Silvana Royale dekbedden | COLORTEMP® | Perfect dekbed voor iedereen

voor iedereen het perfecte dekbed

Silvana Royale dekbedden

Silvana Royale dekbedden | COLORTEMP® | Perfect dekbed voor iedereen

Welk dekbed bij iemand past is heel persoonlijk. Wat voor de één te koud is kan een ander veel te warm vinden. Silvana Royale dekbedden zijn de oplossing met een mogelijkheid voor iedereen.

Om het aanbod dekbedden nog beter op de persoon af te stemmen heet Silvana iets nieuws. De Silvana Royale dekbedden zijn nu verkrijgbaar in wel 6 verschillende diktes, van Extra light (Rood, nr. 1) tot en met Extra warm (Groen, nr. 6)

Alle dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten waardoor ze onderling te koppelen zijn. Zo is voor elk seizoen en elke warmtebehoefte het ideale dekbed samen te stellen.

Silvana Royale: het gepersonaliseerde partnerdekbed

Silvana Royale: het gepersonaliseerde partnerdekbed

Wanneer u samen graag onder hetzelfde dekbed slaapt komt het geregeld voor dat één van de twee het onprettig heeft. Een partner dekbed is de oplossing.

Ligt u heerlijk warm onder het dekbed, zweet uw partner het bed uit. Of anders om. Dit moet anders kunnen, en dat is waar de Silvana Royale dekbedden de oplossing kunnen bieden. Speciaal voor stellen is het nu mogelijk een Silvana Royale dekbed op maat te laten maken, geheel naar wens van de klant.

Silvana Royale dekbedden met Colortemp®

De uitgebreide dekbed serie Royale wijkt af van de traditionele warmteklassen van Silvana. Dit komt door Colortemp®

Silvana introduceert COLORTEMP®, een meet systeem met diverse warmteklassen die aansluiten bij het individu.


Hoe werkt dit partnerdekbed?

De partners kiezen beide uit de serie van 6 modellen hun eigen favoriet, bijvoorbeeld Geel (5) voor iemand die het snel koud heeft en Oranje (2) voor iemand die het erg warm heeft. Aansluitend wordt de ene helft van het dekbed gevuld met het vulgewicht van het Gele dekbed. De andere helft met het vulgewicht van het Oranje dekbed. Aan het hoeklabel is te zien welke kant welke warmte heeft.

Een partnerdekbed kan alleen op de lits-jumeaux maat: 240 x 220 cm. En bij dit dekbed is het nogsteeds mogelijk een 4 seizoenen variant te koppelen voor extra warmte in de winter.

De prijs van het dekbed wordt gebaseerd op het warmste deel. bijvoorbeeld: bij de combinatie groen (6) en oranje (2) wordt de prijs van het groene 240 x 220 dekbed gehanteerd.

MAAK EEN AFSPRAAK

Kom langs in onze beddenwinkel en laat u adviseren over het beste slaapcomfort voor u. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw optimale slaaphouding en slaapcomfort.

Afspraak Filiaal Zevenhuizen

Afspraak Filiaal Krimpen aan den IJssel