Over ons | Droomvlucht Slaapcomfort

Vakkundig advies

met een kopje koffie

Droomvlucht Slaapcomfort helpt u in uw zoektocht naar het beste bed

Welkom bij dé beddenspeciaalzaak in regio Rotterdam. Droomvlucht Slaapcomfort is er met jarenlange kennis en ervaring voor u!

Als specialist met 2 beddenwinkels in de regio Rotterdam adviseren wij u graag, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires zijn wij volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom: wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Beddenwinkel met een visie

Iedereen is uniek. En elke persoon heeft dan ook unieke wensen als het gaat om slaapcomfort en gebruiksgemak. Het personeel van Droomvlucht Slaapcomfort weet dit maar al te goed en denkt dan ook graag met u mee.

Uitgebalanceerde collectie

Door onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen.
De showrooms van onze beddenwinkels zijn er op gericht u altijd een uitgebreid aanbod te bieden. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen wat voor u het beste bed is.

Moderne beddenwinkel met twee vestigingen in regio Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is een moderne beddenwinkel met twee vestigingen in de regio Rotterdam. Onze medewerkers geven u persoonlijk advies in één van onze vestigingen in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.

Speerpunten van Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Droomvlucht Slaapcomfort is alles mogelijk! Voor ieder probleem hebben onze experts een oplossing.
Daarnaast kunt u er bij ons van op aan dat wij u zullen begeleiden met:

TOT ZIENS IN ONZE BEDDENWINKEL!

Reviews via klantenvertellen.nl

Klantenvertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Wij streven altijd naar Vakkundig Advies, Optimale Service en Persoonlijk benadering. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met klantenvertellen.nl. Deze onafhankelijke partij stelt u als klant in staat een review achter te laten.

Lees meer...

Reviews

Prettige zaak

Goede service met goed advies en komen afspraak keurig na . Zeer netjes te woord gestaan.

Dhr/mevr uit Baarn

Prima service en fijne winkel.

Fijn bezorgers en nette service op vlakken. En natuurlijk door een goed advies een lekker bed.

Frank uit Rotterdam

Goede service

Er wordt gekeken naar je persoonlijke situatie. In ons geval bleek het alleen nodig de topper te vervangen en niet meteen de matrassen of het bed. Het was een eerlijk advies.

Anneke uit Berkel en Rodenrijs

Klantvriendelijk

Neemt de tijd voor de klant. Luistert goed en het resultaat is wat ik er van verwacht had.

Piet uit Capelle aan den IJssel

Prima voorlichting en afhandeling

Positieve ervaring

Dhr Jan Douma uit Voorschoten

Hele goede ervaring

Goede ervaring bij droomvlucht , heb er al 2 klanten naar toe gestuurd omdat het een prettige verkoop omgeving is en vriendelijke benadering vd klanten en deskundigheid

Dhr/mevr.vd wal uit Rotterdam

Gewoon goed

Prima en prettige klantbenadering!

Edmund uit Zevenhuizen

Uitstekend

We zijn super goed en vriendelijk geholpen! En wat slapen we nu lekker! Heerlijk!

Ada uit krimpen aan de ijssel

Mooie winkel en proffesioneel personeel! Top

We zijn erg goed geholpen, en hebben een heerlijk bed gekocht! Is netjes thuis geleverd en gemonteerd! Helemaal super en we slapen echt heerlijk;) We zouden iedereen adviseren om hier een bed aan te schaffen!

Dhr Schouten uit Zevenhuizen

Goed

Goed maar ik had niet gedacht dat het kon schuiven. Het is goed om dat duidelijk te vertellen aan de klant. Overigens goed geholpen in de winkel.

Mw.Bakker uit Rotterdam.