uw mogelijkheden tot het maken van een afspraak. De eigenaren van Droomvlucht Slaapcomfort helpen u graag.

Het gezicht achter onze winkel:

Marcel Kok

Marcel Kok

Marco Korstanje

Marco Korstanje

Maak veilig en vrijblijvend een afspraak

Welkom bij dé beddenspeciaalzaak in regio Rotterdam. Droomvlucht Slaapcomfort is er met jarenlange kennis en ervaring voor u!

Als specialist met twee beddenwinkels in de regio Rotterdam adviseren wij u graag, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom: wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Beddenwinkel met een visie

Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Het personeel van Droomvlucht Slaapcomfort weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee.

Uitgebalanceerde collectie

Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen.
De showrooms van onze beddenwinkels zijn er op gericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Moderne beddenwinkel met twee vestigingen in regio Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is een moderne beddenwinkel met twee vestigingen in de regio Rotterdam. Onze medewerkers geven u persoonlijk advies in één van onze vestigingen in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.


Speerpunten van Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Droomvlucht Slaapcomfort is alles mogelijk! Voor ieder probleem hebben onze experts een oplossing.
Daarnaast kunt u er bij ons van op aan dat wij u zullen begeleiden met:

TOT ZIENS IN ONZE BEDDENWINKEL!

SLAAPADVIES
IN EEN VEILIGE OMGEVING?

Maak een afspraak

 

Reviews via klantenvertellen.nl

Klantenvertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Wij streven altijd naar Vakkundig Advies, Optimale Service en Persoonlijk benadering. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met klantenvertellen.nl. Deze onafhankelijke partij stelt u als klant in staat een review achter te laten.

Lees meer...

Reviews

goed advies en service

Goed advies en service zowl; bij aankoop als levering

Richard uit krimpen a/d iijssel

Top zaak!

Al jaren een prima service! Meerdere bedden gekocht ! Alles ok !

Ineke uit Voorburg

Op en top Droomvlucht

Na eerdere aanschaf met goede ervaring was het deze keer weer een herhaling.Goed advies en service

J. uit Den hertog

Aandacht, humor en een goed product

Goed geholpen in de winkel. geen enkel probleem om lekker lang te twijfelen tussen twee producten. prima afhandeling. schatten van mannen die de matras hebben bezorgd en neergelegd. dikke vette chapeau!

Marjolein de Wit- Blok uit Zoetermeer

Toppie

Keurig netjes geholpen. Bij latere levering word je netjes gebeld met nieuwe tijd. Goed geregeld

E.K. uit Krimpen aan de Lek

goed advies

prachtige winkel met goede producten en een deskundig advies.

Leen uit capelle aan den ijssel

Perfect

Zowel als in de winkel en met het plaatsen van het bed, perfect geholpen. Vriendelijk, meedenkend en behulpzaam personeel.

A. uit Zoetermeer

Alles verliep zoals het hoort!

Prettig geholpen en netjes bezorgd en geplaatst.

J. Kortekaas uit 's-Gravenhage

Perfect

Kwam voor een nieuw hoofdkussen maar werd door goed advies en uitleg en geduld van super vriendelijke verkoopster een nieuw bed met hoofdkussen. Ook het thuis bezorgen en in elkaar zetten van het bed door vriendelijke mannen. Ze kwamen nog eerder dan de afgesproken tijd.

E.de Ridder uit Capelle aan den Ijssel