Reviews

laat ons weten

Wat u van ons vind!

Klanten vertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Om de kwaliteit van onze diensten in alle disciplines als verkoop/advies, orderadministratie, service en montage/aflevering kritisch te kunnen blijven volgen is de ervaring van onze kant essentieel.

Wij zouden het daarom zo bijzonder op prijs stellen als u via de website van Klantenvertellen.nl uw ervaring met Droomvlucht Slaapcomfort wilt delen middels de review waardering.

Iedere positieve review zal ons motiveren om deze koers vast te blijven houden en een eventuele negatieve review moet er toe bijdragen dat Droomvlucht Slaapcomfort voor u of voor de nieuwe klant in de toekomst de puntjes op de i heeft staan.

Uiteindelijk is iedere tevreden klant een nieuwe ambassadeur voor Droomvlucht Slaapcomfort en dat is voor ons onbetaalbaar!

 

Vriendelijk dank voor uw medewerking.

Team Droomvlucht Slaapcomfort

Laat een review achter

Reviews

Prima kwaliteit

Voldoet aan onze verwachtingen

E.F.H. Jonker uit Nootdorp

Een prima ervaring, bed is goed en fijn personeel.

Een prima ervaring, bed is goed en fijn personeel.

Ed uit krimpen aan den ijssel

Geweldige aankoop en service

We zijn erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn in de winkel, het contact tot de levering en de daadwerkelijke levering. Een goede winkel met goede adviezen om een mooi en fijn bed aan te schaffen.

Elisa uit Rotterdam

Fantastische service!

Wij hadden die dag al vele beddenzaken bezocht met verschillende ervaringen. Maar bij Droomvlucht slaapcompfort troffen wij een zeer vriendelijke en geduldige verkoper. Hij beantwoordde al onze vragen eerlijk zonder onwaarheden te verkopen. De boxspring waar we voor gevallen waren, wilden we in een andere winkel niet kopen vanwege de zeer drammerige verkoper die ons allerlei onzin verkocht! Op internet zagen we dat Droomvlucht slaapcomport dit merk Serta ook verkocht. Hier werden we echt super geholpen en binnen 3 weken hadden we onze boxspring al staan. De bezorging ging ook heel soepel en netjes met eigen bezorgers. Kortom prima ervaring hier!!

MA uit BODEGRAVEN

Ik kan deze winkel van harte aanbevelen

Bij aankoop van matrassen en bedbodems kreeg ik goede adviezen. De aflevering was ook naar tevredenheid.

A.A. uit Capelle aan den IJssel

Geweldig geholpen!

Mooie zaak met mooie bedden en kundig personeel! Wij slapen heerlijk in onze Serta boxspring!

Tineke uit Rockanje

Superieur en heel erg persoonlijk!

Vanwege onze privé situatie was de noodzaak voor maatwerk groot. Hierop is perfect ingespeeld door Marco. Er werd mee gedacht en naar oplossingen gezocht. Dit maakte dat het hele aankoop traject zeer plezierig was. Ook de installatie van ons nieuwe bed ging zeer soepel. Aardige medewerkers en prima kwaliteit.

Dave uit Pijnacker