Pullman matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Ervaar de Pullman matrassen

bij Droomvlucht slaapcomfort

Pullman matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Als uitvinder van de pocketveer weet Pullman als geen ander wat goede ondersteuning is. Ervaar het in de Pullman matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Nooit meer moe wakker worden.. Dat kan alleen bij de juiste keuze van een matras. Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust. En voor wie daar graag nóg een dimensie aan toevoegt zijn er diverse comforttoppers.

Het geheim van Pullman?
Alle matrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. 

Daarnaast zijn er standaard handvaten aanwezig op de matrassen. Dit maakt het draaien van de matras gemakkelijker, en dit is goed voor het onderhoud van de matras. We adviseren dan ook om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm uitvoering.


Pullman silverline matras

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Het kan echt. U zult dit ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen.

Al meerdere malen op rij zijn de Silverline Premier matras en de Silverline Excellence matras door de consumentenbond als beste uit de test gemarkeerd. Door de pocketvering en luxe afdeklaag zijn deze matrassen meerdere malen als beste getest voor zij- en rugslapers. Het matras biedt optimale ondersteuning aan de heup en schouder door de aangepaste zone's. Alle Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

De middenhoogte van alle Pullman Silverline matrassen is 24 centimeter en worden met de hand in Nederland gemaakt. Ervaar deze matrassen in onze winkel in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel

Pullman silverline Premier matras

Dit matras bevat een geavanceerd 7-zones Pocketinterieur, afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Daardoor voelt de matras wat steviger aan als u gaat liggen. Van alle door de Consumentenbond geteste matrassen biedt de Silverline Premier (evenals Silverline Excellence en Luxury)  de beste ondersteuning voor zijslapers. Ook de veerkracht en ventilerende eigenschappen worden gewaardeerd.

Bekijk de matras

Pullman Silverline Excellence matras

Een Pullman Silverline Excellence matras bevat een geavanceerd 7-zones Honingraat Pocketinterieur. De matras is afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Van alle door de Consumentenbond geteste matrassen biedt de Silverline Excellence de beste ondersteuning voor zijslapers. Ook de veerkracht en ventilerende eigenschappen worden gewaardeerd.

Bekijk de matras

Pullman Silverline Luxury matras

De Silverline Luxury matrassen zijn voorzien van een 7-zones Honingraat interieur. Zo krijgt uw lichaam op elke plek precies de juiste ondersteuning. Afgedekt met Natuurlatex en een jute drukverdeler.

Bekijk de matras

 NIEUW!  Pullman Silverline Alure matras

De Silverline Allure matrassen zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Afgedekt met Comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Verkrijgbaar in Standard en Firm.

Bekijk de matras

 NIEUW!  Pullman Silverline Master matras

De Silverline Master matrassen zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Afgedekt met Latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Verkrijgbaar in Standard en Firm.

Bekijk de matras

 NIEUW!  Pullman Silverline Royal matras

De Silverline Royal matrassen zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Afgedekt met een Natuurlatex en een jute drukverdeler. Verkrijgbaar in Standard en Firm.

Bekijk de matras


Pullman Goldline Matras

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras.

  • Gezoneerde Inside pocketvering
  • Nageharde pocketveren
  • Stoffering damast met wol, zijde en katoen
  • 5 jaar volledige garantie

De middenhoogte van alle Goldline matrassen (Allure, Master en Royal) is 26 centimeter en worden met de hand in Nederland gemaakt. Ervaar deze matrassen in onze winkel in Zevenhuizen.

Pullman Goldline Allure matras

De Pullman Goldline Allure matrassen zijn voorzien van Inside Pocketveren, afgedekt met een laag latex en een jutedrukverdeler. Ook heeft deze matras een damast tijk bewerkt met Sensity® en Stretch. dit matras geeft over het algemeen een stevig en stabiel comfort

Bekijk de matras

Pullman Goldline Master matras

De Pullman Goldline Master matrassen zijn ook voorzien van Inside Pocketveren en worden afgedekt met een laag Natuurlatex en een jute drukverdeler. Ook op de Goldline Master zit Sensity®. De afwerking van het exterieur wordt bij alle Goldline modellen gekenmerkt door Damast en Stretch. De afwerking is handgenopt. Dit matras geeft over het algemeen een soepel en luxe gevoel.

Bekijk de matras

Pullman Goldline Royal matras

De Pullman Goldline Royal matras is voorzien van alle mogelijke luxe en technologie zoals Inside Pocketveren, een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. En Sensity, de behandeling met probiotica op natuurlijk wijze voor een continu fris bed. De matras wordt afgedekt met Natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler. Verkrijgbaar in damast en stretch. Dit matras geeft over het algemeen een ondersteunend en koel gevoel.

Bekijk de matras


Pullman matrassen op uw boxspring

Pullman matrassen zijn ook leverbaar als Colour matras met optioneel een luxe accentbies. Zo maakt u ook uw boxspringcombinatie compleet met de kwaliteit van Pullman.

Bekijk de Pullman boxsprings