Pullman boxsprings Rotterdam | bij Droomvlucht Slaapcomfort

Ontdek de ongekende luxe van

Pullman boxsprings

Pullman boxsprings Rotterdam | bij Droomvlucht Slaapcomfort

Wat ooit, 90 jaar geleden, begon als een inside-pocketveer matras is uitgegroeit tot een kwaliteitsproduct van ongekende kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek de boxsprings van Pullman bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Het comfort en de ondersteuning van een Pullman boxspring is ongekend. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

Opgebouwd uit een geveerde boxspring bodem, gestoffeerde matras en luxe topdekmatras bent u goed en comfortabel ondersteund. Door een mooi hoofdbord bij uw slaapkamer uit te kiezen bent u in staat deze te transformeren naar een ware suite. Door een brede keuze aan stoffen en kleuren bent u in staat om met een Pullman boxspring uw eigen bed samen te stellen. Kwaliteit én stijl die past bij uw behoefte. Verlangt u al naar uw Pullman?

Pullman boxspring Belleville

Stijlvolle twee-persoons boxspring combinatie uit de Silverline collectie van Pullman. Het hoofdbord is elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af.

Bekijk de boxspring Belleville

Pullman boxspring Charlotte

De pullman boxspring Charlotte brengt klassieke romantiek terug in de slaapkamer.

Ontdek de mogelijkheden

Pullman Boxspring Cleveland

Een zacht hoofdeinde die als mooie omlijsting de boxspring omarmt. De Pullman boxspring Cleveland is stijlvol, zacht en een lust voor het oog. De subtiel rond aflopende hoeken geven deze boxspring een zacht randje mee.

Bekijk de details

Pullman boxspring Detroit

Moderne, slanke en zachte lijnen kenmerken dit model. De Pullman boxspring Detroit is om door een ringetje te halen.

Bekijk deze boxspring

Pullman boxspring Madison

Een hoofdbord wordt een stijl element. Het maakt niet alleen uw boxspring, maar uw hele slaapkamer mooi. Kijk maar eens naar het hoofdbord Madison.

Bekijk de boxspring

Pullman Boxspring Nashville

De statige verticale panelen van dit hoofdbord geven een moderne en industriële uitstraling aan uw boxspring. Ontdek de Pullman boxspring Nashville.

Bekijk de mogelijkheden

Pullman Boxspring Orlando

Een uitermate zacht en fluffy hoofdbord met een stijlvolle belijning. Dat moet de Pullman boxspring Orlando zijn.

Bekijk deze boxspring

Pullman boxspring ottawa

Deze Pullman boxspring Ottowa is een robuuste boxspringcombinatie die met zijn landelijke uitstraling past in iedere slaapkamer!

Bekijk de mogelijkheden

Pullman boxspring Seattle

Waar klassiek en modern elkaar ontmoeten ontstaat iets moois. De Pullman boxspring Seattle is het stijlvolle resultaat.

Bekijk de boxspring

Pullman boxspring Virginia

Klassiek maar toch een tikje eigenwijs. Ontdek de Pullman boxspring Virginia.

Bekijk de boxspring

Vaste Pullman boxsprings

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort.

De boxsprings hebben een aangename hoogte (Goldline boxspring 26 cm, Silverline boxspring 23 cm) en zijn voorzien van een pocketveringinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Zo krijgt uw lichaam perfecte ondersteuning. Maar ook als u niet slaapt is de boxspring een aanwinst voor uw slaapkamer. Met dank aan de ruime collectie stoffen die aansluiten bij iedere interieur stijl. En met oog voor detail in de rijke details als dubbelnaads stikwerk, accentbiezen en stijlvolle bedpoten in verschillende hoogtes en materialen.


Verstelbare Pullman boxsprings

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe.

Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik weet u moeiteloos de perfecte zet-, lig- of ontspanningshouding te vinden. De verstelbare boxsprings hebben een comfortabele hoogte en veren van rand tot rand. Zo heeft u op elke plek in bed dezelfde, hoogwaardige ondersteuning.

Onder verstelbare boxsprings verstaan we bij Pullman altijd een 2-motorige uitvoering. Dit houdt in dat de boxspring zowel aan het hoofdeinde als aan het voeteneinde te verstellen is. We herkennen deze boxsprings aan een subtiele plint onder aan de boxspringbodem. Hierdoor is de motor netjes weg gewerkt in de boxspring en heeft de bedbodem een stabiele basis om keer op keer versteld te kunnen staan.

Een elektrisch verstelbare pullman boxspring moet op een pootje van minstens 12 cm hoog komen te staan. Dit heeft te maken met de motor en de toegankelijkheid onder het bed. Wees hier dus op voorbereid, een verstelbare boxspring brengt niet alleen het comfort, maar ook het bed zelf naar iets grotere hoogte.


Ervaar Pullman boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de unieke verende ondersteuning van de bedden in treincoupés die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring.

Ervaar het comfort zelf in een van de beddenwinkels van Droomvlucht Slaapcomfort. Wij hebben alles in huis om u van optimaal advies te kunnen voorzien.