Serta Rotterdam, we make the world's best mattress.

Uw Serta dealer

in regio Rotterdam

Serta Rotterdam

Droomvlucht Slaapcomfort is dé Serta dealer in regio Rotterdam. Met trots presenteren wij een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings bij ons in de showroom in Zevenhuizen.

Serta heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaap systemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. Een overdaad aan luxe en comfort is wat er voor u overblijft.

Binnen de slaapwereld is Serta, een van oorsprong Amerikaanse merk, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar bij Droomvlucht Slaapcomfort. Hiermee zijn wij nogsteeds de éérste échte Serta dealer in Nederland. Nu kunt u dus ook genieten van een echte Serta boxspring in uw eigen slaapkamer. Dat slaapt lekker!

Serta boxsprings en matrassen voor iedereen!

De matrassen van Serta Rotterdam zijn er voor iedereen die van comfort houdt en met een ruime keuze in hoofdborden krijgt uw bed een uitstraling die bij u past. Als grootste Amerikaanse matrassenfabrikant heeft Serta een matrassen-lijn in Europese maten uitgebracht. De matrassen zijn voorzien van pocketvering en gepatenteerde Serta-Miracoil veren. Een veren pakket dat uit één draad is gefabriceerd en zeer aangenaam over komt. Super comfortabele afdeklagen zoals latex, memoryfoam in combinatie met kasjmir, schapenwol, paardenhaar en zijde zorgen voor het ultieme ligcomfort. De matrassen kunnen worden samen gesteld met twee hard heden in een hoes. In de Serta Store van Droomvlucht Slaapcomfort kan men deze matrassen testen en de klanten zullen versteld staan van het comfort.

Serta 15% Najaarsvoordeel

Droomvlucht Slaapcomfort deelt uit! Met extra najaarsvoordeel op de complete Serta collectie.

U ontvangt in de actieperiode van 07-10-2018 tot 18-11-2018 15% korting bij aankoop van een product uit complete Serta collectie. Of u nu een complete boxspringcombinatie of alleen losse matrassen aanschaft, u krijgt van ons 15% korting op de totaal prijs.

Bekijk de actie hier

Serta Actie boxspring Classico

Complete Serta boxspring inclusief Splendid Royal HR 2-core matrassen!
Nu compleet voor de actieprijs vanaf € 2499,-

Bekijk de actieboxspring hier

Serta Actie boxspring magnifique

Een complete boxspringcombinatie met Magnifique hoofdbord, Splendid Superior matrassen en moderne bedpoten.

Nu voor de actieprijs verkrijgbaar vanaf € 3499,-

Bekijk de actieboxspring hier

Serta Boxspring bijoux

Een echt sieraad voor uw slaapkamer.

Bekijk de boxspring hier

Serta Boxspring Lounge

Een bed om bij weg te dromen.

Bekijk de boxspring hier

Serta Boxspring Magnum XL

De Serta magnum, maar dan beter. Met pure weelde overladen waant u zich helemaal weg in dit majesteitelijke bed. Een XL hoofdbord maakt dit een prachtig bed om naar te kijken

Bekijk de boxspring hier

Serta Boxspring Wagner

Een waar kunstwerk dat slaapt als een symfonie, de Serta Wagner heeft het allemaal.

Bekijk hem hier

Oneindig veel keuze bij Serta Rotterdam

Serta is Amerikaans concept en Amerikanen denken groot, groter, grootst. U kunt het met de hoofdborden van Serta alle kanten op, zowel in de hoogte als de breedte. Bij het samenstellen van uw Serta bed adviseert de Serta-specialist van Droomvlucht Slaapcomfort u graag bij welke mogelijkheden er zijn van bedpootjes tot hoofdborden, nachtkastjes en accessoires. Samenwerken tot een sprekend ontwerp in de slaapkamer is de insteek, van modern tot landelijk, van klassiek tot barok. Onze Collectie Serta boxsprings geven een indicatie van de mogelijkheden. Selecteer de filter boxsprings in onze Collectie.

Het schaap hoort bij Serta

Serta Rotterdam laat het schaap niet in de steek, niet voor niets is het schaap de mascotte van Serta. De schapen die bij u uitgeteld zijn nemen wij onder onze hoede. En na omscholing gaat het schaap mee als gadget naar onze klanten. Want weet u nog... vroeger toen ik niet in slaap kon vallen.

Meer weten over Serta?