Over ons | Droomvlucht Slaapcomfort

Vakkundig advies

met een kopje koffie

Over ons | Persoonlijk advies in bijzondere tijden

Gezondheid is in deze tijd extra belangrijk. En dát maakt deze periode van maatregelen juist zo bijzonder. Bij Droomvlucht Slaapcomfort begrijpen we dit, maar in onze winkels staan onze medewerkers nog elke dag voor u klaar.

De maatregelen en regels die ons door de overheid worden opgelegd respecteren we uiteraard. We staan voor onszelf en onze medewerkers garant voor een veilige en gezonde werkomgeving. Maar ook voor u zien wij nog mogelijkheden. We kunnen ons voorstellen dat er specifieke wensen zijn ten aanzien van zorg- en welzijns gerelateerde producten zoals Hoog- Laag bedden, drukverlagende matrassen of een medische noodgeval. Daarom zijn onze winkels alleen beperkt open. Informeer via onderstaande formulier over de mogelijkheden voor een afspraak op maat voor u. De eigenaren, Marcel Kok en Marco Korstanje staan voor u klaar, en kijken samen met u naar een manier om u veilig van advies en een oplossing te bieden.

Informeer via 0180-328231 (maandag t/m zaterdag) naar uw mogelijkheden tot het maken van een afspraak. De eigenaren van Droomvlucht Slaapcomfort helpen u graag.

Het gezicht achter onze winkel:

Marcel Kok

Marcel Kok

Marco Korstanje

Marco Korstanje

Maak veilig een afspraak

Welkom bij dé beddenspeciaalzaak in regio Rotterdam. Droomvlucht Slaapcomfort is er met jarenlange kennis en ervaring voor u!

Als specialist met twee beddenwinkels in de regio Rotterdam adviseren wij u graag, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom: wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Beddenwinkel met een visie

Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Het personeel van Droomvlucht Slaapcomfort weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee.

Uitgebalanceerde collectie

Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen.
De showrooms van onze beddenwinkels zijn er op gericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Moderne beddenwinkel met twee vestigingen in regio Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is een moderne beddenwinkel met twee vestigingen in de regio Rotterdam. Onze medewerkers geven u persoonlijk advies in één van onze vestigingen in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.


Speerpunten van Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Droomvlucht Slaapcomfort is alles mogelijk! Voor ieder probleem hebben onze experts een oplossing.
Daarnaast kunt u er bij ons van op aan dat wij u zullen begeleiden met:

TOT ZIENS IN ONZE BEDDENWINKEL!

SLAAPADVIES
IN EEN VEILIGE OMGEVING?

Maakt u alvast een persoonlijke bezoekafspraak voor na 9 februari.
En ontvang bij aankoop van een compleet bedset, boxspring of matrassen een 4-seizoens dekbed, dekbedovertrek én 2 luxe hotelkussens cadeau!

Maak een afspraak

 

Reviews via klantenvertellen.nl

Klantenvertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Wij streven altijd naar Vakkundig Advies, Optimale Service en Persoonlijk benadering. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met klantenvertellen.nl. Deze onafhankelijke partij stelt u als klant in staat een review achter te laten.

Lees meer...

Reviews

Goede service

Goede service en ze denken met je mee, staan altijd open voor vragen

J. uit Lekkerkerk

Fijne zaak!

Goed geholpen, aardige verkopers!

R. uit Rotterdam

goede zaak , vlotte service

vlotte bediening en service

A.J.A. van Aalst uit Zoetermeer

Grandioos

Happy met onze nieuwe matrassen en kussens, Uitgerust je bed uit komen zonder nek of rug klachten hoe fijn is dat ! Jammer dat je er uiteindelijk uit moet gaan om te gaan werken !!

C.C. Van Milligen uit Rotterdam

Zeer Goed

Zeer goed geholpen , goed geregeld . mvg A.M

A. uit M

Positief

Ondanks Corona keurig op tijd geleverd ,

Corrie uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Goede service en kwaliteit

Zijn erg tevreden met ons bed en met service en begeleiding bij de aankoop. Top!

Roy uit Moerkapelle

Goed advies in de winkel en correct geleverd.

Goed advies over een te maken keuze van bed voor een 90-jarige. Levertijd en betalingswijze besproken en conform gemaakte afspraken alles gedaan en geleverd.

A uit Hengelo

Goede service, kwaliteit en klantgericht.

Droomvlucht kreeg ik door van een vriend. Ik was eerder gaan kijken bij de grote bekende beddenzaken die je ziet op de tv reclames maar daar hebben ze niet de klantvriendelijkheid als bij Droomvlucht. Ze lokken je met aanbiedingen, zetten je onder druk om meteen te beslissen en uiteindelijk leveren ze niet de kwaliteit die Droomvlucht wel heeft. Ben reuze blij met de aankoop van mijn nieuwe elektrische verstelbare boxspring bij Droomvlucht en ben zeer tevreden over de kwaliteit, klantvriendelijkheid en goede service. Kan deze zaak aan iedereen aanbevelen.

L. uit Middag

Prettig geholpen in de winkel, perfecte levering.

Nieuwe slaapkamer gekocht bij Droomvlucht. Uitstekend geholpen in de winkel met goed advies over o.a. de bedbodem en de matrassen. Duidelijke communicatie over de levertijden. Perfecte levering en plaatsing door twee vriendelijke monteurs.

Hans uit Maassluis