Reviews

laat ons weten

Wat u van ons vind!

Klanten vertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Om de kwaliteit van onze diensten in alle disciplines als verkoop/advies, orderadministratie, service en montage/aflevering kritisch te kunnen blijven volgen is de ervaring van onze kant essentieel.

Wij zouden het daarom zo bijzonder op prijs stellen als u via de website van Klantenvertellen.nl uw ervaring met Droomvlucht Slaapcomfort wilt delen middels de review waardering.

Iedere positieve review zal ons motiveren om deze koers vast te blijven houden en een eventuele negatieve review moet er toe bijdragen dat Droomvlucht Slaapcomfort voor u of voor de nieuwe klant in de toekomst de puntjes op de i heeft staan.

Uiteindelijk is iedere tevreden klant een nieuwe ambassadeur voor Droomvlucht Slaapcomfort en dat is voor ons onbetaalbaar!

 

Vriendelijk dank voor uw medewerking.

Team Droomvlucht Slaapcomfort

Laat een review achter

Reviews

Prima service

Bij aanschaf goed geïnformeerd. We zijn deskundig en vriendelijk te woord gestaan. Bij levering aan huis bleek ons hoofdbord niet door het trapgat te passen. Gelukkig is er goed met ons meegedacht en is het goed gekomen door het hoofdbord via het dakraam naar binnen te loodsen. Uitstekende service dus!

Sandra uit Capelle aan den IJssel

Goed advies vriendelijk personeel

Zie boven

Patricia uit Den haag

Klantvriendelijk

Netjes en correct advies gekregen1

Marianne uit Krimpen aan den IJssel

Geweldig

De verkoopster was erg aardig en dacht ook mee. Niet opdringerig. Echt een aanrader.

Hendrika uit Krimpen aan den IJssel

Goed advies, uitstekende aankoop

Ik hoefde er geen nacht over te slapen.

Ferry uit Krimpen a/d IJ

Meedenkend en klantvriendelijk

Van na een goede en rustige uitleg in de winkel (Zevenhuizen) naar een geweldig bed in de slaapkamer!

Rick uit Nieuwerkerk ad ijssel

Wij vonden een luisterend oor in een relaxte ontspannen sfeer

Jorie Robbemond van Droomvlucht in Zevenhuizen stond ons vriendelijk te woord, luisterde goed naar onze wensen en nam daarbij alle tijd om ons van advies te dienen, daarbij liet hij ons vervolgens proef liggen op verschillende matrassen die voldeden aan de door ons gestelde eisen. Het was hem niets te veel om, toen wij twijfelden, ons diverse keren te laten switchen van matras. Wij hadden het gevoel dat wij zonder opdringen de juiste keuze hadden gemaakt. Wel was het jammer dat wij vanwege de bouwvak nog ruim een maand moesten wachten op de levering. Plus dat er even een misverstand was over de afleverdatum die wij ter plekke hadden genoteerd, maar naar later bleek niet haalbaar was, zodat wij nog enkele extra dagen geduld moesten hebben. Onze keuze bleek juist want wij zijn zeer tevreden over onze aankoop.

Sijmen Aleman uit ROTTERDAM

Klantvriendelijk personeel

Eerste ervaring met Droomvlucht. Fijne matrassen waar we heel snel aan gewend zijn. Keurig geleverd en aan de afspraken gehouden. Alleen verbaasde we ons over de kosten voor het afvoeren van de oude matrassen....

G. uit Capelle aan den Ijssel

uitstekend behandelt

goed advies om de juiste keus van het bed

M.Molenaar uit nieuwerk a/d ijssel

super

wij zijn ontzettend goed behandeld en hele goede adviezen door ,Marco netjes door de monteurs in elkaar gezet ,en vriendelijke mannen ook die verdienen een pluim wij zullen droomvlucht zeker aanbevelen mvg Henk en Gerda Doornekamp

Henk en Gerda uit Boskoop