Skagen beds | Scandinavisch slapen | Bij Droomvlucht Slaapcomfort

Skagen beds bij Droomvlucht Slaapcomfort

Het Scandinavisch slapen wordt op vele manieren uitgedrukt. Maar wat is nu écht Scandinavisch design en comfort? Ontdek het met Skagen Beds.

Natuur weet ons te raken door op onze zintuigen te spelen. Het helpt ons te ontspannen en verminderd stress. De boxsprings van Skagen beds creëren een oase van rust en ontspanning. De combinatie van natuurlijke materialsen en modern design laten alle zintuigen tot rust komen.


Over Skagen beds

Bij skagen beds geloven ze in een goede slaap door kwaliteit, ontspanning en ondersteuning. Het in 1973 gestartte bedrijf is opgericht vanuit een familiebedrijf in Denemarken. Echt Scandinavisch design dus. In samenwerking met proffessionele bed ontwerpers is een unieke collectie boxsprings ontwikkeld die uitspringt ten opzichte van de rest. 


Ontwerp jouw eigen boxspringcombinatie

Een bijzondere collectie hoofdborden geeft genoeg inspiratie voor een boxspring die helemaal bij u past. De combinatie tussen hout en stof maken de designs uniek en geven een natuurlijke touch aan de boxspring.

Tot in de poten perfect. En zelf samenstellen zodat u er helemaal tevreden mee bent. Het kan met de diverse poten en stoffen opties van Skagen beds.

Oog voor detail: Vergeet de deails niet. Subtiele extra's die de boxspring net een niveau hoger tillen. Wat dacht u van een USB poort in het hoofdbord, een handig tafeltje of een meegestoffeerde houder voor de afstandsbediening? Laat u inspireren in onze showroom in Zevenhuizen of bekijk de collectie online,

Nothing soothes the soul like the sound of the sea

Bij Skagen beds is de keuze aan u.

De boxsprings van Skagen Beds zijn ontworpen om extra flexibel te zijn. Het is mogelijk de boxsprings geheel aan te passen naar uw wens.

Alle boxsprings van Skagen Beds zijn echt Deens design en worden in Denemarken ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Op deze manier bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en een duurzaam product.

De ruime collectie stoffen en kleuren maken de boxsprings passend in elk interieur. Bijzonder zijn de ledere stoffen en hoogwaardige textiele stoffen. Daarnaast zijn de poten, hoofdborden, topdekmatrassen en bodems stuk voor stuk uniek. Door verschillende hoogtes, hardheden en designs stelt u in een paar eenvoudige stappen uw eigen bed samen. Bijzonder eigenschappen verschillen per boxspring en hoofdbord. Ontdek wat de boxsprings van Skagen beds in huis hebben, en laat u verrassen door deze uniek ontworpen meesterwerken.

A place of relaxation, rest and tranquility

Skagen beds; Scandinavisch design.

Wanneer u kiest voor een boxspring van Skagen beds dan gaat u voor scandinavisch design. Rust en design komen samen en dan ziet u aan alles.

Ga voor een landelijk of een verstelbaar bed van Skagen beds en u zult ervaren wat écht comfort en ondersteuning is. Het 7-zone pocketveer systeem in de boxspring ondersteund het gehele lichaam. Met de vele opties in matrassen en topdek matrassen is elke gewenste comfort combinatie te creeren.

Ervaar Skagen beds bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen. 4 luxe modellen staan opgesteld om te bekijken en te ervaren. laat u verrassen door de opties en unieke designs.