Puur boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort

Puur boxsprings

Puur slaapgenot

Puur boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort

In de PUUR boxsprings worden vakkennis en passie voor het product gecombineerd in diverse boxspring modellen. Deze worden in Nederland geproduceerd. U vind Puur bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Voor de productie van de boxsprings van Puur bij Droomvlucht Slaapcomfort worden enkel kwaliteits grondstoffen en materialen gebruikt. Door deze combinatie, en de flexibiliteit van het concept, ontstaat er een topproduct wat er voor zorgt dat u uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen. De boxspring modellen van Puur zijn puur genieten. 

De Puur boxspring kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:

  • 100% Nederlands fabrikaat
  • Handgemaakt met hoogwaardige materialen
  • Grote diversiteit in maten leverbaar. Ook maatwerk mogelijk, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
  • Keuze uit meer dan 20 verschillende stoffen en kleuren
  • Korte levertijden. U heeft al een boxspring binnen 4-5 weken.

Uw persoonlijke Puur boxspring bij Droomvlucht Slaapcomfort

Stel nu uw eigen boxspring samen. Door het modulaire systeem van Puur boxsprings kunt u nu zelf bepalen hoe uw ideale boxspring eruit komt te zien!

De boxspring bedden van Puur zijn voorzien van een 7 zone pocketveer. Hierdoor levert de boxspringbodem een stabiele basis voor het matras en uw lichaam. De combinatie van een 7-zone geneste pocketveermatras welke is afgedekt met een hoogwaardig koudschuim (Hr) maakt dat uw lichaam op de juiste plekken optimaal wordt ondersteund. Een topper naar keuze zorgt voor uw gewenste comfortgevoer en garandeerd dat u uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen.

De Topdekmatrassen van Puur zijn er in de volgende kwaliteiten: Hr Soft & Medium, Pulse (Natuur) Latex en Pearl Gel.