Best geteste matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort heeft de

best geteste matrassen

 

Best geteste matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

De best geteste matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Iedereen is opzoek naar goed slaapcomfort. Een belangrijk onderdeel wordt bepaald door de matras. De consumentenbond test elk jaar een groot aantal matrassen op kwaliteit, ondersteuning en duurzaamheid. Hoe zij dit doen? Dat leggen ze haarfijn uit in een filmpje:

Best geteste matras uitgelegd.

Het jaarlijkse testrapport over matrassen is compleet met alle geteste matrassen. Hierbij horen ook de Beste Koop en de Beste uit de test. Daarnaast geeft de consumentenbond tips over hoe je een matras moet kopen en waar je op moet letten. Als beddenspeciaalzaak zijn we blij dat er zo kritisch naar goed slaapcomfort wordt gekeken. Want een best geteste matras is nog niet het beste matras voor u. Ons advies is dan ook om u, naast het testrapport, ook door onze specialist in de beddenwinkel te laten informeren.


Best geteste matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Van de diverse matrassen die terugkomen in de jaarlijkse matrassentest worden meegenomen is een aantal ook bij ons verkrijgbaar. Denk hierbij aan de matrassen van Pullman, Avek, M line en Auping.

Elk matras heeft zijn eigen comfort en kwaliteiten. Maar hoe weet je nu of het best geteste matras ook echt het beste matras is voor u? Op deze vraag hebben we bij Droomvlucht Slaapcomfort antwoord gevonden. Proefliggen.


Pullman matrassen als beste getest

De best geteste matrassen van Pullman, de Pullman Silverline reeks, ligt breed uitgestalt in ons filiaal in Zevenhuizen. Deze beddentest is er op gericht u optimaal inzicht te geven in uw slaaphouding en de diverse comfort opties van de Pullman Silverline matrassen. Zo vind u niet alleen het best geteste matras, maar ook het matras dat goed bij uw voorkeur past.

Bekijk de Pullman matrassen online


Auping matrassen als beste getest?

Dit jaar zijn de matrassen van Auping ook hoog beoordeeld door de consumentenbond.

In onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel hebben wij het volledige aanbod Auping matrassen liggen. Speciaal voor u om te testen wat voor u het best geteste matras is.

Bekijk de Auping matrassen online