Reviews

laat ons weten

Wat u van ons vind!

Klanten vertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Om de kwaliteit van onze diensten in alle disciplines als verkoop/advies, orderadministratie, service en montage/aflevering kritisch te kunnen blijven volgen is de ervaring van onze kant essentieel.

Wij zouden het daarom zo bijzonder op prijs stellen als u via de website van Klantenvertellen.nl uw ervaring met Droomvlucht Slaapcomfort wilt delen middels de review waardering.

Iedere positieve review zal ons motiveren om deze koers vast te blijven houden en een eventuele negatieve review moet er toe bijdragen dat Droomvlucht Slaapcomfort voor u of voor de nieuwe klant in de toekomst de puntjes op de i heeft staan.

Uiteindelijk is iedere tevreden klant een nieuwe ambassadeur voor Droomvlucht Slaapcomfort en dat is voor ons onbetaalbaar!

 

Vriendelijk dank voor uw medewerking.

Team Droomvlucht Slaapcomfort

Laat een review achter

Reviews

prima voorlichting en keus

in een keer onze wensen in beeld gebracht en de keus bepaald

Kees uit Rotterdam

Vertrouwd en weer boven verwachting

De persoonlijke en zeer vakkundige benadering en het advies voor het maken van onze keuze hebben wij,als vanouds, weer enorm gewaardeerd.

Abel en Jeannette Vermeulen uit Nieuwerkerk a/d IJssel

Super

Geweldige service, deskundig en vriendelijk in de winkel maar ook aan de telefoon, magazijn en bij het afleveren en monteren

M kieboom uit Krimpen aan den IJssel

Klantvriendelijk

Er werd de tijd genomen wat ik erg fijn vond.

A uit Kr ad Ijssel

Zeer fijn en goed geholpen in onze keuze

Bij onze keuze voor een matras bij dit fijne goede winkel uitgekomen. Goed advies, goede service. Aanrader

Patrick uit Rotterdam

Uitstekend geadviseerd

Ik kwam met een gerichte klacht en werd professioneel benaderd en geadviseerd. Zal zeker weer kiezen voor Droomland.

Wim uit Capelle aan den IJssel

Goed advies, goede service!

Zeer prettige zaak, waar je uitstekend geadviseerd wordt. Kennis van zaken mbt slaaphouding. Kortom, méer dan bedden alleen. Met het gegeven advies mag je doen wat je wilt, er wordt niets opgedrongen. Dat is wel zo prettig. De bezorging was sneller dan verwacht en ging geruisloos. Er bleek iets mis met de topper (kleinigheidje) maar werd meteen werk van gemaakt.

Gijs uit Nieuwerkerk ad IJssel

Een zaak waar de klant nog echt een klant is.

We werden op de eerste dag zeer vriendelijke ontvangen en alle vragen die we nog hadden werden op een professionele manier beantwoord. Hierdoor besloten we dezelfde dag het bed te bestellen. Twee dagen daarna nog even langs geweest om wat te veranderen, degene die ons de vorige keer had geholpen was nog even bezig, zijn collega bood ons een kopje koffie aan en we konden zonder problemen onze bestelling veranderen. Beide dagen werden we op een zeer vriendelijke manier geholpen. en zo zien we dat graag. De levering en montage ging ook goed en zijn zeer tevreden met de boxspring.

Freek uit Krimpen aan den IJssel

Goed advies en snelle levering

We wilde niet heel veel beddenzaken af om een bed uit te kiezen. Dus uitgekomen bij droomvlucht. Met aandacht en goed advies na 1 bezoek gelijk ons nieuwe bed uit gezocht en........... 3 wkn later werd het bed vakkundig geïnstalleerd. Kleine foutje in de bon van de kussens keurig van de factuur vh bed afgehaald. Het slaapt voortreffelijk!

Sabina uit Rotterdam

Goede verzorging in de winkel

De prettige behandeling bij het uitzoeken van de matrassen De bezorging was dik in orde

Willem uit Nieuwerkerk aan den IJssel