Pullman Rotterdam | Droomvlucht slaapcomfort | Pullman Boxsprings

Uw Pullman dealer

in regio Rotterdam

Pullman Rotterdam | Boxsprings, matrassen en meer

Uw dealer is Pullman Rotterdam. Bij Droomvlucht Slaapcomfort vindt u een grote collectie Pullman boxsprings, matrassen en accessoires.

Al jaren gaat Droomvlucht Slaapcomfort hand in hand met Pullman als het gaat om kwaliteit en veelzijdigheid. Met zowel Pullman boxsprings, matrassen als variaties in hoofdborden hebben we alles in huis om u van een passende boxspring of matras te voorzien.

Uitgebreid Pullman assortiment

Tegenwoordig bestaat het Pullman assortiment uit een groot aantal boxspring combinaties, matrassen, comforttoppers en bijartikelen in diverse stijlen. Van landelijk tot scandinavisch, van klassiek tot modern. Een ding is zeker: Pullman staat al 90 jaar garant voor een gevoel van luxe, comfort en stijl.

 Bijzondere boxsprings 
 van Pullman 

Ontdek de boxsprings bij Pullman Rotterdam

Voor bedden, matrassen en boxsprings heeft pullman een unieke oplossing ontwikkeld. De binnenvering ofwel de pocketveer.

Om goed te slapen en uitgeslapen op te staan, kunt u bij Pullman zeker terecht. Pullman ontwikkelde namelijk als eerste de matras met binnenvering en pas nog, de matras met Inside Pocketvering.

Ook de boxspring is uitgevonden door Pullman. In de slaapkamers van de Grand Hotels, slapen de gasten daarom bij voorkeur op bedden, matrassen of boxsprings van Pullman. Vandaar dat u ook in de slaapkamers thuis, steeds meer bedden, matrassen en boxsprings van Pullman ziet.

Een Pullman Boxspring heeft inhoud

Wat ooit, 90 jaar geleden, begon als een inside-pocketveer matras is uitgegroeit tot een kwaliteitsproduct van ongekende kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek de boxsprings van Pullman bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Opgebouwd uit een geveerde boxspring bodem, gestoffeerde matras en luxe topdekmatras bent u goed en comfortabel ondersteund. Door een mooi hoofdbord bij uw slaapkamer uit te kiezen bent u in staat deze te transformeren naar een ware suite. Door een brede keuze aan stoffen en kleuren bent u in staat om met een Pullman boxspring uw eigen bed samen te stellen. Kwaliteit én stijl die past bij uw behoefte. Verlangt u al naar uw Pullman?

Ontdek de boxsprings

PULLMAN INTRODUCEERT: HET SEIZOENSBED

Pullman introduceert dit voorjaar wel een heel bijzonder 'seizoensbed'. Ga extra luxe de zomer in met deze Luxe boxspring Belleville Stitch.

Voorzien van de best geteste matrassen is deze boxspring in staat het hoogst mogelijke comfort te bieden. Samen met de benoeming tot seizoensbed komt ook een mooie korting op de complete setprijs. Verwen uzelf én uw slaapkamer dus dit voorjaar.

Bekijk de boxspring hier

Bekijk de actievoorwaarden*

De pocketveer matrassen van Pullman Rotterdam

Als uitvinder van de pocketveer weet Pullman als geen ander wat goede ondersteuning is. Ervaar het in de Pullman matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Nooit meer moe wakker worden.. Dat kan alleen bij de juiste keuze van een matras. Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust. En voor wie daar graag nóg een dimensie aan toevoegt zijn er diverse comforttoppers.

Het geheim van Pullman?
Alle matrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. 

Daarnaast zijn er standaard handvaten aanwezig op de matrassen. Dit maakt het draaien van de matras gemakkelijker, en dit is goed voor het onderhoud van de matras. We adviseren dan ook om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm uitvoering.

Ontdek de Pullman matrassen

 

 Als beste uit de test 

Bekijk de matrassentest

Uw slaapkamer compleet met Pullman Rotterdam

Wanneer u goed comfort heeft gevonden in een boxspring of matras van Pullman is het tijd voor de slaapkamer. Maak uw slaapkamer compleet met Pullman Rotterdam bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Als grootste Pullman dealer in de regio Rotterdam kunnen wij u alle opties in onze beddenwinkel laten zien. Van nachtkastjes tot nachtlampjes. Laat u inspireren door ons assortiment online of kom langs in de beddenwinkel in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel. Wij zorgen er voor dat u met de accessoires van Pullman uw slaapkamer helemaal naar wens kunt inricht.