Reviews

laat ons weten

Wat u van ons vind!

Klanten vertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Om de kwaliteit van onze diensten in alle disciplines als verkoop/advies, orderadministratie, service en montage/aflevering kritisch te kunnen blijven volgen is de ervaring van onze kant essentieel.

Wij zouden het daarom zo bijzonder op prijs stellen als u via de website van Klantenvertellen.nl uw ervaring met Droomvlucht Slaapcomfort wilt delen middels de review waardering.

Iedere positieve review zal ons motiveren om deze koers vast te blijven houden en een eventuele negatieve review moet er toe bijdragen dat Droomvlucht Slaapcomfort voor u of voor de nieuwe klant in de toekomst de puntjes op de i heeft staan.

Uiteindelijk is iedere tevreden klant een nieuwe ambassadeur voor Droomvlucht Slaapcomfort en dat is voor ons onbetaalbaar!

 

Vriendelijk dank voor uw medewerking.

Team Droomvlucht Slaapcomfort

Laat een review achter

Reviews

fijne winkel met goede service en vriendelijke mensen die naar je luistern

Prima bedden en nieuwe kussens gekocht bij Droomvlucht. Toen de kussens toch niet helemaal goed bevielen hebben ze dat bij Droomvlucht heel fijn voor ons opgelost. Mooie service en nu heerlijk slapen!

Sonja uit Capelle aan den IJssel

Goede service, klantgerichtheid en prima materialen.

Goede service en klantgerichtheid. Prima materialen.

Henk uit Zevenhuizen

Prima

Alles prima , verkoper deskundig, prijs correct,levering volgens afspraak aleen jammer oude matras niet meegenomen werd (had ik afspraak over moeten maken)

P.van Reeuwijk uit Nieuwerkerk a/d IJssel

Geen gevoel van nieuw bed, passende oplossing gezocht

Nieuwe topper en matrassen gekocht, waren in eerste instantie niet tevreden erover. Samen met Droomvlucht gekeken en een passende oplossing voor gezocht. Top service

Rene uit Nieuwerkerk ad ijssel

Mooie showroom, netjes gehopen

Er is ruim voldoende tijd genomen om onze wensen om te zetten in een mooie boxspring combinatie. Na enkele weken gebruik, zijn wij nog steeds heel blij met ons nieuwe bed met toebehoren.

Greet en Arie uit Krimpen aan den IJssel

Zeer snelle service

We kwamen op donderdagmiddag in de zaak en de maandag erop hadden we een nieuwe boxspring in de uitvoering die e graag wilden hebben Plus twee op maat gemaakte matrassen in huis. Top

Jenny Groenveld uit Scharendijke

Perfecte service, klant vriendelijk, snelle levering

Perfecte service, klant vriendelijk, snelle levering

Etienne van Druenen uit Krimpen aan den IJssel

prima persoonlijke service zoals we gewend zijn, fijn bedrijf

Zoals een klant graag behandeld word en de juiste kennis in huis. ruime zaak ook in deze moeilijke tijd , prima alles op tijd en ondanks weigering computersysteem , de volgende dag handgeschreven nota in huis. Keurig een belletje voor aflevering

John van der Sluis uit NIEUWERKERK AD IJSSEL

Mooi product

Volgens ons is het product kleiner dan de opgegeven maat. De topper is mooi afgewerkt en het belangrijkste is “ het ligt geweldig “. Jammer dat wij niet gebeld zijn hoe het product bevalt.

Ben uit Barendrecht