Reviews

laat ons weten

Wat u van ons vind!

Klanten vertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Om de kwaliteit van onze diensten in alle disciplines als verkoop/advies, orderadministratie, service en montage/aflevering kritisch te kunnen blijven volgen is de ervaring van onze kant essentieel.

Wij zouden het daarom zo bijzonder op prijs stellen als u via de website van Klantenvertellen.nl uw ervaring met Droomvlucht Slaapcomfort wilt delen middels de review waardering.

Iedere positieve review zal ons motiveren om deze koers vast te blijven houden en een eventuele negatieve review moet er toe bijdragen dat Droomvlucht Slaapcomfort voor u of voor de nieuwe klant in de toekomst de puntjes op de i heeft staan.

Uiteindelijk is iedere tevreden klant een nieuwe ambassadeur voor Droomvlucht Slaapcomfort en dat is voor ons onbetaalbaar!

 

Vriendelijk dank voor uw medewerking.

Team Droomvlucht Slaapcomfort

Laat een review achter

Reviews

prima ervaring

vriendelijke service

J. uit Huizen

Veel aandacht, meedenken en levering in eigen beheer

Veel aandacht, meedenken en levering in eigen beheer

M.J. uit Schiedam

Vakkundige klantgerichte en klantvriendelijk behandeling

Opgemerkt zij dat de twee bezorgers/monteurs uiterst correct en netjes hun werk denken en rekening hielden met de wensen van de klant. Tevens ruimden zij alle verpakkingsmaterialen op.

J. Boele uit Nootdorp

Uitstekend!

Wij zijn uitermate goed en naar tevredenheid geholpen! Dank.

E. uit Rotterdam

prima service

zie boven

E. uit rdam

Snelle levering conform afspraken

Na 3 jaar op een te harde Pullman geslapen te hebben en ' s morgens dus niet uitgerust op te staan, zijn we nu gegaan voor een Auping matras. We slapen er nu ruim een maand op en ik twijfel erg of deze hardheid beter geschikt is voor mij. Ik denk zelf aan een zachter maar op advies van Droomvlucht wil ik het nog een paar weekjes aankijken. Je kunt bij Auping namelijk maar 1x van hardheid switchen.

Nathalie uit Rotterdam

Deskundig advies

En ook zeker meedenken bij persoonlijke situaties. Kosteloos gebruik maken van een leenbed ivm een lekkage in de slaapkamer waarbij het bestaande bed niet meer bruikbaar was.

M.L. uit Zoetermeer

Erg goed

Alles heel goed afgeleverd.

W.H.van der Werf uit Krimpen aan den IJssel

Opnieuw prima ervaring bij Droomvlucht

Snelle, correcte levering, goede communicatie en plezierige medewerkers. Zowel in de winkel als bij de aflevering. Dit was al onze derde order bij Droomvlucht en zeker niet de laatste.

Anja uit Waddinxveen

Prima advies en keurig thuis geleverd

Goed advies en matrassen naar wens. Bezorging zeer netjes. Heel tevreden.

H.D. uit Nieuwerkerk IJssel