Uw slaapkamer volledig verzorgd, bezorgd en ontzorgt

Uw slaapkamer volledig verzorgd.

Als uw vakmensen voor Droomwensen zet Droomvlucht Slaapcomfort u centraal. Daarom zorgen wij er voor dat uw slaapkamer volledig verzorgd, bezorgd en ontzorgt is.

Een zoektocht naar een nieuw en goed bed is vaak een hele opgave. Het liefste wilt u uw slaapkamer volledig verzorgd tot in de puntjes. Dit begint voor ons bij goed advies en eindigt bij een bed dat volledig aansluit bij uw wensen. Maar bij Droomvlucht Slaapcomfort gaan we nog een stapje verder. Wij zien het als onze taak u te volledig te ontzorgen. U wilt immers niet wakker liggen van een nieuw bed. En zeker niet als het gaat om levering, montage of afhandeling van uw oude bed.

Maar we gaan nog een stap verder. Onder de noemer: Vakmensen voor Zorgwensen helpen we u op drie verschillende manieren, te weten: Verzorgen, Bezorgen en Ontzorgen.


Wij verzorgen uw slaapkamer

U staat bij ons centraal. Dit merkt u al wanneer u de eerste stap zet in onze winkel. Ongeacht uw wens of vraag, wij verzorgen uw slaapkamer tot in de puntjes.

Een vriendelijk welkom van onze slaapadviseur nodigt u uit rustig rond te kijken in onze showroom. Samen met u gaan we opzoek naar een bed dat volledig aansluit bij uw wensen. Er wordt gekeken naar uw slaaphouding, comfortbehoefte, budget en voorkeur in stof en functionaliteit. Door een zeer uitgebreid assortiment in onze showroom aan te bieden garanderen wij dat er voor iedereen een passende oplossing te vinden is. Wij verzorgen uw slaapkamer tot in de puntjes zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.


Wij bezorgen uw slaapkamer

Wij bezorgen uw slaapkamer of elke andere aanschaf gratis bij u thuis. Dit is een vast onderdeel van onze service, en hier hebben wij twee gespecialiseerde monteurs voor in dienst.

Elk bed, boxspring of matras dat u bij ons in de beddenwinkel aanschaft wordt door onze eigen bezorgers thuisgebracht. Of het een enkel matras of een complete boxspring is, wij doen dit graag voor u. En altijd kostenloos.

Bezorgen is voor ons niet een doos bij de deur zetten. Nee, wij bezorgen uw slaapkamer thuis, daar waar u dat wilt. Onder bezorgen verstaan wij levering, plaatsing én montage.  Uw volledige bed wordt opgebouwd en gemonteerd zodat u deze alleen nog op hoeft te maken. Bij nieuwe matrassen plaatsen wij deze netjes in de oude bedombouw zodat

Zo heeft u geen gedoe en gesjouw met grote pakketten of moeilijke montage. Dit doen wij voor u helemaal gratis.


Droomvlucht ontzorgt.

Weet u al wat u gaat doen met uw oude bed of matrassen? Laat u ontzorgen door Droomvlucht Slaapcomfort en u hoeft zich daar geen zorgen meer over te maken. Droomvlucht ontzorgt wanneer dat nodig is.

Naast dat wij zorg dragen om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed, passend bij uw wensen. Dragen wij ook zorg over uw oude bed. In overleg met u bieden wij de optie om uw oude matrassen of bedbodems voor levering bij u op te halen. Veel van deze producten worden zomaar weg gegooid of naar het grof vuil gebracht. De ontzorg dienst van Droomvlucht Slaapcomfort zorgt er voor dat uw oude bed netjes wordt opgehaald en naar een recycle station wordt gebracht. Daar worden de verschillende onderdelen gescheiden en hergebruikt. Zo bent u met de ontzorgdienst niet alleen praktisch bezig, maar ook nog eens goed voor het milieu.

Deze ontzorgservice zorgt er voor dat u niet achter blijft met een oud en versleten bed. Voor deze service vragen wij een standaard vergoeding per artikel dat wij mee moeten nemen. Hier hebben wij bewust de keuze gemaakt geen winst na te jagen maar alleen de onkosten te verrekenen voor het vervoer en afvoer van uw oude bed of matras.

In de onverbruggingsperiode naar uw nieuwe matras bieden wij de mogelijkheid een vervangend matras te leveren. Dit matras kunt u tot aan de levering gebruiken totdat uw nieuwe bed bij u bezorgd is. Deze leenbedden worden met fris beddengoed geleverd zodat u ook in de aanloop naar uw nieuwe bed heerlijk kunt ontspannen. Bij de levering van uw nieuwe bed wordt het leenbed weer mee terug genomen door onze bezorgers.


De service van Droomvlucht Slaapcomfort.

Wilt u meer weten over de service van Droomvlucht Slaapcomfort?

Kom dan gerust langs in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden.
Stop met slapenloze nachten. Uw vakmensen voor Droomwensen verzorgen, bezorgen en ontzorgen u volledig. Dat is extra ontspannen voor u, en voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

Tot ziens bij Droomvlucht Slaapcomfort.