Reviews

laat ons weten

Wat u van ons vind!

Klanten vertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Om de kwaliteit van onze diensten in alle disciplines als verkoop/advies, orderadministratie, service en montage/aflevering kritisch te kunnen blijven volgen is de ervaring van onze kant essentieel.

Wij zouden het daarom zo bijzonder op prijs stellen als u via de website van Klantenvertellen.nl uw ervaring met Droomvlucht Slaapcomfort wilt delen middels de review waardering.

Iedere positieve review zal ons motiveren om deze koers vast te blijven houden en een eventuele negatieve review moet er toe bijdragen dat Droomvlucht Slaapcomfort voor u of voor de nieuwe klant in de toekomst de puntjes op de i heeft staan.

Uiteindelijk is iedere tevreden klant een nieuwe ambassadeur voor Droomvlucht Slaapcomfort en dat is voor ons onbetaalbaar!

 

Vriendelijk dank voor uw medewerking.

Team Droomvlucht Slaapcomfort

Laat een review achter

Reviews

Vakkundige informatie op een rustige en professionele wijze verstrekt.

Vakkundige informatie op een rustige en professionele wijze verstrekt.

C.P.M. uit Capelle aan den IJssel

Uitstekend

Na prettig in de winkel (Zevenhuizen) ontvangen, geïnformeerd en geholpen te zijn hebben wij een keuze gemaakt en een leverdatum afgesproken. Op het moment dat de leverdatum dichtbij kwam werden wij geïnformeerd dat deze leverdatum door diverse omstandigheden met 3 weken was vertraagd. 3 weken later opnieuw gebeld en de aflevering voor de dag erop afgesproken. De aflevering was de kers op de taart, de efficiëntie van deze (2) mannen was geweldig om te zien. In iets meer dan een uur is er een boxspring naar beneden- en één naar boven gebracht en gemonteerd, zonder ook maar een moment van twijfel over wat de een of de ander moest doen. Zuinig op deze mensen zijn. Het bed slaapt trouwens ook net zo geweldig als beloofd.

Bert de Ruiter uit Rotterdam

Topzaak!

Prachtig Serta bed gekocht bij Droomvlucht. Heel deskundig en vriendelijk geholpen. Goede service en zeer vriendelijke bezorging. Kortom wij zijn super tevreden!

Wilma uit Krimpen aan den ijssel

prima voorlichting. Veel geduld

prima voorlichting. Veel geduld. Uitertst vriendelijk geholpen

FJM uit Zoetermeer

goed behandeld en goede matrassen

Prima

Jan uit Krimpen ad IJssel

Netjes geholpen met een goede service

We zijn keurig geholpen bij de aankoop met de juiste adviezen

Frans de Graaff uit ROTTERDAM

Zeer deskundige medewerkers

Het aanraden waard, wij komen zeker terug Prettige winkel. Top service

L.G. uit Zoetermeer

Prettige zaak, vriendelijke medewerkers.

Deskundig geholpen & vriendelijk personeel.

J. uit Tholen

Super

Super geholpen door Yori in Zevenhuizen. Duidelijk uitleg en advies. Later aanvullend ook kussens gekocht. Kussens bleken in niet direct de juiste match te zijn, maar kon het zonder problemen omruilen. Ik slaap nu heerlijk. Blij met mijn aankoop. Bedankt

Anita uit Zevenhuizen