Pullman Rotterdam | Droomvlucht slaapcomfort | Pullman Boxsprings

Uw Pullman dealer

in regio Rotterdam

Pullman Rotterdam | Boxsprings, matrassen en meer

Welkom bij Pullman Rotterdam. Droomvlucht Slaapcomfort is uw leverancier van Pullman. In onze beddenwinkels vindt u een grote collectie Pullman boxsprings, matrassen en accessoires.

Al jaren gaat Droomvlucht Slaapcomfort hand in hand met Pullman als het gaat om kwaliteit en veelzijdigheid. Met zowel Pullman boxsprings, matrassen als variaties in hoofdborden hebben we alles in huis om u van een passende boxspring of matras te voorzien.

Uitgebreid Pullman assortiment

Tegenwoordig bestaat het Pullman assortiment uit een groot aantal boxspring combinaties, matrassen, comforttoppers en bijartikelen in diverse stijlen. Van landelijk tot scandinavisch, van klassiek tot modern. Een ding is zeker: Pullman staat al 90 jaar garant voor een gevoel van luxe, comfort en stijl.

Pullman Boxsprings

Slaapcomfort op hoog niveau

Ontdek de boxsprings bij Pullman Rotterdam

Slapen op een Pullman boxspring is een ervaring om nooit te vergeten. Ongekend comfort en vakmanschap gaan hand in hand.

Wanneer u in onze beddenwinkel een boxspring van Pullman ervaart zult u merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit komt mede door het unieke pocketvering-interieur dat Pullman gebruikt in zowel de elektrisch verstelbare als vlakke boxsprings. Daarnaast weet Pullman als geen ander hoe een boxspring vorm gegeven moet worden. De stijlvolle designs, kwalitatieve stoffen en hoogwaardige afwerking maken Pullman tot een Nederlands kwaliteitsproduct van wereld klasse.

Ontdek de boxspring collectie

Matrassen en toppers

De pocketveer matrassen van Pullman Rotterdam

Als uitvinder van de pocketveer weet Pullman als geen ander wat goede ondersteuning is. Ervaar het in de Pullman matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Nooit meer moe wakker worden.. Dat kan alleen bij de juiste keuze van een matras. Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust. En voor wie daar graag nóg een dimensie aan toevoegt zijn er diverse comfort toppers.

Het geheim van Pullman?
Alle matrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. 

Daarnaast zijn er standaard handvatten aanwezig op de matrassen. Dit maakt het draaien van de matras gemakkelijker, en dit is goed voor het onderhoud van de matras. We adviseren dan ook om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm uitvoering.

Ontdek de Pullman matrassen

 

Nachtkastjes, poten en Accessoires

Uw slaapkamer compleet met Pullman Rotterdam

Wanneer u goed comfort heeft gevonden in een boxspring of matras van Pullman is het tijd voor de slaapkamer. Maak uw slaapkamer compleet met Pullman Rotterdam bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Als grootste Pullman dealer in de regio Rotterdam kunnen wij u alle opties in onze beddenwinkel laten zien. Van nachtkastjes tot nachtlampjes. Laat u inspireren door ons assortiment online of kom langs in de beddenwinkel in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel. Wij zorgen er voor dat u met de accessoires van Pullman uw slaapkamer helemaal naar wens kunt inricht.

Maak een afspraak

Kom Pullman ervaren bij Droomvlucht Slaapcomfort.
Onze adviseurs laten u graag alle matrassen, comfort types en stoffen zien om zo uw eigen Pullman samen te stellen.

Afspraak in Zevenhuizen

Afspraak in Krimpen aan den IJssel