Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering | Droomvlucht Slaapcomfort

Goed slaapcomfort moet je ervaren. Proef liggen is hierbij echt nodig. Ervaar het in onze beddenwinkel.

Regelmatig krijgen wij in onze beddenwinkel de vraag of proef liggen in de winkel wel echt nuttig is. Er wordt vaak getwijfeld of er echt goed te voelen is in de winkel of het matras aansluit. Het is tenslotte een "momentopname", wordt er dan gezegd. Uiteraard klopt het dat je het matras moet ervaren. Maar proef liggen in de winkel heeft wel degelijk nut. 

Al 20 jaar Persoonlijke benadering

Droomvlucht Slaapcomfort is inmiddels al 20 jaar actief op de beddenmarkt en uitgegroeid tot een specialist op het gebied van slapen en slaapkamer meubels. Zonder persoonlijke benadering had dit niet gelukt.

Elke klant verdient van ons maatwerk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ieder bed moet immers goed zijn. En ook moet het afgestemd zijn op de wensen van de klant. Daar zorgen we voor in onze vestiging in Zevenhuizen en in Krimpen aan den IJssel. Door u neer te leggen op verschillende matrassen, rekening houdend met lengte, gewicht en slaaphouding, ontstaat er een slaapprofiel waarbij we een gedegen advies kunnen uitbrengen.

Zoals een klant terugkoppelt op klantenvertellen.nl:

Tijd genomen voor diepgaand en onderbouwd advies.
Ons oude bed gaf rugklachten, na diepgaande analyse een advies gekregen. Nu, drie weken na het advies en bijbehorende aanpassing van ons bed, worden we nagenoeg zonder rugklachten wakker. Een fijne start van de dag!
- H.J. uit Berkel en Rodenrijs, klantenvertellen.nl

Al 20 Jaar uw vakmensen voor droomwensen

Ervaar uw persoonlijke voorkeur

Samen met u als klant kijken naar wat het best bij u past. We geven hierbij eerlijk advies.

De keuze van een bed, matras, of slaapsysteem kan sterk afhangen van uw persoonlijke omstandigheden. Uw slaapcomfort wordt bepaald door de combinatie van bed, matras, kussens en het juiste bedtextiel. Al deze factoren moeten kloppen wilt u optimaal in slaap kunnen vallen.

Ervaar een matras in de winkel

De opkomst van online is ook voor ons niet te ontkennen. Er worden diverse (budget) matrassen aangeboden via verschillende kanalen. Allemaal met de mooiste omschrijving, verhalen en goede beoordelingen. Dit maakt het voor u niet makkelijker. 

De manier om een matras te kiezen is niet online. U wilt het ervaren. De verschillende matras kernen, afdek lagen en matras hoezen voelen allemaal anders aan. En dit kunt u alleen in de beddenspeciaalzaak naast elkaar bekijken. Zo ontstaat er een goed beeld over wat u het prettigste vind.


Klanten vertellen online

Deel uw ervaring met ons. Zo zijn wij in staat om onze persoonlijke service zo hoog mogelijk te houden.

Op onze website bieden we naast informatie ook de mogelijkheid om persoonlijk contact met u te hebben. Zo nodigen we al onze klanten uit om op het onafhankelijk digitaal platform klantenvertellen.nl hun mening te geven over ons product en onze aanpak. Dat levert eerlijke reviews op waar wij zelf geen invloed op kunnen uitoefenen. Ze geven een impressie van hoe klanten onze persoonlijke benadering, product, levering, service en communicatie hebben ervaren. Van aankoop tot afleveren. Kijk zelf maar eens om een indruk te krijgen. Wij zijn er trots op!

Reviews

Ouderwetse kwaliteit en deskundigheid.

Goede voorlichting en ruim gelegenheid tot uitproberen. Deskundig advies voor terzake deskundige verkoper. ook installatie thuis naar tevredenheid.

