Pullman boxsprings Rotterdam | bij Droomvlucht Slaapcomfort

Ontdek de ongekende luxe van

Pullman boxsprings

Pullman boxsprings Rotterdam | bij Droomvlucht Slaapcomfort

Wat ooit, 90 jaar geleden, begon als een inside-pocketveer matras is uitgegroeit tot een kwaliteitsproduct van ongekende kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek de boxsprings van Pullman bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Het comfort en de ondersteuning van een Pullman boxspring is ongekend. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

Opgebouwd uit een geveerde boxspring bodem, gestoffeerde matras en luxe topdekmatras bent u goed en comfortabel ondersteund. Door een mooi hoofdbord bij uw slaapkamer uit te kiezen bent u in staat deze te transformeren naar een ware suite. Door een brede keuze aan stoffen en kleuren bent u in staat om met een Pullman boxspring uw eigen bed samen te stellen. Kwaliteit én stijl die past bij uw behoefte. Verlangt u al naar uw Pullman?

Pullman boxspring Belleville

Stijlvolle twee-persoons boxspring combinatie uit de Silverline collectie van Pullman. Het hoofdbord is elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af.

Bekijk de boxspring Belleville

Pullman Boxspring Brantford

Robuust en stijlvol klassiek! Dit prachtige gecapitonneerde hoofdbord van Pullman past goed in een modern, maar ook in een landelijk interieur. Durft u het de Pullman boxspring Brantford aan? 

Bekijk de details

Pullman boxspring Charlotte

De pullman boxspring Charlotte brengt klassieke romantiek terug in de slaapkamer.

Ontdek de mogelijkheden

Pullman boxspring Clarington

Moderne, slanke en zachte lijnen kenmerken dit model. De Pullman boxspring Clarington is om door een ringetje te halen.

Bekijk deze boxspring

Pullman Boxspring Columbus

Eenvoud hoeft niet saai te zijn. Niet recht-toe recht-aan. Net even anders kan heel mooi uitpakken namelijk. Kijk maar naar deze Pullman boxspring Columbus.

Bekijk de mogelijkheden

Pullman Boxspring Cornwall

Deze moderne boxspring combinatie past in iedere slaapkamer! De stoere uitstraling en stevige weefstructuur van de stof is typerend voor de Pullman Cornwall.

Bekijk deze boxspring

Pullman boxspring Madison

Een hoofdbord wordt een stijl element. Het maakt niet alleen uw boxspring, maar uw hele slaapkamer mooi. Kijk maar eens naar het hoofdbord Madison.

Bekijk de boxspring

Pullman boxspring ottawa

Deze Pullman boxspring Ottowa is een robuuste boxspringcombinatie die met zijn landelijke uitstraling past in iedere slaapkamer!

Bekijk de mogelijkheden

Pullman boxspring Portland

Een stijlvol afgewerkt hoofdbord met unieke vertikaal gestikte kussens geven een modern karakter aan uw slaapkamer.

Bekijk de boxspring

Pullman boxspring Toronto

De Pullman boxspring Toronto is een strak vormgegeven boxspringcombinatie uit de collectie van Pullman.

Bekijk de boxspring

Vaste Pullman boxsprings

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort.

De boxsprings hebben een aangename hoogte (Goldline boxspring 26 cm, Silverline boxspring 23 cm) en zijn voorzien van een pocketveringinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Zo krijgt uw lichaam perfecte ondersteuning. Maar ook als u niet slaapt is de boxspring een aanwinst voor uw slaapkamer. Met dank aan de ruime collectie stoffen die aansluiten bij iedere interieurstijl. En rijke details als dubbelnaads stikwerk.


Verstelbare Pullman boxsprings

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe.

Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik weet u moeiteloos de perfecte lighouding te vinden. De verstelbare boxsprings hebben een comfortabele hoogte en veren van rand tot rand. Zo heeft u op elke plek in bed dezelfde, hoogwaardige ondersteuning.


Ervaar Slaapcomfort op hoog niveau bij Droomvlucht Slaapcomfort

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de unieke verende ondersteuning van de bedden in treincoupés die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring.

Ervaar het comfort zelf in een van de beddenwinkels van Droomvlucht Slaapcomfort. Wij hebben alles in huis om u van optimaal advies te kunnen voorzien.