Reviews

laat ons weten

Wat u van ons vind!

Klanten vertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Om de kwaliteit van onze diensten in alle disciplines als verkoop/advies, orderadministratie, service en montage/aflevering kritisch te kunnen blijven volgen is de ervaring van onze kant essentieel.

Wij zouden het daarom zo bijzonder op prijs stellen als u via de website van Klantenvertellen.nl uw ervaring met Droomvlucht Slaapcomfort wilt delen middels de review waardering.

Iedere positieve review zal ons motiveren om deze koers vast te blijven houden en een eventuele negatieve review moet er toe bijdragen dat Droomvlucht Slaapcomfort voor u of voor de nieuwe klant in de toekomst de puntjes op de i heeft staan.

Uiteindelijk is iedere tevreden klant een nieuwe ambassadeur voor Droomvlucht Slaapcomfort en dat is voor ons onbetaalbaar!

 

Vriendelijk dank voor uw medewerking.

Team Droomvlucht Slaapcomfort

Laat een review achter

Reviews

Goede voorlichting en kennis van zaken

Goede uitleg en neemt de tijd

Dhr/mevrCarla uit Capelle aan den IJssel

Goede service is goud waard, en dat leveren ze.

Goede service is goud waard, en dat leveren ze.

Dhr/mevr v Dijk uit Waddinxveen

Super!

Super advies en service! Helaas werd het bed niet binnen de beloofde vier weken bezorgd, maar de goede bezorging en installatie maakt een hoop goed!

Chantal uit Ouderkerk aan den IJssel

Klant vriendelijkheid

Voor de goede service zijn wij weer voor droomvlucht slaapcomfort gegaan.

Jl petersen uit Capelle aan den ijssel

Goede service en een prachtig bed!

Ik ben goed geholpen en heb foto’s van alle informatie via de telefoon ontvangen. Het bed was na levering uit de fabriek snel geleverd en goed in elkaar gezet. Helemaal top!

Zoë uit Utrecht

Fijne zaak om een bed te kopen

Goed geholpen en goed advies, en een snelle Levering !

Dhr Antonie uit Krimpen aan den IJssel

Prima

Goed En de bezorging was ook prima

Mevr g de lange uit Moordrecht

Topbedrijf met kwaliteit en service!

Reeds 15 jaar klant bij Droomvlucht. Kwaliteit en service zijn top.

Dhr/mevr Mark uit NIEUWERKERK AD IJSSEL

uitstekende service

In de winkel in Zevenhuizen uitgebreid en uitstekend geholpen van advies en testen. Op laatste moment na bestelling tot nog een ander kussen uitgekozen, dit was geen probleem. Bij aflevering van het bed thuis werd het bed bezorgd door twee vriendelijke mensen die het vlot in elkaar monteerden en alle afval netjes meenamen. Kortom prima medewerkers en uitstekende service.

Hemelaar uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Goede advisering, prettig contact en prima aflevering!

Voor de aankoop werden wij heel rustig en goed geadviseerd door mevrouw Zuidervaart. Tegen de tijd dat levering kon plaatsvinden, hadden wij goed contact over moment en wijze van levering. De levering zelf en de montage van het bed werden prima verzorgd door twee zeer vriendelijke en nette heren, die ook zorgden voor een goede demontage van het oude bed en het oude bed voor ons naar beneden brachten, waar het kon worden opgehaald door een tweede-kans-winkel.

Peter uit Veerman