Serta Limited Series | Serta Rotterdam | Droomvlucht Slaapcomfort

Serta Limited Series | Serta Rotterdam

De Limited Series van Serta zijn stijlvol, luxe en direct uit voorraad leverbaar. Zo heeft u al een Serta boxspring in 3 weken in huis!

Met de actiemodellen van Serta heeft u een luxe boxspring compleet met matrassen en topdek matras voor een wel heel voordelige prijs. Uniek aan deze boxsprings is de levertijd. Slechts 3 weken! Uitgevoerd in 3 verschillende stofkleuren en afmetingen zijn deze boxsprings direct uit voorraad leverbaar*.

Wacht dus niet langer en kom langs in onze beddenwinkel in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel om uzelf te overtuigen van de Luxe van Serta boxsprings.

Ontdek de Serta Limited Series

Serta is als grootste matrassen en beddenmerk van Amerika een wereldspeler van formaat. Uitgesproken design en handwerk gaan hand in hand met natuurlijke materialen en duurzame kwaliteit.

Elke boxspring van Serta wordt handgemaakt op bestelling. Hierdoor is kwaliteit verzekerd en zijn er heel veel personalisaties mogelijk. Dit werkt bij de Serta Limited Series anders. Er zijn 5 designs gekozen welke in een aantal stoffen op voorraad zijn gemaakt. Door de grotere oplage en productie heeft Serta het mogelijk gemaakt de prijs lager te maken dan ooit! Een complete Serta combinatie is nu al vanaf €2899,- verkrijgbaar.

Daarnaast is door de voorraad ook de levertijd drastisch verlaagt. Besteld u een van de voorraad sets dan kunt u uw eigen Serta Limited Series boxspring al binnen 3 weken bij u thuis verwachten.

Serta comfort, Limited Possibilies

Een Serta boxspring koopt u niet zomaar. het is een boxspring die u wilt ervaren alvorens hem aan te schaffen. Dit kan bij Droomvlucht Slaapcomfort.

De verschillende matrassen én topdek matrassen van Serta zijn stuk voor stuk te ervaren in de beddenwinkel. Een adviseur loopt met u mee om u op slaaphouding, comfort behoefte en ondersteuning te begeleiden. Afhankelijk van uw voorkeur, en die van uw partner, is er altijd een combinatie die aansluit bij uw wensen. Combineert dit comfort met een hoofdbord en stof uit de Serta Limited Series, en u slaapt de komende 10 jaar fantastisch.

Ontdek de designs van de Serta Limited Series

 NIEUW! 

Serta limited Series - Boxspring Brut

Een complete boxspringcombinatie met Brut hoofdbord, Royalty Superior Visco, 2-core matrassen en moderne bedpoten.

Nu voor de actieprijs verkrijgbaar vanaf € 7349,- € 4999,-

Bekijk de actieboxspring hier

Serta Limited Series | Boxspring Classico

Complete Serta boxspring inclusief Splendid Royal HR 2-core matrassen!
Nu compleet voor de actieprijs vanaf € 2899,-

Bekijk de actieboxspring hier

Serta Limited Series - Boxspring Ligne

Complete Serta boxspring inclusief Splendid Royal HR 2-core matrassen!
Nu compleet voor de actieprijs vanaf € 3199,-

Bekijk de actieboxspring hier

Serta Limited Series - Boxspring Chandon

Complete Serta boxspring inclusief Splendid Royal HR 2-core matrassen!
Nu compleet voor de actieprijs vanaf € 3399,-

Bekijk de actieboxspring hier

Serta Limited Series - Boxspring magnifique

Een complete boxspringcombinatie met Magnifique hoofdbord, Royalty Superior Visco, 2-core matrassen en moderne bedpoten.

Nu voor de actieprijs verkrijgbaar vanaf € 3699,-

Bekijk de actieboxspring hier

De Serta Limited Series

Kom de Serta Limited Series ervaren bij Droomvlucht Slaapcomfort. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en laten u alle details zien in onze showroom in Zevenhuizen en Krimpen aan den IJssel.

Wees er snel bij, dan heeft u de Serta Limited Series binnenkort zelf in huis!

Terug naar serta rotterdam