Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering | Droomvlucht Slaapcomfort

Goed slaapcomfort moet je ervaren. Proef liggen is hierbij echt nodig. Ervaar het in onze beddenwinkel.

Regelmatig krijgen wij in onze beddenwinkel de vraag of proef liggen in de winkel wel echt nuttig is. Er wordt vaak getwijfeld of er echt goed te voelen is in de winkel of het matras aansluit. Het is tenslotte een "momentopname", wordt er dan gezegd. Uiteraard klopt het dat je het matras moet ervaren. Maar proef liggen in de winkel heeft wel degelijk nut. 

Al 20 jaar Persoonlijke benadering

Droomvlucht Slaapcomfort is inmiddels al 20 jaar actief op de beddenmarkt en uitgegroeid tot een specialist op het gebied van slapen en slaapkamer meubels. Zonder persoonlijke benadering had dit niet gelukt.

Elke klant verdient van ons maatwerk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ieder bed moet immers goed zijn. En ook moet het afgestemd zijn op de wensen van de klant. Daar zorgen we voor in onze vestiging in Zevenhuizen en in Krimpen aan den IJssel. Door u neer te leggen op verschillende matrassen, rekening houdend met lengte, gewicht en slaaphouding, ontstaat er een slaapprofiel waarbij we een gedegen advies kunnen uitbrengen.

Zoals een klant terugkoppelt op klantenvertellen.nl:

Tijd genomen voor diepgaand en onderbouwd advies.
Ons oude bed gaf rugklachten, na diepgaande analyse een advies gekregen. Nu, drie weken na het advies en bijbehorende aanpassing van ons bed, worden we nagenoeg zonder rugklachten wakker. Een fijne start van de dag!
- H.J. uit Berkel en Rodenrijs, klantenvertellen.nl

Al 20 Jaar uw vakmensen voor droomwensen

Ervaar uw persoonlijke voorkeur

Samen met u als klant kijken naar wat het best bij u past. We geven hierbij eerlijk advies.

De keuze van een bed, matras, of slaapsysteem kan sterk afhangen van uw persoonlijke omstandigheden. Uw slaapcomfort wordt bepaald door de combinatie van bed, matras, kussens en het juiste bedtextiel. Al deze factoren moeten kloppen wilt u optimaal in slaap kunnen vallen.

Ervaar een matras in de winkel

De opkomst van online is ook voor ons niet te ontkennen. Er worden diverse (budget) matrassen aangeboden via verschillende kanalen. Allemaal met de mooiste omschrijving, verhalen en goede beoordelingen. Dit maakt het voor u niet makkelijker. 

De manier om een matras te kiezen is niet online. U wilt het ervaren. De verschillende matras kernen, afdek lagen en matras hoezen voelen allemaal anders aan. En dit kunt u alleen in de beddenspeciaalzaak naast elkaar bekijken. Zo ontstaat er een goed beeld over wat u het prettigste vind.


Klanten vertellen online

Deel uw ervaring met ons. Zo zijn wij in staat om onze persoonlijke service zo hoog mogelijk te houden.

Op onze website bieden we naast informatie ook de mogelijkheid om persoonlijk contact met u te hebben. Zo nodigen we al onze klanten uit om op het onafhankelijk digitaal platform klantenvertellen.nl hun mening te geven over ons product en onze aanpak. Dat levert eerlijke reviews op waar wij zelf geen invloed op kunnen uitoefenen. Ze geven een impressie van hoe klanten onze persoonlijke benadering, product, levering, service en communicatie hebben ervaren. Van aankoop tot afleveren. Kijk zelf maar eens om een indruk te krijgen. Wij zijn er trots op!

Reviews

Fijne, goede en professionele advies! Zeer tevredenn

We werden zeer prettig geholpen en vonden dat de verkoper veel kennis had over alles.

R. Hoogendoorn uit Waddinxveen

Zeer goed.

Van advies tot aan het plaatsen ben ik zeer tevreden. Communicatie verliep goed en netjes. Zeker geen spijt, echt een aanrader!

Mirjam uit Bodegraven

Heel prettig en deskundig geholpen en geadviseerd. Bezorging ook heel prettig

Heel goed en prettig

Hwl uit Leidschendam

Goede woorden en goede daden.

Kennis en service gaan hier samen.

Ger uit Capelle a/d IJssel

Droomvlucht maakt waar wat ze pretenderen!

Veel keus, uitstekend advies, correcte levering en plaatsing!

Geo uit Nieuwerkerk a/d IJssel

Heel goed

Zeer goed

Gjm schenk uit Zoetermeer

prima

goed geholpen

Sjon uit Krimpen aan de lek

Voldoet volledig aan de verwachting

Gesprekken in de showroom waren fijn. Behulpzaam in keuze. Levering was ook netjes en op afgesproken tijd. Er werd niets onnodig achtergelaten.

Dirk uit Barendrecht

Top

Mooie zaak, heel veel keuze in bedden. Gelijk al bij binnenkomst straalde het bedrijf vertrouwen uit. Goed en deskundig geholpen. Goede service, levering netjes en op tijd!

Ietje uit Zoetermeer

Snel geholpen

Persoonlijk en goed

Ina bakker uit Rotterdam