Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering | Droomvlucht Slaapcomfort

Goed slaapcomfort moet je ervaren. Proef liggen is hierbij echt nodig. Ervaar het in onze beddenwinkel.

Regelmatig krijgen wij in onze beddenwinkel de vraag of proef liggen in de winkel wel echt nuttig is. Er wordt vaak getwijfeld of er echt goed te voelen is in de winkel of het matras aansluit. Het is tenslotte een "momentopname", wordt er dan gezegd. Uiteraard klopt het dat je het matras moet ervaren. Maar proef liggen in de winkel heeft wel degelijk nut. 

Al ruim 23 jaar Persoonlijke benadering

Droomvlucht Slaapcomfort is inmiddels al ruim 23 jaar actief op de beddenmarkt en uitgegroeid tot een specialist op het gebied van slapen en slaapkamer meubels. Zonder persoonlijke benadering had dit niet gelukt.

Elke klant verdient van ons maatwerk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ieder bed moet immers goed zijn. En ook moet het afgestemd zijn op de wensen van de klant. Daar zorgen we voor in onze vestiging in Zevenhuizen en in Krimpen aan den IJssel. Door u neer te leggen op verschillende matrassen, rekening houdend met lengte, gewicht en slaaphouding, ontstaat er een slaapprofiel waarbij we een gedegen advies kunnen uitbrengen.

Zoals een klant terugkoppelt op klantenvertellen.nl:

Tijd genomen voor diepgaand en onderbouwd advies.
Ons oude bed gaf rugklachten, na diepgaande analyse een advies gekregen. Nu, drie weken na het advies en bijbehorende aanpassing van ons bed, worden we nagenoeg zonder rugklachten wakker. Een fijne start van de dag!
- H.J. uit Berkel en Rodenrijs, klantenvertellen.nl

Al ruim 23 jaar uw vakmensen voor droomwensen

Ervaar uw persoonlijke voorkeur

Samen met u als klant kijken naar wat het best bij u past. We geven hierbij eerlijk advies.

De keuze van een bed, matras, of slaapsysteem kan sterk afhangen van uw persoonlijke omstandigheden. Uw slaapcomfort wordt bepaald door de combinatie van bed, matras, kussens en het juiste bedtextiel. Al deze factoren moeten kloppen wilt u optimaal in slaap kunnen vallen.

Ervaar een matras in de winkel

De opkomst van online is ook voor ons niet te ontkennen. Er worden diverse (budget) matrassen aangeboden via verschillende kanalen. Allemaal met de mooiste omschrijving, verhalen en goede beoordelingen. Dit maakt het voor u niet makkelijker. 

De manier om een matras te kiezen is niet online. U wilt het ervaren. De verschillende matras kernen, afdek lagen en matras hoezen voelen allemaal anders aan. En dit kunt u alleen in de beddenspeciaalzaak naast elkaar bekijken. Zo ontstaat er een goed beeld over wat u het prettigste vind.


Klanten vertellen online

Deel uw ervaring met ons. Zo zijn wij in staat om onze persoonlijke service zo hoog mogelijk te houden.

Op onze website bieden we naast informatie ook de mogelijkheid om persoonlijk contact met u te hebben. Zo nodigen we al onze klanten uit om op het onafhankelijk digitaal platform klantenvertellen.nl hun mening te geven over ons product en onze aanpak. Dat levert eerlijke reviews op waar wij zelf geen invloed op kunnen uitoefenen. Ze geven een impressie van hoe klanten onze persoonlijke benadering, product, levering, service en communicatie hebben ervaren. Van aankoop tot afleveren. Kijk zelf maar eens om een indruk te krijgen. Wij zijn er trots op!

Reviews

Prima

Goed en fijn geholpen

T.de Waardt uit Capelle aan den IJssel

Goed

Goed behandeld goed advies

M humme uit Krimpen aan den IJssel

fijn geholpen

van bestellen tot plaatsen is perfect verlopen

Abraham van de Kasteele uit Poortugaal

goede service

uitgebreid geinformeerd over de mogelijkheden en een persoonlijk advies ontvangen, de ruimte gekregen om nog in andere beddenzaken te orienteren dus totaal niet opdringerig, ook direct heerlijk beddengoed kunnen bestellen, bed werd binnen de beloofde levertijd bezorgd en het slaapt heerlijk, bloemen ontvangen door het aanbrengen van een nieuwe klant

Karin uit Zoetermeer

2de bed en weer zeer tevreden

Pas ons 2de bed bij droomvlucht gekocht en ontvangen. Advies was perfect en de aflevering en montage ook perfect.

H. uit Den Haag

Fijne winkel met veel tijd en aandacht voor de klant!

We zijn fijn geholpen in de winkel! Verkopers nemen alle tijd voor je en halen alles uit de kast om het meest geschikte te vinden. Geen opdringerige verkoop methodes, maar heel vrijblijvende adviezen! Ga zo door! We liggen heerlijk op ons Serta bed en de fijne kussens van Silvana! Voelen ons nog steeds elke avond prins en prinses in dit heerlijke bed!

Bart uit Krimpen aan den ijssel

Goede service en klantvriendelijk

Goed geholpen met de aankoop en ook de mannen van de bezorging van. het bed waren zeer klantvriendelijk

Linda uit Krimpen aan den IJssel

Prima verzorgd

Alles netjes af gehandeld wezij tevreden

Dg simons uit Krimpen aan den ijssel

zeer prettige verkoper

Er was alle tijd voor ons en de verkoper gaf goede informatie. Heel leuk, het bloemetje voor onze zoon en schoondochter die ons naar jullie hebben verwezen.

G.V. Schouten uit Rotterdam

heel fijn

Bij mijn schoonmoeder is een dekbed bezorgd. En zelfs even in de hoes gedaan. Fantastisch en een zeer blijde schoonmoeder.

adri jongeneel uit Nieuwerkerk aan den IJssel