Reviews

laat ons weten

Wat u van ons vind!

Klanten vertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Om de kwaliteit van onze diensten in alle disciplines als verkoop/advies, orderadministratie, service en montage/aflevering kritisch te kunnen blijven volgen is de ervaring van onze kant essentieel.

Wij zouden het daarom zo bijzonder op prijs stellen als u via de website van Klantenvertellen.nl uw ervaring met Droomvlucht Slaapcomfort wilt delen middels de review waardering.

Iedere positieve review zal ons motiveren om deze koers vast te blijven houden en een eventuele negatieve review moet er toe bijdragen dat Droomvlucht Slaapcomfort voor u of voor de nieuwe klant in de toekomst de puntjes op de i heeft staan.

Uiteindelijk is iedere tevreden klant een nieuwe ambassadeur voor Droomvlucht Slaapcomfort en dat is voor ons onbetaalbaar!

 

Vriendelijk dank voor uw medewerking.

Team Droomvlucht Slaapcomfort

Laat een review achter

Reviews

Goede service, transparant en betrouwbaar.

Goede service, transparant en betrouwbaar.

Elise uit Rotterdam

Fijne persoonlijke service!

Wij hebben een prachtig Avek bed voor onszelf aangeschaft en voor mijn moeder een Caresse bed. Er werd alle tijd voor ons genomen en voor mijn moeder ook. De aflevering was ook tip-top, hele fijne, nette bezorgers die goed meedenken en netjes werken. Helaas was het matras voor mij niet de juiste. Droomvlucht (en Avek) heeft er echt alles aan gedaan om het op te lossen, echt heel erg fijn. Mijn man sliep vanaf moment nummer 1 perfect op het matras. Zo zie je maar weer dat het zo persoonlijk is, een matras! Verder heeft Droomvlucht in Zevenhuizen écht een uitgebreid assortiment. Dank Marco!!! Vriendelijke groet, Jessica Groote

Jessica uit Bloemendaal

Prima advies en perfecte uitvoering!

Van begin tot eind een prima ervaring. Deskundige medewerkers, goede communicatie, snelle levering en het eindresultaat geheel naar wens.

Anja uit Waddinxveen

Vriendelijke en behulpzame service.

Mijn bestelling heeft enige vertraging gegeven, dit is heel netjes opgelost door het bieden van een tijdelijke lattenbodem, waardoor ik uit de brand ben geholpen.

Dhr/mevr M. uit Rotterdam

Slaap als een roos met de spullen van Droomvlucht.

Een leuke, aardige en goed advies en raad. En prima kwaliteit van de spullen van alle soorten beddengoed.

Regina uit Capelle aan den IJssel

klantgerichte winkel!

Zeer fijn geholpen door de dame (Janny), na een dag bedden kiezen. Na 3 soorten bedden geprobeerd te hebben kwamen we er achter wat ons beviel. Nagedacht over de keuze en uiteindelijk voor Pullman gekozen. Een prima keuze! Mede dankzij de verkoopster! Helemaal niet opdringerig en goed luisterend naar onze wensen. Ook de mannen die het bed kwamen afleveren en monteren, niets anders dan lof. Netjes en beleefd! Ik zou het iedereen aanraden om daar over bedden te laten informeren en er evt 1 aan te schaffen. Fijne winkel met veel keuze!

Dhr John uit Zoetermeer

prima service en correcte plaatsing van bed en kast

zeer netjes geholpen bij aankoop , en nette plaatsing van kast en bed , kortom perfect

johan bos uit Zoetermeer

Fijn verkoopgesprek, contact over leveringsdatum, snelle levering en vriendelijke monteurs.

Ontzettend plezierig

Dhr/mevr Broere uit Krimpen ad Lek

Zeer deskundig en uitgebreid geadviseerd

Zeer deskundig en uitgebreid geadviseerd

Dhr E. Harms uit Nieuwerkerk ad IJssel

afspraak is afspraak/tijd is geld

no problemo

Dhr dekking uit rotterdam