Serta Europe Series | Serta Rotterdam | Droomvlucht Slaapcomfort

Serta Europe Series

Serta Europe Series | Serta Rotterdam

Serta is bekend van de grootste hotels ter wereld. Maar het Amerikaanse merk zet voet aan wal in Europa met een stijlvolle collectie 'hotel' boxsprings. Maak kennis met de Serta Europe Series, nu verkrijgbaar bij Droomvlucht Slaapcomfort.

 

Serta, We welcome you to Europe!

Van "'s Worlds best mattress" naar 's Worlds most famous boxsprings". Met Serta slaapt u gegarandeerd op kwaliteit en ultiem comfort. De grootste hotels ter wereld weten dit al jaren. En Serta is dan ook hofleverancier voor hotelketens als het Hilton, Marriott en Sheraton hotels.

Maar u wilt natuurlijk niet alleen op vakantie kunnen genieten van een luxe boxspring. Waarom zou u immers maar een paar weken per jaar écht goed slapen? Serta begrijpt dit, en heeft wat met deze informatie gedaan. Met trots presenteren ze dan ook de Serta Europe Series. Drie luxe boxsprings geïnspireerd op de voornaamste hotels.

Maak kennis met de Serta Europe Series bij Droomvlucht Slaapcomfort. We stellen ze graag aan u voor.

 Serta Europe Series 

 Boxspring Hilton 

Serta Europe Series | Boxspring Hilton

Als in een luxe hotelbed wordt u elke ochtend wakker in deze luxe boxspring van Serta. De Serta Europe Series - Hilton.

De Europe Series zijn nieuw in Nederland en brengen de luxe hotelboxsprings bij u thuis. Het Hilton hotel sweert al jaren bij de luxe boxsprings van Serta. En dit comfort kunt u nu ook thuis ervaren.

Een modern hoofdbord op een stevige boxspring bodem geven stijlvol karakter aan iedere slaapkamer. De ranke poten geven lucht onder de boxspring en zorgen voor een frisse uitstraling. 

Bekijk de boxspring

 Serta Europe Series 

 Boxspring Marriott 

Serta europe series | Boxspring Marriott

Wanneer u in het buitenland een nacht in een tophotel heeft doorgebracht is de kans groot dat deze onder een van de Marriott hotels valt. De Serta Europe Series - Boxspring MArriott

De Europe Series zijn nieuw in Nederland en brengen deze luxe hotel-boxsprings bij u thuis. Ga het avontuur aan en dompel uzelf onder in het luxe gevoel van de Marriott hotels. Met deze luxe boxsprings uit de Europe Series van Serta kunt u dit gevoel nu zonder moeite ervaren.

Endulge yourself in design and style with Marriott

De brede lijst om het hoofdbord doet u verlangen naar een luxe hotelkamer. Het comfort van een luxe hotel wordt perfect verbeeld in deze boxspring. De stevige boxspring en luxe topdekmatras geven u het echte hotel gevoel. En dat betekend elke nacht opnieuw geheel tot rust komen!

Bekijk de boxspring

 Serta Europe Series 

 Boxspring Sheraton 

Serta Europe Series | Boxspring Sheraton

De Sheraton hotels zijn verspreid over de hele wereld. Al meer dan 80 jaar toon aangevend in de beste hotels en resorts is deze boxspring ontwikkeld om dat gevoel bij u thuis te brengen. De Serta Europe Series - Boxspring Sheraton

De Europe Series zijn nieuw in Nederland en brengen de luxe hotelboxsprings bij u thuis. de Sheraton hotels zijn overal waar jij graag wilt zijn. En dat is ook thuis. Met deze luxe boxsprings uit de Europe Series van Serta kunt u dit gevoel nu zonder moeite ervaren.

Bekijk de boxspring


De Serta Europe Series bij Droomvlucht Slaapcomfort

Ontdek de Europe Series van Serta in onze showroom in Krimpen aan den IJssel. Op dit moment heeft de boxspring Marriott een mooie plek in onze showroom en zijn alle stoffen en comforttypes te ervaren. Onze adviseur voorziet u graag van vakkundig advies. 

Uiteraard kunt u ook informatie aanvragen via het aanvraag formulier op de website. Wij zullen uw vraag zo goed mogelijk beantwoorden.


Terug naar Serta Rotterdam