Pullman Rotterdam | Droomvlucht slaapcomfort | Pullman Boxsprings

Uw Pullman dealer

in regio Rotterdam

Pullman boxsprings, matrassen en meer

Bij Droomvlucht Slaapcomfort vindt u een grote collectie Pullman boxsprings, matrassen en accessoires.

Al jaren gaat Droomvlucht Slaapcomfort hand in hand met Pullman als het gaat om kwaliteit en veelzijdigheid. Met zowel Pullman boxsprings, matrassen als variaties in hoofdborden hebben we alles in huis om u van een passende boxspring of matras te voorzien.

Pullman, de uitvinder van de boxspring.

Pullman is een echt pioneer op de beddenmarkt. Als eerste fabrikant produceerde zij het bed met pocketveren interieur: De boxspring. Door een matras op een matras te leggen creëerde Pullman de mogelijkheid om optimaal slaapcomfort samen te stellen. Deze trent sloeg in het begin vooral aan bij hotelketens maar werd vanuit die wereld al gauw overgenomen door de gewone mensen. Het comfort van een luxe hotelbed wil je immer ook thuis. Met een Pullman boxspring is dit ineens mogelijk.

Later zijn aan het assortiment boxsprings ook matrassen toegevoegd. De zelfde pocketvering werd als basis genomen voor het creëeren van ondertussen 'het beste matras voor zijslapers'. De Pullman Silverline matrassen zijn daar het perfecte voorbeeld van. Luxe 7-zone pocketvering matrassen met comfortabele afdeklaag voor optimaal slaapcomfort.

Uitgebreid Pullman assortiment

Tegenwoordig bestaat het Pullman assortiment uit een groot aantal boxspringmodellen, matrassen, comforttoppers en bijartikelen in diverse stijlen. Van landelijk tot scandinavisch, van klassiek tot modern. Alle Pullman modellen geven een gevoel van luxe, comfort en stijl.

PULLMAN INTRODUCEERT: HET SEIZOENSBED

Pullman introduceert deze herfst het 'seizoensbed'. Het seizoensbed is een nieuw concept dat inhoudt dat ieder seizoen een bepaalde boxspring of bed wordt uitgelicht.

Deze herfst is dat de Pullman boxspring Portland. Samen met de benoeming tot seizoensbed komt ook een mooie korting van €300,- op de vlakke-, en €500,- op een elektrisch verstelbare boxspring.

Bekijk de boxspring hier

Bekijk de actievoorwaarden*

De Pullman Silverline Premier en Excellence matrassen.

Al meerdere malen op rij zijn de Silverline Premier matras en de Silverline Excellence matras door de consumentenbond als beste uit de test gemarkeerd.

Door de pocketvering en luxe afdeklaag zijn deze matrassen meerdere malen als beste getest voor zij- en rugslapers. Het matras biedt optimale ondersteuning aan de heup en schouder door de aangepaste zone's. 

Naar de Pullman Silverline Premier matras

Naar de Pullman Silverline Excellence matras


Pullman: De uitvinder van de pocketveer.

Voor bedden, matrassen en boxsprings heeft pullman een unieke oplossing ontwikkeld. De binnenvering ofwel de pocketveer.

Om goed te slapen en uitgeslapen op te staan, kunt u bij Pullman zeker terecht. Pullman ontwikkelde namelijk als eerste de matras met binnenvering en pas nog, de matras met Inside Pocketvering.

Ook de boxspring is uitgevonden door Pullman. In de slaapkamers van de Grand Hotels, slapen de gasten daarom bij voorkeur op bedden, matrassen of boxsprings van Pullman. Vandaar dat u ook in de slaapkamers thuis, steeds meer bedden, matrassen en boxsprings van Pullman ziet.


Een boxspring van pullman uitgevoerd in bijzondere stoffen

Een Pullman boxspring kan in vele bijzondere stoffen worden uitgevoerd. Ieder stof met zijn eigen unieke eigenschappen. Expressief of ingetogen. Modern of juist klassiek. Laat uw fantasie de vrije loop.

Kumia
100 white
200 taupe
300 beige
400 brown
500 antracite
600 black
Tresor
100 midnight
200 silver
500 taupe
800 antracite

*Vraag voor een sample en voorbeelden van deze kleurstalen in de winkel.


Een kijkje achter de schermen bij dé beddenmaker van Nederland.

Pullman is een transparant en eerlijk bedrijf. Dit maken zij onder andere inzichtelijk door een kijkje achter de schermen te bieden.


Meer informatie over Pullman

Heeft u vragen over Pullman boxsprings, matrassen of accessoires?

Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel. Wij vertellen u graag meer over Pullman, haar producten en het comfort dat zij te bieden heeft.