W. Klatten uit Nieuwerkerk ad IJsse

Tevreden

We zijn goed geholpen in de winkel. De mevrouw die ons hielp wist ons goed te informeren. Naar onze wensen te luisteren en uiteindelijk hebben we een goede keuze gemaakt. We hebben in alle rust veel kunnen uitproberen. De matrassen zijn eerder gebracht dan gepland een afspraak maken ging vlot. De jongens die de matrassen hebben gebracht dat ging ook allemaal keurig.

Susan uit Capelle aan den IJssel

Blij met onze aankoop bij Droomvlucht Zevenhuizen

Wij zijn heel erg fijn en serieus geholpen in Zevenhuizen. Er was alle tijd om uitleg te geven. De levering duurde iets langer dan we in eerste instantie te horen kregen ( 3 weken ipv 1 week) maar wat is 3 weken in deze rare tijd. De communicatie hierover had iets vlotter kunnen zijn, maar iedereen was erg vriendelijk toen ik zelf belde. Ook de mannen die de levering deden waren zeer netjes en beleefd. We slapen heerlijk op ons nieuwe Serta boxspring en zijn blij dat we dit bij Droomvlucht gekocht hebben.

Marie-Claire van den Heuvel uit Zoetermeer

Wij zijn prima geholpen door de medewerkers van Droomvlucht en zijn blij met onze aankoop.

Ik ga onze ervaring niet in alle details beschrijven, ik ben toch al langer bezig dan 30 seconden, maar we zijn zeer tevreden over de wijze waarop we zijn geholpen en heel blij met ons nieuwe bed. Het enige wat we "misten" is dat er geen hoesjes bij zaten voor de afstandbediening van de elektrische verstelmogelijkheden van het bed. Deze kon je aan de zijkant van het bed hangen, lekker bij de hand en nooit kwijt. Bij de uitleg in de winkel werd de indruk gewekt dat die gewoon standaard inbegrepen waren. Toen het bed werd gebracht en we de medewerkers van Droomvlucht daarnaar vroegen kregen we te horen dat dat een accessoire was, die je apart diende te bestellen (en betalen).

Huib uit Lekkerkerk

Dit noem ik graag een geweldige service!

Aankoop: In de winkel een geweldig prettige sfeer, goed geluisterd en geadviseerd. De informatie met betrekking tot de levertijd en materialen was zeer duidelijk. Ook naderhand nog iets moeten regelen, maar dat werd ook direct voor ons opgelost. Aflevering: er is een half uur vooraf gemeld dat men onderweg was. Fatsoenlijke aanmelding en ook netjes met binnenkomen (voeten vegen). Onze spullen zijn daarna keurig binnen gebracht en netjes uitgepakt, de verpakking is meegenomen. Het waren zeer vriendelijke heren en er werd snel en goed gewerkt. Mij is gevraagd wat de bedoeling was en daar is ook naar geluisterd. Ook is uitgelegd hoe een en ander werkte. Ook bij een tweede keer langskomen met nog af te leveren goederen, dezelfde ervaring. Prima service!

Lenny uit Sprundel

Fijne ontspannen sfeer en lekkere koffie.

We hebben een prachtig bed kunnen vinden bij Droomvlucht, dankzij het deskundige advies van Carolien. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen. Daarna hebben we proef gelegen op verschillende bedden. Wij hebben de Serta Classico elektrisch verstelbaar besteld en hoe fijn kan het zijn, die was ook nog in de aanbieding. Dubbel tevreden dus. Al met al vertrouwen in deze firma en zeer tevreden klanten. m.v.g. Gerrie en Ben Broer

Ben uit Woerden

Alles ok

Prettige ontvangst ,geen opdringend gedrag. Alles ontspannen . De koffie ok. Het advies van een kennis klopte helemaal.

Wim uit Waddinxveen

Ouderwetse echte service!

Vriendelijke ontvangst, alle tijd genomen voor duidelijke uitleg. Vlekkeloze aflevering. Top!

Theo uit Schillemans

Top

Goed geholpen goed advies

Mieke de heer uit Nieuwerkerk aan den IJssel