Serta | Makers van de beste hotel boxspring ter wereld

Maak kennis met

's werelds bekendste Hotel boxspring

Serta | Makers van de beste hotel boxspring ter wereld

Wanneer u opzoek bent naar een écht hotel boxspring dan bent u bij Serta aan het juiste adres. Maak kennis met de makers van de beste hotel boxsprings ter wereld.

Het van oorsprong Amerikaanse merk Serta, dat in Europa produceert, is een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Inmiddels zijn dit al meer dan 4000 hotels!

Mocht u ooit in een Hilton of Mariott hotel hebben geslapen dan heeft u het comfort van Serta kunnen ervaren. Maar bij deze grotere hotelketens wereldwijd houd het niet op. Grote namen als de Bellagio hotel en Ceasars Palace in Las Vegas hebben de suites ingericht met een hotel boxspring van Serta. 'High End' genieten in New York is in de Waldorf Astoria niet heel moeilijk. Ook daar staan boxsprings van Serta.

 

 

Bellagio Las Vegas

Bellagio Las Vegas

Dit hotel en casino is misschien wel het meest bekend om haar muzikale foneinen. Maar een overnachting hier zal een ervaring zijn om nooit te vergeten.

Ceasars Palace Las Vegas

Ceasars Palace Las Vegas

Een icoon aan de Las Vegas Strip. De romeins-geinspireerde uitstraling is de uitgelezen plek voor een extravagante hotel boxspring van Serta.

Waldorf Astoria New York

Waldorf Astoria New York

Wanneer exclusief overnachten in luxe en gastvrijheid nog niet genoeg is. Bij de Waldorf Astoria slaapt u op een hotel boxspring van Serta.

Hotel boxspring met 's werelds beste matras

Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend en dat is niet voor niks! De uitgebalanceerde opbouw van Serta matrassen zorgt voor optimale ondersteuning en comfort.

In een hotel slapen veel verschillende mensen. Hierdoor moet een matras van een hotel boxspring een grote diversiteit aan mensen kunnen dragen. Een Serta boxspring is in ruim 80 jaar doorontwikkeld tot veelzijdig en optimaal ondersteunend bed. Deze kennis en slaapervaring is nu ook bij u thuis te ervaren op een boxspring combinatie uit de Luxury of Limited Series.

Droomvlucht Slaapcomfort verkoopt al sinds 2013 Serta boxsprings in Nederland. We kennen het merk van binnen en van buiten en kunnen u als geen andere aanbieder begeleiden naar het optimale slaapcomfort voor u.

Serta ademt luxe en comfort

Serta draagt bij aan de sfeer in uw interieur, en tilt uw slaapkamer naar een hoger niveau.

Wanneer u van uw slaapkamer een échte hotelkamer wilt maken zit u bij Serta aan het juiste adres. De luxe stoffencollectie, grote hoofdborden en het weldadige comfort dragen allemaal bij aan dit gevoel.

Of u nu voor klassiek wilt gaan of juist modern, bij Serta is er altijd een boxspring die aansluit bij uw visie. Wilt u de boxspring midden in de kamer zetten? Dat kan! De boxsprings kunnen rondom gestoffeerd worden voor een 'self standing' uitvoering. Geeft u voorkeur aan een perfect samenspel tussen boxspring, nachtkastjes, voetenbank en verlichting? Ook daar heeft Serta een passende oplossing voor.

Serta is Tailor Made

Een hotel boxspring is maatwerk. Elke suite moet passen bij de uitstraling van de stad en de beschikbare ruimte in de kamer. Vanuit deze visie is Serta gewend om boxsprings op maat te maken.

Een Serta hotel boxspring wordt met de hand voor u op maat gemaakt. Dit gebeurt in Europa, waar een vakman elke stap van het productieproces volgt. De boxsprings worden met passie in elkaar gezet. Het laatste stuk handwerk mag dan ook niet ontbreken in de afwerking van deze boxsprings. En deze sublieme afwerking maakt de producten uniek in z'n soort.


Meer dan een hotel boxspring

Met Serta bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor de complete inrichting van uw slaapkamer.

Bepaal met het hoofdbord de uitstraling van de boxspring combinatie. Kom proef-liggen om tot het beste matras te komen. Daarnaast is Serta ook enorm praktisch met de bijpassende nachtkasten en storage banken.

Uiteindelijk maakt u de gehele set compleet met luxe bedtextiel van hotelkwaliteit. Lakens van Egyptisch katoen maken dat het liggevoel en het eindplaatje helemaal compleet zijn.

Bekijk de collectie online

Luxe beddenwinkel

in de regio Rotterdam

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Serta Rotterdam
en wij gaan samen met u opzoek naar de beste slaapervaring voor u.

Afspraak in Zevenhuizen 

Afspraak in Krimpen aan den IJssel