Serta Matrassen Rotterdam | Serta bij Droomvlucht Slaapcomfort

Ervaar de Serta Matrassen in Rotterdam

Als in een luxe hotelbed thuis ontwaken doe je op jouw eigen Serta Matras. Droomvlucht Slaapcomfort is dé Serta matras dealer in regio Rotterdam.

DE BELEVENIS VAN SLAPEN OP EEN SERTA MATRAS

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend, tijdloos. U kunt kiezen voor de uitstraling die bij u past. De hoofdborden en accessoires maken uw slaapbeleving compleet. 

Een boxspring is opgebouwd uit een boxspringonderstel, een boxspring- matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap wat hoger en comfortabeler. Een boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt bijzonder comfortabel.

AMERICAN SERIES MATRASSEN

De matrassen uit de American Series kenmerken zich door de vele mogelijkheden die de matrassen bieden. Hiermee kunt u een matras samenstellen die volledig aansluit op uw persoonlijke slaapbehoefte. Zo kunt u kiezen uit een enkel of dubbel veersysteem en diverse uitvoeringen van de topmatras.

Opzoek naar serta matrassen in rotterdam?

Droomvlucht Slapcomfort is uw trotse serta dealer voor al uw Serta matrassen in de regio rotterdam. Met alle varianten op toonzaal kunt u proefliggen en uzelf overtuigen van het comfort en de ongekend luxe kwaliteit van de Serta matrassen.

Kom langs in een van onze beddenwinkels of vraag informatie aan via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar het beste slaapcomfort voor u.

Terug naar serta rotterdam

Opbouw van Serta

Opbouw van Serta

De onderste lagen van de matras geven het lichaam de juiste ondersteuning en de bovenste staan garant voor het sublieme comfort.

Materialen van Serta

Materialen van Serta

Duurzame en ademende materialen dragen bij aan een lange levensduur van al onze matrassen zonder enig verlies van slaapcomfort.

Ondersteuning van serta

Ondersteuning van serta

De uitgebalanceerde opbouw van de matrassen van Serta zorgen ervoor dat de ondersteuning en het comfort optimaal zijn.