Pullman Boxspring Express | bij Droomvlucht Slaapcomfort

Pullman Express boxsprings

Kwaliteit voor een express prijs

Pullman Boxspring Express | bij Droomvlucht Slaapcomfort

De trein deint zachtjes heen en weer terwijl deze met een vast ritme over het spoor beweegt en het landschap doorkruist. Ga met ons mee en ontdek de Pullman Express collectie.

Pullman Express; met zorg samengesteld

Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wil zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en comforttopper, zijn er de Pullman Express modellen. Bewezen combinaties die geen enkele concessie doen aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat.

De Pullman Express boxsprings zijn leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering.


Pullman, uw nachtrust in goede handen.

U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Door de combinatie van pocketveren in de boxspring, keuze uit verschillende matrassen en diverse topdek matrassen is het perfecte comfort samen te stellen. De unieke InSide pocketveer-interieur van de luxe matrassen is in staat extra stabiliteit en ondersteuning te bieden. Zowel voor de vaste en verstelbare boxsprings.

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. De Pullman Express boxsprings zijn hier geen uitzondering op. Drie stijlvolle actiemodellen voor een extra scherpe prijs. Het gevolg van meer dan 80 jaar ervaring met pocketveren en matrassen. 

Nog steeds werkt Pullman dag en nacht aan een subliem ligcomfort voor een heerlijke ontspannen nachtrust. Alle producten worden in Nederland door vakmensen met de hand gemaakt. Uw perfecte nachtrust is in goede handen met Pullman.

GRATIS BEDVERLICHTINGSPAKKET

Bij aanschaf van een Express boxspringcombinatie ontvangt de consument een bedverlichtingspakket t.w.v. € 255,- cadeau. Deze set bestaat uit een Private light voor onder de boxsprings en een set bedlampjes voor op het hoofdbord.

Bekijk de collectie

*Bekijk de actievoorwaarden

Pullman Express Leeds

Pullman Boxspring Express Leeds

Het strakke hoofdbord Pullman Express Leeds heeft een hoogte van ca. 107 cm en is aan beide zijden 3 cm breder dan de maat van de boxspring.

Bekijk de boxspring hier

Pullman Express Liverpool

Pullman Boxspring Express Liverpool

Het robuuste hoofdbord Pullman Express Liverpool heeft een hoogte van ca. 112 cm en is aan beide zijden 6 cm breder dan de maat van de boxspring.

Bekijk de boxspring hier

Pullman Express London

Pullman Boxspring Express London

Het eigentijdse, klassieke hoofdbord Pullman Express London heeft een hoogte van ca. 116 cm en is aan beide zijden 22 cm breder dan de maat van de boxspring.

Bekijk de boxspring hier


Meer weten over de Pullman bij Droomvlucht Slaapcomfort?

Bekijk online alle informatie over de boxsprings, matrassen en accessoires of kom langs in een van onze beddenwinkels. We helpen u graag in uw zoektocht naar uw nieuwe Pullman Boxspring.