Serta Limited Series | Serta Rotterdam | bij Droomvlucht Slaapcomfort

Serta Limited Series

Serta Limited Series | Serta Rotterdam

De Express boxsprings van Serta zijn stijlvol, luxe en direct uit voorraad leverbaar. Zo heeft u al een Serta boxspring in 3 weken in huis!

Met de actiemodellen van Serta heeft u een luxe boxspring compleet met matrassen en topdek matras voor een wel heel voordelige prijs. Uniek aan deze boxsprings is de levertijd. Slechts 3 weken! Uitgevoerd in 3 verschillende stofkleuren en afmetingen zijn deze boxsprings direct uit voorraad leverbaar*.

Wacht dus niet langer en kom langs in onze beddenwinkel in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel om uzelf te overtuigen van de Luxe van Serta boxsprings.

15% Voordeel op Serta 

Droomvlucht Slaapcomfort pakt uit met Serta. Ontvang 15% voordeel bij aanschaf van een complete boxspring combinatie uit de gehele boxspring collectie van Serta.

Hieronder vallen zowel de Express, Limited als de volledige Luxury collectie.

Bekijk de boxsprings

Bekijk de actievoorwaarden [klik hier]

Serta Limited Series - Boxspring magnifique

Een complete boxspringcombinatie met Magnifique hoofdbord, Royalty Superior matras, luxe topdekmatras en moderne bedpoten.

Nu voor de actieprijs verkrijgbaar vanaf € 3999,-

Bekijk de actieboxspring hier

Serta limited Series - Boxspring Brut

Een complete boxspringcombinatie met Brut hoofdbord, Royalty Superior matras, Luxe topdekmatras en moderne bedpoten.

Nu voor de actieprijs verkrijgbaar vanaf € 7349,- € 4999,-

Bekijk de actieboxspring hier

Serta limited Series - Boxspring Lounge

Een complete boxspringcombinatie met Lounge hoofdbord, Royalty Superior matras, 2-core matrassen en moderne bedpoten.

Nu voor de actieprijs verkrijgbaar vanaf € 5999,- € 4299,-

Bekijk de actieboxspring hier

Ontdek de Serta Limited Series

Serta is als grootste matrassen en beddenmerk van Amerika een wereldspeler van formaat. Uitgesproken design en handwerk gaan hand in hand met natuurlijke materialen en duurzame kwaliteit.

Elke boxspring van Serta wordt handgemaakt op bestelling. Hierdoor is kwaliteit verzekerd en zijn er heel veel personalisaties mogelijk. Dit werkt bij de Serta Limited Series anders. Er zijn 3 designs gekozen welke in een aantal stoffen op voorraad zijn gemaakt. Door de grotere oplage en productie heeft Serta het mogelijk gemaakt de prijs lager te maken dan ooit! Een complete Luxury Serta boxspring is zo al vanaf €3999,- verkrijgbaar.

Daarnaast is door de voorraad ook de levertijd drastisch verlaagt. Besteld u een van de voorraad sets dan kunt u uw eigen Serta Limited Series boxspring al binnen 3 weken bij u thuis verwachten.


Limited Editions, maximum comfort and style

Een Serta boxspring koopt u niet zomaar. het is een boxspring die u wilt ervaren alvorens hem aan te schaffen. Dit kan bij Droomvlucht Slaapcomfort.

De verschillende matrassen én topdek matrassen van Serta zijn stuk voor stuk te ervaren in de beddenwinkel. Een adviseur loopt met u mee om u op slaaphouding, comfort behoefte en ondersteuning te begeleiden. Afhankelijk van uw voorkeur, en die van uw partner, is er altijd een combinatie die aansluit bij uw wensen. Combineert dit comfort met een hoofdbord en stof uit de Serta Express boxsprings, en u slaapt de komende 10 jaar fantastisch.


Ontdek de designs van de Serta Limited Series

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Serta Rotterdam
en wij gaan samen met u opzoek naar de beste slaapervaring voor u.

Afspraak in Zevenhuizen 

Afspraak in Krimpen aan den IJssel