Ervaar Silvana Support® Hoofdkussens bij Droomvlucht Slaapcomfort

Erkend door Fysiotherapeuten

Silvana Support® hoofdkussens

Silvana Support® Hoofdkussens | 6 hoogtes, 2 types | Droomvlucht Slaapcomfort

Silvana Support® hoofdkussens zijn er in twee verschillende varianten. De Support (of Neksteun) kussens en de Royale kussens.

Het gepatenteerde Silvana Support® neksteun-kussen is ruim 35 jaar geleden ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. Silvana Support® geeft precies de juiste ondersteuning aan uw hoofd en nekwervels. Dat is een derde van de kwetsbare wervelkolom! Een goed aansluitend kussen kan bij Silvana Support eenvoudig gevonden worden door de zes verschillende hoogtes. Afhankelijk van uw slaaphouding, gewicht én comfortbehoefte is er altijd een kussen dat goed bij u aansluit. Om goed te kunnen rusten, moet in de nek en de ruggenwervel geen spanning zitten. Met een passend Silvana Support® kussen slaapt u dus ontspannen én comfortabel.

Silvana Support® Royale hoofdkussens

Voor wie het nog iets mooier en luxer mag is er de Silvana Support® Royale. De heerlijke zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de zeer hoogwaardige Superelle® Fusion (dons) vulling en Vita Talalay® latex neksteun voor ultiem slaapcomfort.

MAAK EEN AFSPRAAK

Kom langs in onze beddenwinkel en laat u adviseren over het beste slaapcomfort voor u. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw optimale slaaphouding en slaapcomfort.

Afspraak Filiaal Zevenhuizen

Afspraak Filiaal Krimpen aan den IJssel

Vindt het perfecte kussen voor u.

Bij het zoeken naar een goed hoofdkussen zijn een aantal factoren goed om in acht te houden. Zo is de stevigheid van de vulling, de hoogte van het kussen en het vulgewicht aan te passen naar wat u nodig heeft. We leggen u graag uit waarop te letten.

Postuur

Als eerste kijken we naar uw lichaam. Uw postuur wordt bekeken en aan de hand van de verschillende criteria kan de hardheid van een kussen aangepast worden. Zo zijn uw lichaamslengte en gewicht bepalend voor de hoogte en het vulgewicht van het kussen.

Favoriete slaaphouding

Onder uw favoriete slaaphouding verstaan we de houding die u aanneemt wanneer u in slaap valt.

We draaien gemiddeld 20 keer op een nacht rond. het is dan ook niet gek dat u niet heel goed weet wat uw favoriete slaaphouding is. Wij houden altijd de houding aan waarop u het meest comfortabel ligt en dus het makkelijkste op in slaap valt. Hierbij is de rug- of zijpositie de beste optie.

Buikslapen wordt door ons altijd afgeraden. Slaapt u toch op de buik, kies dan voor het extra zachte kussen. Dit is de kleur rood of het type 1.

Matras type of ligsysteem

Wanneer we de combinatie tussen ondersteuning en comfort zoeken kijken we ook naar uw matras.

We kennen drie type matrassen welke bepalend kunnen zijn voor het beste kussen voor u. Hierbij gaat het met name over de afdeklaag van de matras en de ondersteuning die u hiervan ontvangt. Dit kan een zacht matras, medium matras of stevig matras zijn. Hoe steviger uw matras, hoe hoger en steviger uw kussen mag zijn.

Wilt u weten welk kussen van Silvana Support het beste bij uw slaapcomfort aansluit?

Probeer de kussenkiezer van Silvana Support.

Naar de kussenkiezer