Over ons | Droomvlucht Slaapcomfort

Vakkundig advies

met een kopje koffie

Droomvlucht Slaapcomfort helpt u in uw zoektocht naar het beste bed

Welkom bij dé beddenspeciaalzaak in regio Rotterdam. Droomvlucht Slaapcomfort is er met jarenlange kennis en ervaring voor u!

Als specialist met twee beddenwinkels in de regio Rotterdam adviseren wij u graag, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom: wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Beddenwinkel met een visie

Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Het personeel van Droomvlucht Slaapcomfort weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee.

Uitgebalanceerde collectie

Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen.
De showrooms van onze beddenwinkels zijn er op gericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Moderne beddenwinkel met twee vestigingen in regio Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is een moderne beddenwinkel met twee vestigingen in de regio Rotterdam. Onze medewerkers geven u persoonlijk advies in één van onze vestigingen in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.

Speerpunten van Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Droomvlucht Slaapcomfort is alles mogelijk! Voor ieder probleem hebben onze experts een oplossing.
Daarnaast kunt u er bij ons van op aan dat wij u zullen begeleiden met:

TOT ZIENS IN ONZE BEDDENWINKEL!

Reviews via klantenvertellen.nl

Klantenvertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Wij streven altijd naar Vakkundig Advies, Optimale Service en Persoonlijk benadering. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met klantenvertellen.nl. Deze onafhankelijke partij stelt u als klant in staat een review achter te laten.

Lees meer...

Reviews

Deskundig en klantvriendelijk

Bij Droomvlucht in Zevenhuizen zijn wij goed geinformeerd en vriendelijk geholpen bij onze zoektocht naar een nieuw bed.

Lidia uit Zoetermeer

Echt een fantastisch bed

Bij de aankoop moesten we eerst kenbaar maken dat we wel echt geïnteresseerd waren in kwaliteit en toen heeft de verkoper ons kundig geholpen aan een bed wat echt bij ons past. De aankoop werd afgerond en een verwachte leverdatum afgesproken. Ik heb toen zelf gebeld om te vragen of ik het bedrag moest overmaken en of de levering nog door zou gaan. Er werd gezegd dat de verwachte leverdatum nog hetzelfde was. Daarna heb ik moeten bellen of ze het bedrag goed hadden ontvangen (toch een flink bedrag van een paar duizend euro, dat wil je even bevestigd hebben). Dat was goed aangekomen wel was de verwachte levertijd nog onzeker. Een week voor de verwachte levertijd hebben wij on bed weggedaan zodat we de slaapkamer nog konden schilderen. Een weekje op een logeerbedje slapen is niet zo erg. Echter werd de levering vertraagd tot 2 of 3 keer toe, natuurlijk door corona is het overmacht, maar de communicatie omtrent de levering was niet heel pro-actief. Uiteindelijk na 3 weken op een logeerbedje en wederom een onduidelijke leverdatum hebben we nog eens gebeld en toen hebben ze een tijdelijk bed geleverd zodat we de laatste 2 weken nog een beetje degelijk konden slapen. Dat was zeer netjes en snel geregeld. De levering van het uiteindelijk bed ging soepel, zeer kundige installateurs en zeer vriendelijk. Ik weet nu niet of wij gewoon pech hadden dat we midden in de corona crisis zaten en daardoor de druk en de communicatie iets tegenvielen, maar uiteindelijk zijn we zeeeer tevreden met het bed, de levering en de geboden tussenoplossing. We hebben deze zaak aan diverse kennissen en vrienden aangeraden.

Rian uit Poortugaal

Comfort geldt niet alleen voor de bedden!

Prachtige bedden in allerlei prijsklassen. Stuk voor stuk comfortabel. Zo voel je je ook als klant in deze zaak, comfortabel!

M. uit Nieuwerkerk a/d IJssel

gord

prima service en keurig op tijd geleverd

clara oosterwijk uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Fijn geholpen.

Zoals ik hierboven al zegt,goed advies en een keurige aflevering. Veel keuze dus je slaagt altijd.

Annie uit Nieuwerkerk aan de IJssel

Buitengewoon professioneel en zeer vriendelijk

Zie bovenstaande.

Ellen uit Krimpen aan den IJssel

perfecte service, zowel in de winkel als met het thuisbezorgen

Goed advies gekregen!

Linda uit Capelle a/d IJssel

Goed

Gewoon goed zowel in Berkel Roderijs lang geleden en nu weer in krimpen aan de IJssel

John uit Voorburg

Deskundig.geholpen en erg tevreden met de nieuwe matrassen

Deskundig.geholpen en erg tevreden met de nieuwe matrassen

Cock uit Moerkapelle

Mooie winkel en fijn geholpen

Goed geadviseerd door de verkoper. Communicatie had iets beter gekund. (Levering) De service is verder prima. Komen zeker nog keertje terug voor een nieuw bed.

Diana Pottuit uit Lekkerkerk