Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering | Droomvlucht Slaapcomfort

Goed slaapcomfort moet je ervaren. Proef liggen is hierbij echt nodig. Ervaar het in onze beddenwinkel.

Regelmatig krijgen wij in onze beddenwinkel de vraag of proef liggen in de winkel wel echt nuttig is. Er wordt vaak getwijfeld of er echt goed te voelen is in de winkel of het matras aansluit. Het is tenslotte een "momentopname", wordt er dan gezegd. Uiteraard klopt het dat je het matras moet ervaren. Maar proef liggen in de winkel heeft wel degelijk nut. 

Al 20 jaar Persoonlijke benadering

Droomvlucht Slaapcomfort is inmiddels al 20 jaar actief op de beddenmarkt en uitgegroeid tot een specialist op het gebied van slapen en slaapkamer meubels. Zonder persoonlijke benadering had dit niet gelukt.

Elke klant verdient van ons maatwerk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ieder bed moet immers goed zijn. En ook moet het afgestemd zijn op de wensen van de klant. Daar zorgen we voor in onze vestiging in Zevenhuizen en in Krimpen aan den IJssel. Door u neer te leggen op verschillende matrassen, rekening houdend met lengte, gewicht en slaaphouding, ontstaat er een slaapprofiel waarbij we een gedegen advies kunnen uitbrengen.

Zoals een klant terugkoppelt op klantenvertellen.nl:

Tijd genomen voor diepgaand en onderbouwd advies.
Ons oude bed gaf rugklachten, na diepgaande analyse een advies gekregen. Nu, drie weken na het advies en bijbehorende aanpassing van ons bed, worden we nagenoeg zonder rugklachten wakker. Een fijne start van de dag!
- H.J. uit Berkel en Rodenrijs, klantenvertellen.nl

Al 20 Jaar uw vakmensen voor droomwensen

Ervaar uw persoonlijke voorkeur

Samen met u als klant kijken naar wat het best bij u past. We geven hierbij eerlijk advies.

De keuze van een bed, matras, of slaapsysteem kan sterk afhangen van uw persoonlijke omstandigheden. Uw slaapcomfort wordt bepaald door de combinatie van bed, matras, kussens en het juiste bedtextiel. Al deze factoren moeten kloppen wilt u optimaal in slaap kunnen vallen.

Ervaar een matras in de winkel

De opkomst van online is ook voor ons niet te ontkennen. Er worden diverse (budget) matrassen aangeboden via verschillende kanalen. Allemaal met de mooiste omschrijving, verhalen en goede beoordelingen. Dit maakt het voor u niet makkelijker. 

De manier om een matras te kiezen is niet online. U wilt het ervaren. De verschillende matras kernen, afdek lagen en matras hoezen voelen allemaal anders aan. En dit kunt u alleen in de beddenspeciaalzaak naast elkaar bekijken. Zo ontstaat er een goed beeld over wat u het prettigste vind.


Klanten vertellen online

Deel uw ervaring met ons. Zo zijn wij in staat om onze persoonlijke service zo hoog mogelijk te houden.

Op onze website bieden we naast informatie ook de mogelijkheid om persoonlijk contact met u te hebben. Zo nodigen we al onze klanten uit om op het onafhankelijk digitaal platform klantenvertellen.nl hun mening te geven over ons product en onze aanpak. Dat levert eerlijke reviews op waar wij zelf geen invloed op kunnen uitoefenen. Ze geven een impressie van hoe klanten onze persoonlijke benadering, product, levering, service en communicatie hebben ervaren. Van aankoop tot afleveren. Kijk zelf maar eens om een indruk te krijgen. Wij zijn er trots op!

Reviews

goede ervaring

In de winkel zijn we goed geholpen, goed advies gekregen er wordt ook de tijd voor je genomen. De mannen die het bed hebben geïnstalleerd waren aardig en hebben het prima gedaan.

Brigitta uit Zoetermeer

Eerlijk advies in het verleden, waardoor we voordeliger uit waren.

7 jaar geleden complete boxspring met topper gekocht. Nu toe aan een nieuwe topper, dus weer naar Droomvlucht gegaan omdat we vertrouwen in deze winkel hebben. We zijn opnieuw niet teleurgesteld!

Paul uit Capelle aan den IJssel

Top service en geweldig bed!

Mijn bed werd snel geleverd en in elkaar gezet! Top service en het bed ligt heerlijk!!

Ilse uit Rotterdam

Deskundig en klantvriendelijk

Bij Droomvlucht in Zevenhuizen zijn wij goed geinformeerd en vriendelijk geholpen bij onze zoektocht naar een nieuw bed.

Lidia uit Zoetermeer

Echt een fantastisch bed

Bij de aankoop moesten we eerst kenbaar maken dat we wel echt geïnteresseerd waren in kwaliteit en toen heeft de verkoper ons kundig geholpen aan een bed wat echt bij ons past. De aankoop werd afgerond en een verwachte leverdatum afgesproken. Ik heb toen zelf gebeld om te vragen of ik het bedrag moest overmaken en of de levering nog door zou gaan. Er werd gezegd dat de verwachte leverdatum nog hetzelfde was. Daarna heb ik moeten bellen of ze het bedrag goed hadden ontvangen (toch een flink bedrag van een paar duizend euro, dat wil je even bevestigd hebben). Dat was goed aangekomen wel was de verwachte levertijd nog onzeker. Een week voor de verwachte levertijd hebben wij on bed weggedaan zodat we de slaapkamer nog konden schilderen. Een weekje op een logeerbedje slapen is niet zo erg. Echter werd de levering vertraagd tot 2 of 3 keer toe, natuurlijk door corona is het overmacht, maar de communicatie omtrent de levering was niet heel pro-actief. Uiteindelijk na 3 weken op een logeerbedje en wederom een onduidelijke leverdatum hebben we nog eens gebeld en toen hebben ze een tijdelijk bed geleverd zodat we de laatste 2 weken nog een beetje degelijk konden slapen. Dat was zeer netjes en snel geregeld. De levering van het uiteindelijk bed ging soepel, zeer kundige installateurs en zeer vriendelijk. Ik weet nu niet of wij gewoon pech hadden dat we midden in de corona crisis zaten en daardoor de druk en de communicatie iets tegenvielen, maar uiteindelijk zijn we zeeeer tevreden met het bed, de levering en de geboden tussenoplossing. We hebben deze zaak aan diverse kennissen en vrienden aangeraden.

Rian uit Poortugaal

Comfort geldt niet alleen voor de bedden!

Prachtige bedden in allerlei prijsklassen. Stuk voor stuk comfortabel. Zo voel je je ook als klant in deze zaak, comfortabel!

M. uit Nieuwerkerk a/d IJssel

gord

prima service en keurig op tijd geleverd

clara oosterwijk uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Fijn geholpen.

Zoals ik hierboven al zegt,goed advies en een keurige aflevering. Veel keuze dus je slaagt altijd.

Annie uit Nieuwerkerk aan de IJssel

Buitengewoon professioneel en zeer vriendelijk

Zie bovenstaande.

Ellen uit Krimpen aan den IJssel

perfecte service, zowel in de winkel als met het thuisbezorgen

Goed advies gekregen!

Linda uit Capelle a/d IJssel