Serta Rotterdam, we make the world's best mattress.

Uw Serta dealer

in regio Rotterdam

Welkom bij Serta Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is dé Serta dealer in regio Rotterdam. Met trots presenteren wij een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings bij ons in de beddenwinkel.

Serta heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaap systemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. Een overdaad aan luxe en comfort is wat er voor u overblijft.

Binnen de slaapwereld is Serta, een van oorsprong Amerikaanse merk, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar bij Droomvlucht Slaapcomfort. Hiermee zijn wij nog steeds de éérste échte Serta dealer in Nederland. Nu kunt u dus ook genieten van een echte Serta boxspring in uw eigen slaapkamer. Dat slaapt lekker!

Serta boxsprings en matrassen voor iedereen!

De matrassen van Serta Rotterdam zijn er voor iedereen die van comfort houdt en met een ruime keuze in hoofdborden krijgt uw bed een uitstraling die bij u past. Als grootste Amerikaanse matrassen fabrikant heeft Serta een matrassen-lijn in Europese maten uitgebracht. De matrassen zijn voorzien van pocketvering en gepatenteerde Serta-Miracoil veren. Een veren pakket dat uit één draad is gefabriceerd en zeer aangenaam over komt. Super comfortabele afdek lagen zoals latex, memoryfoam in combinatie met kasjmir, schapenwol, paardenhaar en zijde zorgen voor het ultieme ligcomfort. De matrassen kunnen worden samen gesteld met twee hard heden in een hoes.

Kom langs in één van onze beddenwinkels en vindt uw ultieme comfort en ondersteuning.

Ontdek het assortiment online:

Marcel Kok
& Marco Korstanje

Al 23 jaar uw Vakmensen voor Droomwensen

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Serta Rotterdam
en wij gaan samen met u opzoek naar de beste slaapervaring voor u.

Afspraak in Zevenhuizen 

Afspraak in Krimpen aan den IJssel

DE ALLERBESTE BOXSPRING TER WERELD

Een boxspring van Serta is een boxspring op maat: tailor made en volgens uw wensen opgebouwd. Met een boxspring geeft u gemakkelijk een persoonlijke touch aan uw slaapkamer.

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper.


DE BELEVENIS VAN SLAPEN OP EEN SERTA BOXSPRING

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend, tijdloos. U kunt kiezen voor de uitstraling die bij u past. De hoofdborden en accessoires maken uw slaapbeleving compleet. 

Een boxspring is opgebouwd uit een boxspringsonderstel, een boxspring- matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap wat hoger en comfortabeler. Een boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt bijzonder comfortabel.

Bekijk alle boxsprings

Ontdek de Express boxsprings van Serta

Drie bekende modellen uitgevoerd als complete actieset. Beperkte stofkeuze zorgen voor een lage levertijd van 3 weken!

Bekijk de modellen.

*Voorraad variëert, vraag in de winkel naar de actuele voorraad en voorwaarden

Ervaar het comfort en de luxe van een echt hotelbed.

Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend. Vergeleken met andere slaapsystemen onderscheidt Serta zich door de opbouw van de matrassen...

Lees meer

Oneindig veel keuze bij Serta Rotterdam

Serta is Amerikaans concept en Amerikanen denken groot, groter, grootst. U kunt het met de hoofdborden van Serta alle kanten op, zowel in de hoogte als de breedte. Bij het samenstellen van uw Serta bed adviseert de Serta-specialist van Droomvlucht Slaapcomfort u graag bij welke mogelijkheden er zijn van bedpootjes tot hoofdborden, nachtkastjes en accessoires. Samenwerken tot een sprekend ontwerp in de slaapkamer is de insteek, van modern tot landelijk, van klassiek tot barok. Onze Collectie Serta boxsprings geven een indicatie van de mogelijkheden. Selecteer de filter boxsprings in onze Collectie.

Het schaap hoort bij Serta

Serta Rotterdam laat het schaap niet in de steek, niet voor niets is het schaap de mascotte van Serta. De schapen die bij u uitgeteld zijn nemen wij onder onze hoede. En na omscholing gaat het schaap mee als gadget naar onze klanten. Want weet u nog... vroeger toen ik niet in slaap kon vallen.

Vraag vrijblijvend informatie aan!