Oude matras retour | Service voor matrassen | Droomvlucht Slaapcomfort

Oude matras retour bij Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht slaapcomfort biedt de mogelijkheid uw oude matras retour mee te geven bij levering van een nieuw bed of matras. Makkelijk voor u en goed voor het milieu.

Bij de aanschaf van een nieuw bed, boxspring of nieuwe matrassen wilt u niet blijven zitten met het oude bed. Het oude bed verkopen is een optie, maar om hygienische redenen ziet u dit niet zitten. Dan blijft er een ding over: naar de millieustraat. Een oud matras of bed is een behoorlijke onderneming om te verplaatsen. Het formaat maakt het vervoeren van een oud matras met de auto vaak een hele klus. En een aanhangwagen is niet altijd beschikbaar. Droomvlucht Slaapcomfort helpt u graag een handje. Ontzorgen noemen wij dat, met het oude matras retour bij levering van uw nieuwe bed of matras.

Droomvlucht Slaapcomfort
Uw vakmensen voor droomwensen met ook voor ontzorging en service.

Bij droomvlucht Slaapcomfort hebben wij afspraken gemaakt met diverse recyclebedrijven om matrassen en oude bedden op een milieuvriendelijke wijze te kunnen verwerken. Hierdoor wordt het voor ons mogelijk de oude matras retour te nemen en af te voeren.


Hoe werkt het

Stap 1:

U koopt een nieuw bed of nieuwe matrassen in een van onze beddenwinkels.

Samen met een van onze adviseurs vindt u het bed of matras dat bij u past. Tijdens de aanschaf van uw nieuwe matras of bed geeft u aan dat u uw oude matras of bed retour wilt mee geven. Dit wordt op de order genoteerd en hier wordt bij de levering rekening mee gehouden.

  • Voor het retour meenemen van een matras rekenen wij een verwijderingsbijdrage van €25,- (standaard 1-persoons formaat) en €50,- voor een twee-persoonsmatras
  • Voor het retour meenemen van een bedbodem rekenen wij €10,- per lighelft.
  • Voor het retour meenemen van een ledikant of bedombouw (exclusief matrassen en bodems) rekenen wij €30,- per lighelft.
  • Complete 2-persoons boxspring en/of ledikant rekenen wij €100,-.
Overleg altijd vooraf welke spullen er mee genomen moet worden. Zodat onze monteurs/bezorgers hier rekening mee kunnen houden.

Stap 2:

Zodra uw order gereed is wordt er een afspraak gemaakt uw nieuwe matras of bed bij u te bezorgen en monteren.

U heeft op het levermoment uw oude bed netjes gedemonteerd klaar staan. Ook de oude matras staan afgehaald overeind. Indien mogelijk al op de begane grond, zodat onze monteurs deze makkelijk mee kunnen nemen. Dit zorgt ook gelijk voor genoeg ruimte voor uw nieuwe bed. De oude matrassen worden bij inname netjes ingepakt zodat deze niet direct in aanraking komt met nieuwe matrassen, wel zo hygienisch.


Stap 3:

Genieten van uw nieuwe bed.

Uw nieuwe bed is gemonteerd en klaar voor gebruik. Tijd om te gaan genieten. Met uw oude matras retour mee gegeven heeft u geen last meer van (rest) afval van uw oude bed en kunt u optimaal tot rust komen.

Lig dus niet langer wakker van wat te doen met uw oude matras. Geef uw oude matras retour mee met droomvlucht Slaapcomfort. Uw vakmensen voor droomwensen met ook voor ontzorging en service.

Bezorging aan huis.

Met een eigen bezorg en service dienst in huis kunnen wij uw oude bed, matras of boxspring netjes ingepakt mee nemen.