Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering | Droomvlucht Slaapcomfort

Goed slaapcomfort moet je ervaren. Proef liggen is hierbij echt nodig. Ervaar het in onze beddenwinkel.

Regelmatig krijgen wij in onze beddenwinkel de vraag of proef liggen in de winkel wel echt nuttig is. Er wordt vaak getwijfeld of er echt goed te voelen is in de winkel of het matras aansluit. Het is tenslotte een "momentopname", wordt er dan gezegd. Uiteraard klopt het dat je het matras moet ervaren. Maar proef liggen in de winkel heeft wel degelijk nut. 

Al 20 jaar Persoonlijke benadering

Droomvlucht Slaapcomfort is inmiddels al 20 jaar actief op de beddenmarkt en uitgegroeid tot een specialist op het gebied van slapen en slaapkamer meubels. Zonder persoonlijke benadering had dit niet gelukt.

Elke klant verdient van ons maatwerk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ieder bed moet immers goed zijn. En ook moet het afgestemd zijn op de wensen van de klant. Daar zorgen we voor in onze vestiging in Zevenhuizen en in Krimpen aan den IJssel. Door u neer te leggen op verschillende matrassen, rekening houdend met lengte, gewicht en slaaphouding, ontstaat er een slaapprofiel waarbij we een gedegen advies kunnen uitbrengen.

Zoals een klant terugkoppelt op klantenvertellen.nl:

Tijd genomen voor diepgaand en onderbouwd advies.
Ons oude bed gaf rugklachten, na diepgaande analyse een advies gekregen. Nu, drie weken na het advies en bijbehorende aanpassing van ons bed, worden we nagenoeg zonder rugklachten wakker. Een fijne start van de dag!
- H.J. uit Berkel en Rodenrijs, klantenvertellen.nl

Al 20 Jaar uw vakmensen voor droomwensen

Ervaar uw persoonlijke voorkeur

Samen met u als klant kijken naar wat het best bij u past. We geven hierbij eerlijk advies.

De keuze van een bed, matras, of slaapsysteem kan sterk afhangen van uw persoonlijke omstandigheden. Uw slaapcomfort wordt bepaald door de combinatie van bed, matras, kussens en het juiste bedtextiel. Al deze factoren moeten kloppen wilt u optimaal in slaap kunnen vallen.

Ervaar een matras in de winkel

De opkomst van online is ook voor ons niet te ontkennen. Er worden diverse (budget) matrassen aangeboden via verschillende kanalen. Allemaal met de mooiste omschrijving, verhalen en goede beoordelingen. Dit maakt het voor u niet makkelijker. 

De manier om een matras te kiezen is niet online. U wilt het ervaren. De verschillende matras kernen, afdek lagen en matras hoezen voelen allemaal anders aan. En dit kunt u alleen in de beddenspeciaalzaak naast elkaar bekijken. Zo ontstaat er een goed beeld over wat u het prettigste vind.


Klanten vertellen online

Deel uw ervaring met ons. Zo zijn wij in staat om onze persoonlijke service zo hoog mogelijk te houden.

Op onze website bieden we naast informatie ook de mogelijkheid om persoonlijk contact met u te hebben. Zo nodigen we al onze klanten uit om op het onafhankelijk digitaal platform klantenvertellen.nl hun mening te geven over ons product en onze aanpak. Dat levert eerlijke reviews op waar wij zelf geen invloed op kunnen uitoefenen. Ze geven een impressie van hoe klanten onze persoonlijke benadering, product, levering, service en communicatie hebben ervaren. Van aankoop tot afleveren. Kijk zelf maar eens om een indruk te krijgen. Wij zijn er trots op!

Reviews

Lekker zacht/warm en comfortabel

Lekker zacht/warm en comfortabel, haf niet verwacht dat er toch wel een gleuf aan de bovenkant valt, misschien is dit op te lossen met een ritsluiting, als je het gebruikt (dat is niet iedere dag) dat je dan de rits open kunt die !

Zita Heesen uit Ouderkerk aan den IJssel

Fantastisch!

Een hele fijne zaak waar goed meegedacht wordt. Er is alle tijd om een goede keuze te kunnen maken. Daarna een snelle en nette levering van de bestelde producten.

D. uit H.I. Ambacht

Prima geholpen in de winkel en netjes afgeleverd.

Alleen jammer, dat we dit keer zelf de matras moesten afvoeren. Vorige keer werd het meegenomen. Verder prima!

R. uit Berkel en Rodenrijs

Het was een aardige dame die ons goed kon begeleiden.

Goede matrassen en snel afgeleverd.

D.J.P. uit Zevenhuizen

Goed

Waren op tijd en hebben goed hun best gedaan.

T.J.L. uit Delft

Zeer tevreden.

Mooie winkel met groot assortiment. We zijn goed geholpen voor een hele mooie prijs. Alles erop en eraan. Levering exact volgens planning. Ook onze complimenten aan de heren die het bed hebben bezorgd en gemonteerd. Dit is met alle zorg gedaan.

H. uit Gouda

Uitstekende ervaring met Droomvlucht

De voorlichting en adviezen tijdens het verkoopgesprek waren duidelijk en helder. Bezorging door vriendelijke medewerkers en een technisch probleem met het spiraal perfect opgelost.

Jan. uit krimpen a/d ijssel

Hele goede service

Fijn geholpen in de showroom. Verwachtte levertijd kwam overeen met daadwerkelijke levering. Nette monteurs en alles schoon en opgeruimd achtergelaten. Er was een verkeerd textiel pakket meegenomen. De juiste heeft de monteur 's avonds nog nagebracht. Voor vertrek heeft monteur alles nog samen met mij nagelopen en duidelijke uitleg gegeven daar waar nodig. Top!

Peter uit Krimpen

Uitstekende service en advies

Als je persoonlijk advies wilt en je zoekt dat bij de lokale ondernemer dan is Droomvlucht het adres om naar toe te gaan. Wij zijn zeer goed geholpen, service was prima. En als er iets achteraf niet blijkt te kunnen dan is de credit snel overgemaakt ( in ons geval de bedlampen )

Arjan uit Krimpen aan de Lek

Keurig alles op tijd en alle afval netjes meegenomen.

Keurig alles op tijd en alle afval meegenomen.

D.J. uit Krimpen aan den IJssel