Serta Express boxsprings | Serta Rotterdam | Droomvlucht Slaapcomfort

Snelle service en luxe comfort

Serta Express Collectie

Serta Express boxsprings | Serta Rotterdam

De Express boxsprings van Serta zijn stijlvol, luxe en direct uit voorraad leverbaar. Zo heeft u al een Serta boxspring in 3 weken in huis!

Met de actiemodellen van Serta heeft u een luxe boxspring compleet met matrassen en topdek matras voor een wel heel voordelige prijs. Uniek aan deze boxsprings is de levertijd. Slechts 3 weken! Uitgevoerd in 3 verschillende stofkleuren en afmetingen zijn deze boxsprings direct uit voorraad leverbaar*.

Wacht dus niet langer en kom langs in onze beddenwinkel in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel om uzelf te overtuigen van de Luxe van Serta boxsprings.

Ontdek de designs van de Serta Express boxsprings

Serta Express Boxspring Classico

Complete Serta boxspring inclusief Splendid Royal HR 2-core matrassen!
Nu compleet voor de actieprijs vanaf € 2999,-

Bekijk de actieboxspring hier

Serta Express Boxspring Ligne

Complete Serta boxspring inclusief Splendid Royal HR 2-core matrassen!
Nu compleet voor de actieprijs vanaf € 3399,-

Bekijk de actieboxspring hier

Serta Express Boxspring Chandon

Complete Serta boxspring inclusief Splendid Royal HR 2-core matrassen!
Nu compleet voor de actieprijs vanaf € 3599,-

Bekijk de actieboxspring hier

Ontdek de Serta boxspring Express

Serta is als grootste matrassen en beddenmerk van Amerika een wereldspeler van formaat. Uitgesproken design en handwerk gaan hand in hand met natuurlijke materialen en duurzame kwaliteit.

Elke boxspring van Serta wordt handgemaakt op bestelling. Hierdoor is kwaliteit verzekerd en zijn er heel veel personalisaties mogelijk. Dit werkt bij de Serta Limited Series anders. Er zijn 5 designs gekozen welke in een aantal stoffen op voorraad zijn gemaakt. Door de grotere oplage en productie heeft Serta het mogelijk gemaakt de prijs lager te maken dan ooit! Een complete Serta combinatie is nu al vanaf €2999,- verkrijgbaar.

Daarnaast is door de voorraad ook de levertijd drastisch verlaagt. Besteld u een van de voorraad sets dan kunt u uw eigen Serta Limited Series boxspring al binnen 3 weken bij u thuis verwachten.

Serta comfort, Express service

Een Serta boxspring koopt u niet zomaar. het is een boxspring die u wilt ervaren alvorens hem aan te schaffen. Dit kan bij Droomvlucht Slaapcomfort.

De verschillende matrassen én topdek matrassen van Serta zijn stuk voor stuk te ervaren in de beddenwinkel. Een adviseur loopt met u mee om u op slaaphouding, comfort behoefte en ondersteuning te begeleiden. Afhankelijk van uw voorkeur, en die van uw partner, is er altijd een combinatie die aansluit bij uw wensen. Combineert dit comfort met een hoofdbord en stof uit de Serta Express boxsprings, en u slaapt de komende 10 jaar fantastisch.

Bekijk de boxspring