Reviews

laat ons weten

Wat u van ons vind!

Klanten vertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Om de kwaliteit van onze diensten in alle disciplines als verkoop/advies, orderadministratie, service en montage/aflevering kritisch te kunnen blijven volgen is de ervaring van onze kant essentieel.

Wij zouden het daarom zo bijzonder op prijs stellen als u via de website van Klantenvertellen.nl uw ervaring met Droomvlucht Slaapcomfort wilt delen middels de review waardering.

Iedere positieve review zal ons motiveren om deze koers vast te blijven houden en een eventuele negatieve review moet er toe bijdragen dat Droomvlucht Slaapcomfort voor u of voor de nieuwe klant in de toekomst de puntjes op de i heeft staan.

Uiteindelijk is iedere tevreden klant een nieuwe ambassadeur voor Droomvlucht Slaapcomfort en dat is voor ons onbetaalbaar!

 

Vriendelijk dank voor uw medewerking.

Team Droomvlucht Slaapcomfort

Laat een review achter

Reviews

Geweldig!!!!

Wij zijn geweldig geholpen door een mevrouw, weet helaas de naam niet meer, maar ze heeft ons echt heel veel laten proberen.

Ali uit Zoetermeer

Goede service

Goede service en advies

M van Dijk uit Waddixveen

Top advies, levering en service

Goed geadviseerd tijdens de aankoop, ook de voor en tegens duidelijk getoond. Levering stipt op tijd en compleet. Installatie netjes uitgevoerd en goede, niet gehaaste, uitleg over de werking van het bed. Prettige ervaring.

H. Klein uit Rotterdam

Top Service!!!

Ivm onduidelijke opleverdatum van ons nieuwe woning was het veranderden van de leverdatum nooit een probleem.

Trudie uit Waddinxveen

Super expertise, 2e keer een bed gekocht daar!

Mijn ervaring is met Marco, hij weet je goed te informeren, en als het niet goed is geeft hij dat ook aan. Hierdoor wederom een heerlijk bed gekocht. Ik verwijs hierom ook al mijn kennissen door naar hem. Levering was duidelijk gecommuniceerd en de heren die over de vloer kwamen waren erg netjes en vriendelijk. De hulp na aankoop is ook goed bevallen.

Philip uit Rotterdam

Prima advies en goede service!!

Goed geholpen in de winkel in Zevenhuizen, stipte bezorging en plaatsen van het prachtige bed.

Mirella uit Capelle

tevreden

Vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt en met je mee denkt. Mooie winkel.

Fons uit Zoetermeer